Witam, czy jest może jakaś przyszła mama z UK?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam robione badania krwi i mam wyniki na stronie szpitala na swoim koncie tam gdzie mam zapisane wizyty i cała resztaFaktycznie teraz sobie przypomniałam że w pierwszej ciąży nie widziałam wyników tylko dostałam list że mam małe ryzyko.
My tu w UK zresztą to nawet wyników krwi nie widzimy, tylko jakby coś było nie tak to się kontaktują.
oj u mnie też już widać brzuszek 11+0, a nigdy brzucha jakiegoś dużego nie miałam.
dziewczyny, dziś się popłakałam. byliśmy na spacerze, tyle pięknych dziewczyn, opalonych, wystrojonych...i ja, blada gruba i brzydka od wczoraj mam jakiegoś doła i nie czuje się w ogóle atrakcyjna
o to to, znam te przestrzenie wypełnione czymś dziwnym heheheInka, ja sobie wyobrażam. Remontowaliśmy dom właśnie z lat 50. Czego tam nie było [emoji2356] Chciałam np wymienić drzwi, a jak zdemontowali stare to się okazało że nad nimi przestrzeń była wypełniona szmatami i deskami i wszystko wypadło [emoji6] Generalnie czego się nie ruszyło to wypadały 3 kolejne rzeczy do zrobienia. Także wiem co czujesz.
niestety U mnie to samo z mdłości przeszłam w bóle głowy :/A ja już 3 dzień migrena... Z kiedyś słyszałam że w ciąży nie ma migren. Chyba jestem jakimś ewenementem. Idę spać bo sen to jedyny ratunek