G
gość _199
Gość
Nie chce się niepotrzebnie stresować. Gdyby nie przypadek w ogóle bym nie poszła na te badania, bo można sobie te statystyki w nos wsadzić.To jest podobno ważniejsze badanie niż 1 trymestru
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie chce się niepotrzebnie stresować. Gdyby nie przypadek w ogóle bym nie poszła na te badania, bo można sobie te statystyki w nos wsadzić.To jest podobno ważniejsze badanie niż 1 trymestru
Mieszkam 1 km od tesciowej u swoich rodzicow poki co.Mieszkasz z tesciowa w jednym domu?alez wredna baba.Kazdy,ale to kazdy lekarz ma swiadomosc ryzyka takiej ciazy,wiadomo,ze to beda wczesniaki,tylko teraz trzeba wylezec chociaz do tego 30tc,a nie latac !
Sadze, że nie powinnaś nikogo słuchać tylko leżeć plackiem i odpoczywać. Trojaczki to ogromne obciazenie dla kobiety i musisz szczególnie o siebie dbać.Mieszkam 1 km od tesciowej u swoich rodzicow poki co.
No a rodzice nie probuja Cie bronic jakos?Mieszkam 1 km od tesciowej u swoich rodzicow poki co.
Myślę, że za wcześnie ogółem na połówkowe, ponoć zdecydowanie lepiej jest robić w 23 niż 20 czy 18 bo dzidzia większa i lepiej można wszystko obejrzeć.
Ja dziś zaliczyłam fatalny dzień, noc zarwana od rana było mi źle, zawroty głowy, mdłości, sta2ianie brzucha, nie wiem czy to upały czy już co innego, ale miałam lekki, luźny dzień bez młodej anie byłam w stanie zrobić nic...
Mi powiedziała wprost ta od prenatalnych jak zapytałam kiey mogę się zapisać na polowkowe- "idealnie będzie za 8 tygodni"( wtedy będę w 20+5)A mi znow lekarz powiedział ze mozna miedzy 18 a 22 a najlepszy po srodku 20 bo pozniej dziecko jest np juz za duze
No tak w sam raz mi sie wydaje...Mi powiedziała wprost ta od prenatalnych jak zapytałam kiey mogę się zapisać na polowkowe- "idealnie będzie za 8 tygodni"( wtedy będę w 20+5)
Rodzice ich nie lubia ;pNo a rodzice nie probuja Cie bronic jakos?
No to typowa polska rodzinkaRodzice ich nie lubia ;p