Kaja_10
Fanka BB :)
dormark, macy - ja was widziałam na fotkach, prosze mnie tu nie zagadywać. Figurki macie boskie a ja... sirota... na dodatek z racji zawodu powinnam pierwsza świecić przykładem a ja co...? Moje postanowienie o rzuceniu słodyczy ma dwa dni.. bo to poprzednie się zdeaktualizowało
Mam doła na ten temat jak stąd GB albo do Szwajcarii - nie wiem gdzie dalej ale dół wielki. Szukam sobie odzienia na chrzest i zakończyłam na obuwiu i torebce - reszta mnie wpienia.
Najbardziej bym się mogła odchudzać od rana do 15.00 - 16.00 codziennie potem moje łaknienie rośnie już nawet nie chodzi o słodycze ale ja się musze z wszystkim pilnować bo jeść mi się ciągle chce.
A poza tym wszystko u mnie ok... najwaznijesze sie nie dać..
Mam doła na ten temat jak stąd GB albo do Szwajcarii - nie wiem gdzie dalej ale dół wielki. Szukam sobie odzienia na chrzest i zakończyłam na obuwiu i torebce - reszta mnie wpienia.
Najbardziej bym się mogła odchudzać od rana do 15.00 - 16.00 codziennie potem moje łaknienie rośnie już nawet nie chodzi o słodycze ale ja się musze z wszystkim pilnować bo jeść mi się ciągle chce.
A poza tym wszystko u mnie ok... najwaznijesze sie nie dać..