reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dzień dobry Dziewczyny? Jak się dzisiaj czujecie? Ja jak nigdy spałam od 21 do 7:20!!! Po odstawieniu duphastonu wkoncu mogłam wyłączyć budziki ;)
Pięknego dnia! ⚘

Cześć dziewczyny! Pytanie do mam na duphastonie. Macie jakieś informacje do kiedy stosować? U mnie ten lek powoduje straszne nudności, A lekarz mówi, że teoretycznie do 16tc zaleca się brać.. obecnie mam 12tc +2 I coraz gorzej to znoszę.. dawkę mam 2 tabletki dziennie.
Wczoraj miałam genetyczne usg i wszystko super więc poważnie się zastanawiam czy wcześniej nie odstawić.
Ja biorę dupka na torbiel, póki co z om kończę 14tc i mam na jeszcze 4 tygodnie 3x1, ale pod koniec l3karz powiedział, że mogę trochę zmniejszać. U mnie torbiel wcale nie ma ochoty na ten duphaston reagować bo nie zmniejsza się ani troszkę, ale w międzyczasie był krwiak i cieszyłam się, że odrazu byłam zabezpieczona...

Ostatnia edycja:
Ja biorę dupka na torbiel, póki z om kończę 14tc i mam na jeszcze 4 tygodnie 3x1, ale pod koniec l3karz powiedział, że mogę trochę zmniejszać. U mnie torbiel wcale nie ma ochoty na ten duphaston reagować bo nie zmniejsza się ani troszkę, ale w międzyczasie był krwiak i cieszyłam się, że odrazu byłam zabezpieczona...
Krwiaki,torbiele,jaka to musi byc byrza hormonalna,ze te dziadostwa nam sie robia.U mnie w 1 ciazy byl w ogole hit-w tydzien wyrosl mi na szyjce macicy polip.Jak tylko zaczelam brac duphaston.Moze zbieg okolicznosci.Teraz jem prawie 2 mce i nie zrobil sie.A spieprzyl mi skutecznie cala ciaze-najpierw co chwile leciala z niego zywa krew(ja nie wiem jak ja to przeszlam),a w 18tc zaczela sie niewydolnosc szyjkowa,przez niego.I teraz czekam,czy na ok. 6 tygodni znow sie zacznie,bo moja szyjka wg lekarki wyglada jak ser szwajcarski....mialam 3 zabiegi na ogromna nadzerke,kiedys.

reklama
Do góry