reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ojej nawet mi nie mówcie o macu... Ja muszę się bardzo pilnować bo jestem słoniem nawet bez ciąży 😁 Musze chyba iść do dietetyka po dietę bo będzie masakra.

Dziewczyny czy zgadzała Wam się data z kalendarzy z internetu, z tym, co mówił lekarz o terminie porodu? W pierwszej ciąży okres ostatni mialam w lipcu, a zaszłam we wrześniu 🤦 także nie mam doświadczenia 😁

Ja miałam OM 4.04 I w aplikacji internetowej potwierdza mi wszystkoco mówił lekarz

Kilka minut temu mówiłam o tym partnerowi, że to idealna chwila na akt 😅 Fajnie tak obudzić się rano i powiedzieć samej do swojego odbicia w lustrze: mam biust 😍 🤣🤣🤣

Chodź ja Ci oddam z dwa rozmiary. Ja mam dosc mojego biustu. Na codzień mam 75 D chętnie zejdę na małe B hehehe

Tak wszystko dobrze :)
Pięknie ❤️ gratuluję usłyszenia serduszka ☺️ a zdjęcie dostałaś? 😉
Tak mówicie ze objawy macie a jak przestały się pojawiać to był zły znak az się zaczęłam zastanawiac.. Ja od początku prawie nic nie czuję. Teraz mam lepsze samopoczucie jak przed zajściem.. Byłam u gin w 4 tyg i nie było widać nic. Tylko endo 17 mm. We wtorek następna wizyta i aż jestem ciekawa co to będzie..😥
Nic się nie przejmuj, ja też nie mam za specjalnie żadnych objawów. A w 4 tyg nic nie widać na usg 🤗
Tez mam wizyte we wtorek i tez sie lekko niepokoje po tym co mi powiedzial ostatnio 😰 w drugiej ciazy na poczatku tez nie mialam zadnych objawow, przyszly w 2 miesiacu dopiero.
O której macie te wizyty we wtorek? Też mam we wtorek 😁

Dziewczyny czy Wam też się chce pić non stop?
Tak, non stop pije ☺️
Hej. Witam Was, zarejestrowałam się, by tu trochę poplotkowac. Wczoraj zrobiłam test, druga kreska bardzo blada, ale brak okresu i sny sprawiają, że zaczynam wierzyć, że to prawda 😁 Termin w okolicach 21 stycznia. Lekarza mam za 2 tygodnie. To moja druga ciąża, staraliśmy się 1,5 roku! A o pierwsze, tylko 2 cykle i pyknelo.
Witamy na styczniówkach 😉 oby ta druga kreseczka szybko ciemniała ☺️

reklama
Do góry