Agnieszka2929
Fanka BB :)
ja w 1 ciazy mialam widoczny brzuch w 6 mscu w 9 mialam tez maly.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 3. Więc sama decyzji nie podejmuje. 3mam kciuki za Ciebie Was wierzę, że będzie wszystko dobrzeWiesz wlasciwie to powiedzial, ze decyzje zostawia mi. Bo tak jak mowi do 16tc są wytyczne, no i jednak na duphastonie jest potwierdzone zmniejszone zagrożenie poronienia, natomiast u mnie nie znajduje nic co by miało wskazywać obecnie na poronienie, chociaż już 1 mam za sobą..
Ojej współczuję A poznałaś powód?Ja 3. Więc sama decyzji nie podejmuje. 3mam kciuki za Ciebie Was wierzę, że będzie wszystko dobrze
Niestety nie poznałam. Miałam lekarza o którym nawt nie chce mówic. Mam nadzieję,że ta ciaza będzie pozytywnie zakończona lekarz zmieniony, leki zmienione( stałe, gdyż mam wiele chorób wspolistniejacych) więc musi być DobrzeOjej współczuję A poznałaś powód?
U Mnie 1 ciaza była z hipotrofia i lekarze mówili żeby nie szukać powodu, bo nie znajdę, za dużo czynników na to wpływa. Potem miałam właśnie poronienie i też mówili, że tak się zdarza... Teraz to na początku wydalam tysiące na znalezienie diagnozy jak się zaczynało z problemami tak samo jak poprzednie razy i w końcu się dowiedziałam o co chodzi. Mam już leki, dzieki ktorym z 20% szans na donoszenie zdrowej ciazy wzrasta na 80% wiec skoro to juz leczy to tym bardziej sie zastanawiam nad duphastonem, bo nie mam problemu napewno z iloscia progesteronu..
Współczuję Ci bardzo, ja aż tak źle nie mam. Mimo wszystko już 4 kg do przodu, bo takie zachcianki.hej, ja dopiero co prawda zaczęłam 2 trymestr ale nadal [emoji2961][emoji2961][emoji2961][emoji2961] wczoraj od południa do późnej nocy, a dzisiaj ledwo zjadłam bułkę z serem białym to niestety jak zwykle WC przyjaciel [emoji3064]
ogólnie ja oprócz wymiotów nie bardzo mogę jeść, jem głównie bułki z masłem, czasem coś próbuje to kończy to się większymi wymiotami niż zwykle. [emoji3064][emoji3064][emoji3064][emoji3064][emoji3064][emoji3064]
Ja tez 4 na plusie[emoji16]lekarz dal reprymendę [emoji16]Współczuję Ci bardzo, ja aż tak źle nie mam. Mimo wszystko już 4 kg do przodu, bo takie zachcianki.
Trzymam kciuki żeby było!Niestety nie poznałam. Miałam lekarza o którym nawt nie chce mówic. Mam nadzieję,że ta ciaza będzie pozytywnie zakończona lekarz zmieniony, leki zmienione( stałe, gdyż mam wiele chorób wspolistniejacych) więc musi być Dobrze
Dziękuję! Ja za Ciebie również)Trzymam kciuki żeby było!
U mnie autoimmunologiczne strasznie komplikuja, ale da się
U mnie 1.2 kg na plusie ;/A z racji na nadwagę lekarz powiedział że prze całą ciążę mać 9kG na plusie mogę mieć i się stresuje ;pJa tez 4 na plusie[emoji16]lekarz dal reprymendę [emoji16]