A miała umowę o pracę czy działaność.?Moja szwagierka jak była w ciąży (ale nie w czasach korony) to miała kontrolę 3 razy
reklama
Angelika22
Fanka BB :)
Nie wiem nawet bo nie mierzyła ostatnio , ale mam patrzeć na termin porodu 28.12 bo miałam inaczej owulacje niż myślałam
Beczulinda
Ni chyba jednak nie! U mnie 11 tc, strój iście domowy [emoji23]Zobacz załącznik 1139995
Także chyba wygrałam wielkością brzucha , w poniedziałek zaczynam 15 [emoji30]
Beczulinda
My jedziemy na 1 dzień, ale chociaż trochę...Nie przejmuj się - rodziny się nie wybiera (czasami niestety)... najważniejsze, że masz kochającego męża i zawsze jest to największe wsparcie [emoji4] brudem w domu i brakiem obiadu sie zupelnie nie przejmuj - co najmniej połowa z nas przez to przechodziła lub przechodzi, juz bliżej niż dalej do 2 trymestru i miejmy nadzieję, że będziemy wtedy wszystkie tryskały energią i chwaliły się błyskiem w domu [emoji16] zazdroszczę Ci wyjazdu do Sopotu - ja marzę o tym, żeby wyjechać nad morze i posiedzieć na plaży chociaż na jakiś długi weekend [emoji7]
Ale wtedy rozlicza się z ZUSem i o tyle ile wynosi świadczenie mniej płaci do zusu.....chyba,ze zaklad pracy liczy <20 osov-wtedy caly okres zwolnienia w ciazy placi niby pracodawca.I nie ma w zwiazku z tym kontroli z zusu.Takie cos wyczytalam.
kiedy ty masz termin, chyba jeszcze w grudniu co?Zobacz załącznik 1139995
Także chyba wygrałam wielkością brzucha , w poniedziałek zaczynam 15
ja robie sobie wieczor z cora i lecim po jakies lody i pizze i film na netflixie sobie zapodamy
Zuza30
ale macie piękne brzuszki dziewczyny [emoji3059]
ja mam chyba -6kg ale po wczorajszym dniu to pewnie jeszcze więcej..
ja nadal w szpitalu, nadal miejsce korytarz, pielęgniarka mnie pocieszyła, że wątpi, żebym wcześniej niż w środę wyszła, ehhh przekichane
ja mam chyba -6kg ale po wczorajszym dniu to pewnie jeszcze więcej..
ja nadal w szpitalu, nadal miejsce korytarz, pielęgniarka mnie pocieszyła, że wątpi, żebym wcześniej niż w środę wyszła, ehhh przekichane
reklama
Beczulinda
"Beczulinda brzusio ładny widoczny [emoji3590]
Aż za bardzo!! No mówiłam, że wyglądam jak w 20tygidbiu wcześniej... rano aż tak wielki nie jest z w czasie dnia się robi taką piłkaA swoją drogą dziwne to nie ze dzidzia ma ok 6cm a brzuszki już takie spore niby macica jest nisko a brzuszek okrąglutki [emoji846]