reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Hej dziewczyny, oj znów sporo do nadrobienia😱 dziewczyny nieodpowiedzialna jestem🤦‍♀️ byłam dziś rano na krzywej cukrowej więc nie zażyłam euthyroxu i przyszłam do domu właśnie i już mi słabo było taka byłam gloda więc rzuciłam się na śniadanie i teraz przypomniałam sobie ze nie zażyłam tego euthyroxu 🤦‍♀️🤦‍♀️ a miałam zaraz po wejściu do domu w głowie "pierwsze tabletka" no i nie zażyłam.

Ostatnia edycja:
Wiem że ten temat był jakiś czas już temu ale czy jest tu jeszcze ktoś oprócz mnie kto od zrobienia testu nadal wstrzymuje się z seksem i boi się skurczów macicy przy orgazmie itd i ogólnie innych skutków ubocznych?
My raz wspozylismy z 2-3 tyg temu. Ale oboje stwierdziliśmy że to nie to i poczekamy jak libido wzrośnie. Bo aktualnie przez stres spadło prawie do zera

Dzień dobry trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Ja muszę sobie znaleźć coś do robienia bo muszę leżeć i się nudzę.

Ja wczoraj miałam przyspieszoną wizytę ze względu na krwawienie. Następna 16.07.
Jeśli lubisz pisać to może zacznij pisać bloga?
Pooglądam seriale, poczytaj książki.

Ja tak mam - początkowo lekarz zalecił mi, aby na jakiś czas wstrzymać się ze współżyciem, żeby wszystko ładnie się zagnieździło i zeby uniknąć plamień, skurczy itd.. do tej pory mam jakąś silną blokadę, że coś może się stać, a jestem już w 12+1 tc.. Najbliższą wizytę mam za tydzień i wtedy pewnie podpytam lekarza jak tam sytuacja, pewnie jak powie, że spokojnie możemy już współżyć to się zrelaksuję pod tym względem 😊
Ja w 6tc dostałam pozwolenie ale zaczęłam plamic i się zatrzymaliśmy. Libido zerowe a do tego mam luteine dopochwową i jakoś średnio chce się bzykać jak cały dzień coś że mnie ciecze że tak bezposrednio się wyrażę

Przyszly mi wyniki badan prenatalnych uzupelnione o wynik testu pappa. Wysokie ryzyko u obu dzieci :( 1:165 i 1:284
Dzwonilam do mojego gina i mam sie umowic do genetyka i przemyśleć czy chce robic amniopunkcje, nifty, czy nic niw robic. Jestem zalamana. Kolowrotek w glowie, lzy mi same leca. Masakra jakaś. Na usg bylo wszystko w porzadku. Teraz zaluje, ze robilam te cholerna pappe

reklama
Przyszly mi wyniki badan prenatalnych uzupelnione o wynik testu pappa. Wysokie ryzyko u obu dzieci :( 1:165 i 1:284
Dzwonilam do mojego gina i mam sie umowic do genetyka i przemyśleć czy chce robic amniopunkcje, nifty, czy nic niw robic. Jestem zalamana. Kolowrotek w glowie, lzy mi same leca. Masakra jakaś. Na usg bylo wszystko w porzadku. Teraz zaluje, ze robilam te cholerna pappe
Kuswa zawsze cos musi byc cholera.Spokojnie.Wiesz,ze ta pappa taka jest.Ja bym nifty zrobila,trudno ,w tych wszystkich wszystkich wydatkach jeszcze to musi byc :(

Do góry