reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

U mnie wychodzi chlopiec.Na razie roznica w obu ciazach taka,ze przy corce na tym etapie wypluwalam wnetrznosci,a teraz wlasciwie tylko poszarpie....
Liczysz na chlopca?
U mnie ta ciąża różni się od dwóch pozostałych. Tam czułam się świetnie, a teraz nudności wymioty, zmęczenie, włosy mi garściami lecą. To musi być dziewczynka!! [emoji14] jeju, ale chciałabym juz wiedzieć...

reklama
wg mnie to takie głupie gadanie troszkę, ja mam tylko mdłości, nie wymiotuje. to co, moja ciąża nie rozwija się dobrze? 😆 bez sensu, takie zabobony trochę.
W tej ciąży nie wymiotowałam ani razu, mdłości owszem były ale do przeżycia i zwłaszcza wieczorami więc też nie wierzę w takie zabobony, ciąża rozwija się prawidłowo.

wg mnie to takie głupie gadanie troszkę, ja mam tylko mdłości, nie wymiotuje. to co, moja ciąża nie rozwija się dobrze? 😆 bez sensu, takie zabobony trochę.
Moim zdaniem też to niekoniecznie jest prawda, znam dziewczynę która podczas ciąży czuła się super, wszystko od początku robiła normalnie, ani razu jej nawet nie zemdlilo a urodziła zdrowa córkę, także to raczej nie jest wyznacznik

po prostu niektóre kobiety mają więcej szczęścia i tyle 😆 ja też w kwietniu miałam ciążę biochemiczna i w maju już mój maluch był dobrze zagnieżdżony i się rozwija super. 😊

Noo i fajnie, bardzo dobre podejście ❤ ja wierzę że następnym razem będzie dobrze, mocno trzymam kciuki ❤ jak ja poroniłam to lekarz mnie pocieszal że prawdopodobnie każda pierwsza ciąża jest poroniona przez kobietę, tylko większość o tym nie wie, bo jest to na tak wczesnym etapie że dostają normalnie meisiaczke i niekoniecznie musi to oznaczać coś złego w organizmie mamy, życzę Ci aby następnym razem było bez komplikacji ❤ a ile teraz lekarz kazał czekać z staraniem?
Na początku mówił o 3 miesiącach. Za jakieś 2 tygodnie pójdę na kontrolę jak będą już wyniki z histopatologii to dopytam konkretnie. Teraz chciałabym żeby @ przyszła w miarę szybko co dałoby mi nadzieję że wszystko powoli wraca do normy. A potem myślę że 2-3 cykle i będziemy mogli próbować.

Dobrze, ze to nie ja musze umawiac :.D

Nie odpuszczajcie temu komisowi. Sprzedali wam zapewne jakiegos bubla z dziurą, skoro olej zdążył wyciec.

U mnie mlode ziemniaki, filet kurczecy i młoda kapustka

Seria 6 zastrzykow? Albo sa rozne te sterydy, albo sie cos zmienilo. Mi podawali celeston zdaje sie, w dwich dawkach. Pierwszy raz w 26 tc, a potem chyba w 34 i to był ostatni momentraz, bo.pozniej zdaje sie juz nie podaja.
No to pewnie rozne szkoly.Ja dostawalam co 12 h dexaven w tylek,6 dawek.

Dziewczyny jestem w 13 tygodniu i czy to możliwe że leżąc na brzuchu poczułam muśnięcia ?
Z synkiem 1 poczułam ruchy dopiero w 20 tygodniu.

A tak wogole czy leżycie na brzuchu ? Bo ostatnio kuzynka mi powiedziała że ona by się bała że udusi się dziecko 😱🙈🤔🤔

reklama
Liczysz na chlopca?
U mnie ta ciąża różni się od dwóch pozostałych. Tam czułam się świetnie, a teraz nudności wymioty, zmęczenie, włosy mi garściami lecą. To musi być dziewczynka!! [emoji14] jeju, ale chciałabym juz wiedzieć...
Na pewno bedziesz miec dziewczyne :)
Mnie obojetne,bo corke juz mam .Byle zdrowe i do Świąt donosic.

Do góry