reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ojej nawet mi nie mówcie o macu... Ja muszę się bardzo pilnować bo jestem słoniem nawet bez ciąży 😁 Musze chyba iść do dietetyka po dietę bo będzie masakra.

Dziewczyny czy zgadzała Wam się data z kalendarzy z internetu, z tym, co mówił lekarz o terminie porodu? W pierwszej ciąży okres ostatni mialam w lipcu, a zaszłam we wrześniu 🤦 także nie mam doświadczenia 😁

Ja miałam OM 4.04 I w aplikacji internetowej potwierdza mi wszystkoco mówił lekarz

Kilka minut temu mówiłam o tym partnerowi, że to idealna chwila na akt 😅 Fajnie tak obudzić się rano i powiedzieć samej do swojego odbicia w lustrze: mam biust 😍 🤣🤣🤣

Chodź ja Ci oddam z dwa rozmiary. Ja mam dosc mojego biustu. Na codzień mam 75 D chętnie zejdę na małe B hehehe

Tak wszystko dobrze :)
Pięknie ❤️ gratuluję usłyszenia serduszka ☺️ a zdjęcie dostałaś? 😉
Tak mówicie ze objawy macie a jak przestały się pojawiać to był zły znak az się zaczęłam zastanawiac.. Ja od początku prawie nic nie czuję. Teraz mam lepsze samopoczucie jak przed zajściem.. Byłam u gin w 4 tyg i nie było widać nic. Tylko endo 17 mm. We wtorek następna wizyta i aż jestem ciekawa co to będzie..😥
Nic się nie przejmuj, ja też nie mam za specjalnie żadnych objawów. A w 4 tyg nic nie widać na usg 🤗
Tez mam wizyte we wtorek i tez sie lekko niepokoje po tym co mi powiedzial ostatnio 😰 w drugiej ciazy na poczatku tez nie mialam zadnych objawow, przyszly w 2 miesiacu dopiero.
O której macie te wizyty we wtorek? Też mam we wtorek 😁

Dziewczyny czy Wam też się chce pić non stop?
Tak, non stop pije ☺️
Hej. Witam Was, zarejestrowałam się, by tu trochę poplotkowac. Wczoraj zrobiłam test, druga kreska bardzo blada, ale brak okresu i sny sprawiają, że zaczynam wierzyć, że to prawda 😁 Termin w okolicach 21 stycznia. Lekarza mam za 2 tygodnie. To moja druga ciąża, staraliśmy się 1,5 roku! A o pierwsze, tylko 2 cykle i pyknelo.
Witamy na styczniówkach 😉 oby ta druga kreseczka szybko ciemniała ☺️

reklama
Do góry