Agnieszka2929
Fanka BB :)
Ja mam nakaz lezenia i odpoczywania wrecz ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odpoczywaj u Ciebie każdy dzień na wagę złota.Ja mam nakaz lezenia i odpoczywania wrecz ..
Maz ma czelnosc tak do Ciebie powiedziec,majac z automatu zagrozona ciaze?Jest gadanie ze jestem leniwa i nic ni sie nie chce,a nigdy len nie bylam
U mnie się nie sprawdza mi się tyko soli chce albo wody z zupki chińskiej takiej na maxa słonej albo pomidory z ogromną ilością soli i ma być Corka więc te smaki to chyba się nie sprawdzająHehehe nie wiem, nie mam USG w oczach ale podobno słodkie na córkę A słone i kwaśne na syna. Może jutro Ci powie
Myślę, że za wcześnie ogółem na połówkowe, ponoć zdecydowanie lepiej jest robić w 23 niż 20 czy 18 bo dzidzia większa i lepiej można wszystko obejrzeć.
Ja dziś zaliczyłam fatalny dzień, noc zarwana od rana było mi źle, zawroty głowy, mdłości, sta2ianie brzucha, nie wiem czy to upały czy już co innego, ale miałam lekki, luźny dzień bez młodej anie byłam w stanie zrobić nic...
W mojej poradni prenatalne jest informacja że do 24 tyg połówkowe i mój lekarz też tak uważa że lepiej w 23 a niżeli w 18 tyg.Dokładnie, lekarz stwierdził, że koło 10 września powinnam iść na połówkowe. A to już będzie 23 tydzień. A w skierowaniu na badania jest napisane, żeby je wykonać między 18 a 22 tygodniem.
Nie, obejrzeć można wszystko, podobno nawet im wìekszy dzieć tym lepiej. Zalecane jeat wykonać do 22+6, ja mam umówione 20+6 z om(21+4z usg).W razie wykrycia dużych wad szpitale podobno odmawiają terminacji ciąży po 24tc, ale to chyba jedyne ograniczenie.A i dziewczyny, mam pytanie co do badania połówkowego. Czy jak je zrobię, powiedzmy w 24 tygodniu to coś się stanie? Będzie na coś za późno, czy czegoś nie będzie można zdiagnozować?
Tesciowa chodzi i gada ze jej syn musi robic a ja nic a nie robi tylko ja moja mama mi czasem pomoze,bo nie pozwala.ja mam z automatu zagrożona nie wolno nic dzwigac meczyc sie .Od wczoraj mnie meczy jeszcze biegunka.Maz ma czelnosc tak do Ciebie powiedziec,majac z automatu zagrozona ciaze?