reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

A ja właśnie dostałam telefon, że jadą do mnie wszyscy!! Mamusia, Tatuś, Braciszek :-D Uwielbiana Bratowa:confused2: i moje kochane, najpiękniejsze Aniołki śliczne!! :tak::-D:-D:-D Dzień uratowany!!!! :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)
Muszę szybko sprzątać :szok: bo bałagan mam :wściekła/y:
:-p

reklama
Nie czuj się jak słonica, bo pięknie wyglądasz, jesteś bardzo atrakcyjna i jesteś 100
% kobietą i 100% mamusią!! :tak:
A dlaczego w prezerwatywie??:confused2:

Dzieki E_milcia za otuchę:happy::happy::happy:
A prezerwatywa to z racji zapalenia, którego nie moge wyleczyć w ciazy....:eek:
Całą ciaże biore Lactovaginal ale on chyba tylko nie dopuszcza dalszego rozwoju zapalenia .......

Hej dziewczynki, komputrek odmówił współpracy przez ostatnie dni ale juz jest oki.:-)
Muszę sie Wam zwierzyć z czegos, mianowicie - jesli chodzi o przytulanki z męzusiem to czuję sie jak słonica, wogóle nieatrakcyjna i taka mamuśkowa w 100%, a mój mąz chyba tez raczej traktuje mnie jak matke swojego dziecka, a nie kobietę. Brakuje mi przutulanek jak nie wiem co, choc z drugiej str. wiem, ze nie poszaleje tak jak wczęśniej - brrrrrr i nie bedzie tak przyjemnie jak wcześniej.
Mezuś twierdzi, ze nie chce zaszkodzic dzidzi a do tego moze serduchować tylko w prezerwatywie a to juz nie jest takie fajne.....
A mi sie wydaje że poprostu jestem teraz mniej atrakcyjna, co troszke mnie dołuje:sorry::sorry:
Ale przynudzam w niedzielne popołudnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, musiałam sie z kims tym podzielić.:cool::sorry::cool:

Pysia510 nie przejmuj się ! Myślę że każda z nas odnosi troszkę takie wrażenie!
Mi tez się wydaje że mojemu M wogóle sie nie podobam ! tak jak wczesniej kochaliśmy sie codziennie tak od czasu 2 - 3 miesięcy dwa razy w tygodniu to huk ! i wszystko oczywiście zwalam na mój brzuch, duży tyłek i co tylko może być innego !
Miejmy nadzieję że jak już urodzimy i dojdziemy do siebie to wszystko wróci do normy :) Myśle że jak my urodzimy to Oni będa czuli się odrzuceni jak my teraz - bo dla nas najwazniejsze będa nasze maleństwa a nie łózkowe potrzeby facetów hihihi ;-):-D;-)

U nas dziś wieje straszny halny. Podczas takich wiatrów dużo ludzi popełnia samobójstwa, nie wiadomo dlaczego. Ale coś w tym jest bo zasłabłam dzisiaj...Dobrze, że akurat babcia była bo masakra.

ooooo a dlaczego te wiatry tak miałyby wpływać na ludzi? strach sie bać ! a Ty nie kombinuj co robić dalej dzisiaj tylko wypoczywaj jak zasłabłaś !!

Pysia510 każdej z nas się wydaje, ze jesteśmy nieatrakcyjne, brzydkie, grube itd... Ale wcale tak nie jest!! Wiele, bardzo wiele panów powiedziało mi, że kiedy ich żony były w ciąży, to były tak atrakcyjne jak nigdy więcej! Mężczyźni boją się bliskości z ciążarną kobietą, bo boją się, że mogą zrobić krzywdę jej albo dziecku... Mój po każdym zbliżeniu pyta czy brzuch nie boli, czy dzidzia kopie, czy dobrze się czuję, a przecież widzi, że wszystko jest oki :-) Przyszli tatusiowie bardzo przeżywają to, że w nas - przyszłych mamusiach - jest nowe, maleńkie życie i czasami zachowują się jak głupki :-)
Nie czuj się jak słonica, bo pięknie wyglądasz, jesteś bardzo atrakcyjna i jesteś 100
% kobietą i 100% mamusią!! :tak:
A dlaczego w prezerwatywie??:confused2:

Dokładnie e_milcia tak jak mówisz !
Wczoraj np byłam na weselu i wszyscy Panowie się zachwycali jak ślicznie wyglądam ( oczywiście wszyscy oprócz mojego ;-)) Mówili że ciąża bardzo mi służy - po tych komplementach troszkę mi się poprawiło samopoczucie ..szkoda tylko że mój M jest taki oszczedny w komplementach !!! ale już zdążyłam się przyzwyczaić - wkońcu nie każdy facet musi wylewny być.... (a powinnien :wściekła/y:)

Witam i ja styczniówka, termin 23.01.2009 chłopiec
Witam:-)

Ja nadal walczę z przeziębieniem nos czerwony jak burak :szok: i u nas też nieźle wieje młodą na dworze wiatr aż porywał :-D ale temperatura nie jest zła :tak:

Joasia to nie ciekawie z tym zasłabnięciem często tak masz czy pierwszy raz ? a ciśnienie masz ok ?

Pysia a ty nie możesz tak mówić jaka słonica kobitko :angry: mężuś pewnie się boi i pewnie gumki mu nie pasują :sorry:

reklama
Witam nowa stycznioweczke:-)
I reszte bandy naturalnie tez;-):-D
I znowu bede niepopularna...;-)Ja tam czuje sie piekna,seksowna i kobieca. Nawet bardziej chyba niz przed ciaza.Przed ciaza to marudzilam,ze o tu za duzo,tu za malo,a teraz jakos sie wszystko wyrownalo;-):-)Maz mnie komplementuje,okazuje mi i mowi,ze podobam mu sie i ze jest dumny ze mnie.Nie brakuje mi czulosci i dotyku,bo co wieczor masuje cale moje coraz wieksze cialo.Sama sobie tak dokladnie kremu nie rozprowadze jak on to robi a przy okazji nagada sie z brzuchem:-)I nawet to,ze nie mozemy na razie kochac sie jakos przechodzi niezauwazone...

Do góry