reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Dokładnie, lekarz stwierdził, że koło 10 września powinnam iść na połówkowe. A to już będzie 23 tydzień. A w skierowaniu na badania jest napisane, żeby je wykonać między 18 a 22 tygodniem. 🤔
Mi też mówił że nie przychodzić wcześniej tylko między 22-23tyg wtedy są najdokładniejsze badania a wczoraj moja ginekolog to potwierdziła mówiła że w 20 tyg to nie będzie prawidłowe że robią ale do niczego ono więc pójdę po 22tyg

reklama
Tesciowa chodzi i gada ze jej syn musi robic a ja nic a nie robi tylko ja moja mama mi czasem pomoze,bo nie pozwala.ja mam z automatu zagrożona nie wolno nic dzwigac meczyc sie .Od wczoraj mnie meczy jeszcze biegunka.
Mieszkasz z tesciowa w jednym domu?alez wredna baba.Kazdy,ale to kazdy lekarz ma swiadomosc ryzyka takiej ciazy,wiadomo,ze to beda wczesniaki,tylko teraz trzeba wylezec chociaz do tego 30tc,a nie latac !

Patrzcie co upolowalam [emoji3][emoji3][emoji3]
IMG_20200811_101130.jpeg

reklama
Do góry