reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Jak się czujesz???
Dziękuję że pytasz 😘💕 W obliczu tego co się stało to naprawdę dobrze. Chwilami mam wyrzuty sumienia... Ale wiem że nie mogę wpadać w labirynt myśli o skarbie który straciliśmy bo to tym bardziej nie pozwoli mi się podnieść. Wczoraj zawieźliśmy próbkę do badań DNA, udzielam się teraz w temacie Ciąża po poronieniu i będę myśleć nad kolejnymi badaniami żeby jak najbardziej ograniczyć ryzyko że sytuacja się powtórzy. Mam duże wsparcie w mężu i w rodzinie, nie zostaje sama. Dzisiaj mąż wrócił do pracy ale nocuje u nas moja młodsza siostra. Naprawdę oprócz ogromnego bólu, żalu i pustce w sercu wszyscy wierzymy że będzie dobrze

Ja akurat w ten chiński nie wierzę ja sprawdzałam ten i obliczalam mniej więcej męża siebie itd i się sprawdza tu patrzysz na lata skończone nie rocznikowi np jak ja mam 31 lat a nie 32 bo dopiero w listopadzie to skończone kiedy było zaplodnienie

Tu samo przelicza
Mi tutaj wychodzi dziewczynka 😁 a na innych chłopiec ale ja nie mam pojęcia kiedy zaszłam 😳🤪. Barszcz ugotowałam i już jedna miseczka w moim brzuchu ale mi się chciało 🙂. Na drugie robię skrzydełka ziemniaczki i chyba fasolka muszę syna wysłać by mi kupił 🤭

O ten

Załączniki

• Screenshot_20200616-105945.png
    Screenshot_20200616-105945.png
    274,8 KB · Wyświetleń: 66
Niby trzeba przeliczyć na chinski wiek. Mi w tym, co przelicza obaj chlopacy się sprawdzili, a jak patrzyłam tylko na skończone lata, bez przeliczania to pierwszy się sprawdził, drugi nie

reklama
Dziękuję że pytasz 😘💕 W obliczu tego co się stało to naprawdę dobrze. Chwilami mam wyrzuty sumienia... Ale wiem że nie mogę wpadać w labirynt myśli o skarbie który straciliśmy bo to tym bardziej nie pozwoli mi się podnieść. Wczoraj zawieźliśmy próbkę do badań DNA, udzielam się teraz w temacie Ciąża po poronieniu i będę myśleć nad kolejnymi badaniami żeby jak najbardziej ograniczyć ryzyko że sytuacja się powtórzy. Mam duże wsparcie w mężu i w rodzinie, nie zostaje sama. Dzisiaj mąż wrócił do pracy ale nocuje u nas moja młodsza siostra. Naprawdę oprócz ogromnego bólu, żalu i pustce w sercu wszyscy wierzymy że będzie dobrze

Trzymaj się kochana. Dobrze, że masz wsparcie w bliskich i że się badasz - wiedza to też wielka siła. :* Odzywaj się i tu i jakbyś potrzebowała - poklepać obcej babie - pisz śmiało na priv :*

Do góry