inkaby
Fanka BB :)
Flaczki się w górę przesuwają robią miejsce na maciczkeA swoją drogą dziwne to nie ze dzidzia ma ok 6cm a brzuszki już takie spore niby macica jest nisko a brzuszek okrąglutki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Flaczki się w górę przesuwają robią miejsce na maciczkeA swoją drogą dziwne to nie ze dzidzia ma ok 6cm a brzuszki już takie spore niby macica jest nisko a brzuszek okrąglutki
Bzdura .. pracodawca płaci za pierwsze 33 dni w roku zwolnienia wiec jeśli jesteś na l4 2 miesiące i wrócisz na 2 miesiące to idąc na l4 odrazu przechodzisz na ZUSPracodawca nie chcę żebyś wracała bo za pierwsze 33dni zwolnienia on Ci płaci a później przejmuje Cię ZUS. Natomiast jak np po dwóch msc wrócisz i po kolejnym msc znowu pójdziesz na l4 to znowu pracodawca musi płacić.
A mnie tak bardzo rozczula jak przyłapie swojego Partnera gdy kładzie się później spać a ja wciąż nie śpię tylko tak sobie udaje, żeby się nie wybudzać i zasnąć i On całuje mnie w głowę... kiedyś go o to zapytałam na następny dzień... powiedział, że nie pamięta ale widocznie to miłośćzajebiszcze bodziaki
dzis jak wstawalam w nocy siusiu to jak do wyra wrocilam slubny sie przytulil i powiedzial ze mnie kocha, normalnie fajnie jest uslyszec takie cos po tylu latach. no koniec koncow nie pozabijalismy sie jeszcze to chyba jest oki hehe
ja wizyte w szpitalu mam 7 lipca i tez juz bym chciala tak okolice listopada nawet
Ja też 2 kg w dół a w ogóle nie wymiotuję i jem normalnie, dziwne zjawiskoU mnie -2,5 kg ale apetyt wraca. Muszę się pilnować żeby nie przytyć tyle co w pierwszej ciąży.
W środę mam prenatalne i jeśli okaże się, ze jest wszystko dobrze to zaczynam kupować body.
Piękne bobo, jak trzeba to leż, dobrze że p. doktor taka zaangażowanaHej dziewczyny tak mi nie dawały spokoju te plamienia że faktycznie przyspieszyłam wizytę i jestem już po, mamy 11tc serduszko bije, zobaczyłam fasolę jak macha rączkami, niesamowite uczucie, plamienie nadal nie wiaodmo skąd, zwiekszono mi duphastron na 3x 2 tab. (mam nadzieję że to nie zaszkodzi bo jakoś chciałam uniknąć w ciąży jakichkolwiek dodatkowych leków mimo że mam IO i PCOS i niedoczynnośc tarczycy) moja gin zrobiła dodatkowe badanie jakiś wymaz żeby zobaczyć czy to może jakaś bakteria wywołuje plamienia (tanio nie było ale cóż się nie robi) no i mam nawet nie sprzątać domu aż tak mam się oszczędzać. Mam nadzieję że tylko przez 1 trymestr a nie całą ciążę będę musiała leżeć bo już mnie krzyże bolą
Faktycznie już masz spory brzuch. U mnie dzisiaj 11+5 i powiem szczerze, ze nic nie widać. Wieczorem jeśli się przyjrzę to jest zaokrąglony ale w dzień nie widać.Ni chyba jednak nie! U mnie 11 tc, strój iście domowy [emoji23]Zobacz załącznik 1140001