reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Tak czy siak dziękuję za interpretację jest mi teraz trochę lżej na duchu 😘, trochę zaczęłam juz świrować. Chyba pójdę za tydzień na prywatne usg myslisz ze jest sens będzie juz coś widac, u monego lekarza mam dopiero za 2 tyg 🙈
Spoko 😁
Tak, ja bym poszła za tydzień, żebyś się nie stresowała. Ale serduszka raczej nie będzie i zarodka nawet może nie być. Więc się nie stresuj jakby co 😉

Dziewczyny proszę was o radę zanim zacznę panikować na dobre. Wczoraj i dziś mam brązowe plamienia, nie wiem czy to normalne. Rano byłam na badaniach, około 16 mam odebrać wyniki. Niepokoję się :( Wizytę mam w poniedziałek, nie wiem czy przyspieszać, czy zadzwonić do lekarza :(

Hej kochane stycznióweczki ❄! Poczytuję Was od samego początku wątku i w końcu zdecydowałam się do Was dołączyć ❤. Ostatnią miesiączkę miałam 08.04 cykle 25-26dni. Pierwszy test pozytywny popołudniu 5.05. Byłam na pierwszej wizycie u ginekologa 12.05 . Z badania usg wychodził 4 tydzien i 6 dzień. Nie było widać jeszcze zarodka. Jestem po dwóch stratach w 7 i 8 tc oraz po 3 ciazach biochemicznych. Mam nadzieję, że przyjmiecie nas do siebie ( mnie i kropka :p ). Wszystkim gratuluję kreseczek ! I trzymam kciuki 💪.
20200512_170716.jpg

reklama
Hej kochane stycznióweczki ❄! Poczytuję Was od samego początku wątku i w końcu zdecydowałam się do Was dołączyć ❤. Ostatnią miesiączkę miałam 08.04 cykle 25-26dni. Pierwszy test pozytywny popołudniu 5.05. Byłam na pierwszej wizycie u ginekologa 12.05 . Z badania usg wychodził 4 tydzien i 6 dzień. Nie było widać jeszcze zarodka. Jestem po dwóch stratach w 7 i 8 tc oraz po 3 ciazach biochemicznych. Mam nadzieję, że przyjmiecie nas do siebie ( mnie i kropka :p ). Wszystkim gratuluję kreseczek ! I trzymam kciuki 💪. Zobacz załącznik 1119761

Hejka. Witam u styczniówek, gratuluję i trzymam kciuki.

Do góry