reklama
asia333podlasie
Fanka BB :)
Czemu masz dola?A mi sie udalo 7 kg na minusie wiec teraz moge tyc[emoji1]
Ald mam doła....
KajaP1992
Hej dziewczyny, oj znów sporo do nadrobienia dziewczyny nieodpowiedzialna jestem byłam dziś rano na krzywej cukrowej więc nie zażyłam euthyroxu i przyszłam do domu właśnie i już mi słabo było taka byłam gloda więc rzuciłam się na śniadanie i teraz przypomniałam sobie ze nie zażyłam tego euthyroxu a miałam zaraz po wejściu do domu w głowie "pierwsze tabletka" no i nie zażyłam.
Ostatnia edycja:
My raz wspozylismy z 2-3 tyg temu. Ale oboje stwierdziliśmy że to nie to i poczekamy jak libido wzrośnie. Bo aktualnie przez stres spadło prawie do zeraWiem że ten temat był jakiś czas już temu ale czy jest tu jeszcze ktoś oprócz mnie kto od zrobienia testu nadal wstrzymuje się z seksem i boi się skurczów macicy przy orgazmie itd i ogólnie innych skutków ubocznych?
Jeśli lubisz pisać to może zacznij pisać bloga?Dzień dobry trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Ja muszę sobie znaleźć coś do robienia bo muszę leżeć i się nudzę.
Ja wczoraj miałam przyspieszoną wizytę ze względu na krwawienie. Następna 16.07.
Pooglądam seriale, poczytaj książki.
AnMil
Hej dziewczyny, powiedzcie mi na ile lekarz Wam wypisuje L4? To chyba co wizytę się odnawia, ale moja szefowa oczekuje, żeby było jak najdłużej wydane. Macie jakies z tym jakies doświadczenie??
Ja mam wystawiane raz na miesiąc
Ja w 6tc dostałam pozwolenie ale zaczęłam plamic i się zatrzymaliśmy. Libido zerowe a do tego mam luteine dopochwową i jakoś średnio chce się bzykać jak cały dzień coś że mnie ciecze że tak bezposrednio się wyrażęJa tak mam - początkowo lekarz zalecił mi, aby na jakiś czas wstrzymać się ze współżyciem, żeby wszystko ładnie się zagnieździło i zeby uniknąć plamień, skurczy itd.. do tej pory mam jakąś silną blokadę, że coś może się stać, a jestem już w 12+1 tc.. Najbliższą wizytę mam za tydzień i wtedy pewnie podpytam lekarza jak tam sytuacja, pewnie jak powie, że spokojnie możemy już współżyć to się zrelaksuję pod tym względem
Przyszly mi wyniki badan prenatalnych uzupelnione o wynik testu pappa. Wysokie ryzyko u obu dzieci 1:165 i 1:284
Dzwonilam do mojego gina i mam sie umowic do genetyka i przemyśleć czy chce robic amniopunkcje, nifty, czy nic niw robic. Jestem zalamana. Kolowrotek w glowie, lzy mi same leca. Masakra jakaś. Na usg bylo wszystko w porzadku. Teraz zaluje, ze robilam te cholerna pappe
Dzwonilam do mojego gina i mam sie umowic do genetyka i przemyśleć czy chce robic amniopunkcje, nifty, czy nic niw robic. Jestem zalamana. Kolowrotek w glowie, lzy mi same leca. Masakra jakaś. Na usg bylo wszystko w porzadku. Teraz zaluje, ze robilam te cholerna pappe
reklama
Z
zmiana8.2
Gość
Kuswa zawsze cos musi byc cholera.Spokojnie.Wiesz,ze ta pappa taka jest.Ja bym nifty zrobila,trudno ,w tych wszystkich wszystkich wydatkach jeszcze to musi bycPrzyszly mi wyniki badan prenatalnych uzupelnione o wynik testu pappa. Wysokie ryzyko u obu dzieci 1:165 i 1:284