reklama
kartkao
Fanka BB :)
Czy Twój tez jest taki spokojny w domu? Moja koleżanka ma takiego i w domu grzeczny misio ale na spacerze to niezła bestia Troszkę marzy mi się taki „piesio”Chyba nie znam nikogo kto by nie płakał
No ale takiego psiaka właśnie mam
Angelika22
A ja niestety panicznie boje się każdego psa którego spotkam na swojej drodze . Może to być nawet york ale nie jestem w stanie przejść koło psa czy go dotknąć . Jeśli do mnie podbiegnie zaczynam płakać bardzo się trzęsę j dostaje ataku paniki , ponoć jak byłam mała strasznie się budziłam w nocy z płaczem j moja mama zrobiła mi w nocy lanie wosku nad glowa , wyszedł wyraźny pies . Od kiedy pamietam jeśli widzę psa potrafię przejść okrężna droga byle by nie być blisko . Mam 25 lat a to mój jedyny lęk . Nie wiem co bedzie jeśli moje dzieci zapragną psa , nie będę na pewno za ale może kiedyś jeszcze się do nich przekonam .
Andzia155
Kochana ,wszystko będzie dobrzeDziękuję bardzo za wsparcie
Oczywiście czekamy na wieści po wizycie !
Musiałaś sie dzis duzo stresu najeść
marmolada90
To witam w klubie, ja nie znoszę kotów, brzydzę się kotów i wogole jestem na nie. Nie znoszę jak kot ociera się tak o nogę fujjjjjj, zawsze uciekam i piszcze.... Nie nie nie.
Pieskimi nie przeszkadzają, no ale szanuje kociary bo to podobbo dobrzy ludzie
Jak w ogóle możesz tak pisać . Ale rozumiem. Jak byłam dzieckiem i odwiedzałam koleżanki, które miały koty to zawsze uderzał mnie ten smród. Myslalam że wszystkie koty tak sikają w domu i śmierdzi. Moje koty znalazły się u nas przez przypadek i się zakochałam . Jednak koty mogą pachnieć . Mąż zawsze jak tuli koty, to mówi że moimi perfumami pachną . Mam bzika na punkcie czystości więc kuwetę ogarniam 2 razy dziennie, roomba codziennie i każdy kto nas odwiedza mówi, że nie widać aby mieszkały tu koty
Lenuszka
Mamusia Gajusi
To prawda! Haha [emoji1]Szczury maja wielkie jajka
reklama
Ewa1424
Zaangażowana w BB
Ach te hormonyDziewczyny nie wiem co we mnie wstąpiło, ale od godziny rycze jak nienormalna jakby ktos przynajmniej mi umarł.. A wszystko przez to, że przypadkiem znalazłam gdzieś filmik o chorym kotku i tak się rozkleiłam, że dalej pociągam nosem i wyglądam okropnie z opuchniętymi oczami