reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam kobietki w to deszczowe popołudnie:tak:
Mój Oskar znów wczoraj dostał gorączki popołudniu :szok:w nocy sie zaczeło rzyganie i dzis znów gorączka ,chyba sie czymś struł:tak:
i pewnie jutro do szkoły nie pojdzie:no:Normalnie mi tak szkoda tego dziecka bo dopiro skonczył antybiotyk na zapalenie okrzeli i znów chory:tak:\
Dziewczyny ja to mam obsesje chyba na temat sączenia wód bo co tylko troszke wiecej wydzieliny mam to juz panikuje ,ze to wody:no:

Witam nowa stycznioweczke:-)
I reszte bandy naturalnie tez;-):-D
I znowu bede niepopularna...;-)Ja tam czuje sie piekna,seksowna i kobieca. Nawet bardziej chyba niz przed ciaza.Przed ciaza to marudzilam,ze o tu za duzo,tu za malo,a teraz jakos sie wszystko wyrownalo;-):-)Maz mnie komplementuje,okazuje mi i mowi,ze podobam mu sie i ze jest dumny ze mnie.Nie brakuje mi czulosci i dotyku,bo co wieczor masuje cale moje coraz wieksze cialo.Sama sobie tak dokladnie kremu nie rozprowadze jak on to robi a przy okazji nagada sie z brzuchem:-)I nawet to,ze nie mozemy na razie kochac sie jakos przechodzi niezauwazone...

Ja mam tak samo jak ty, chyba nigdy nie czułam się taka atrakcyjna, mężulek też tak mówi i faceci w pracy, więc nie wierzę że wszyscy tylko cukrują, nawet szef powiedział że powinnam częściej być w ciąży bo mi służy.:-)

Witam i ja styczniówka, termin 23.01.2009 chłopiec

Witamy nową styczniówkę:tak:

I już zostałam sama ... :-( Ale mnie zmęczyły te moje dziewuszki!! Mówię Wam:tak: Rozsypały paluszki i chipsy :-) Jak poszły, to chciałam odkurzyć :-) I zgadnijcie co??!! Odkurzacz się spalił!!:wściekła/y: Aż śmierdziało:-( Już dawno mówiłam, że musimy kupić, a mąż mówił po co, ten jeszcze działa... Ale już kupiłam nowy :-) Taniutki na allegro :-)Bardzo fajny, kuzynka taki sam kupiła:tak: I jestem zadowolona:-D

Estera witaj!! Kolejny styczniowy bobas będzie niedługo z nami!! Super!! :-D

Sylwia100 oj... Biedny Oskar!! Dużo zdrowia dla Niego!! :tak:

Paulinaa a co kupujesz w makro? Ja tam jakoś nic nie mogę znaleźć ciekawego ... i drogo mi się wydaje...

Pysia510
jestem tego samego zdania... Dom to nie muzeum :tak: Ale ja naprawdę miałam bałagan ;-)

Wróciłam z zakupów. Ale ze mnie sierota.... już na miejscu szukam tego H&M i szukam.... a tam Reserved :szok::szok: Miasta pomyliłam.... :-D:-D:-D Centra podobne kojarzyłam, że tu H&M jest a tu guzik... :-D
W reserved kupiłam dwie bluzeczki (identyczne tylko czarna i fiolet) a przymieszyłam chyba kilkanaście, potem mi już słabo było a glupia kobita pozwoliła tylko 5 do przymierzalni chodzic... :wściekła/y:
:-)
Potem już nic mi się nie chciało trochę zakupów spożywczych zrobiłam i szybko do domu na mecz. :-)
Pieknie Polki grają, mam nadzieję, że o brązowy medal i agbar nie obrazisz się jak powiem... Niemki muszą przegrać :-D:-D

heloł wieczornie
a ja się nuuudzę m zrobił obiad i gra w fifę bo sobie kupił, ok, zasłużył, ale ja sie nuuuudzę!:sorry:
wyprasowałam...uwaga...wszystkie ubranka dla dzidzi:cool2: plecy bolą ale jaka to przyjemność:-D:-D:-D:-D
usmażyłam też placki z jabłkami:-D
chyba się w wodzie popluskam:sorry:
trzymcie się laski i pamiętać wszystkie jesteście piękne i niesamowite!!!!
ja miałam ostatnio doła mega, to z nadmiaru kg i dlatego, że jedyne dobre spodnie niespodziewanie trafiły do pralki i musiałam się cisnąć w innych, a mój m mi powiedział, cóż chciał dobrze, cyt. "nie martw się po porodzie znów będziesz piekna:cool2: ach ci faceci! chociaż lubi te krągłości:-D

Joasia, przestań sie już smutać!!!! mam termin na 24stycznia:tak:
Tysiolek, serduszkowałaś codziennie!? to ile wy jesteście razem, póło roku?:eek:przepraszam, że tak piszę jestem pełna podziwu ichyba zazdroszczę, bo my codziennie to nawet w najlepszych początkach codziennie nie mieliśmy, hihi a teraz to raz w tygodniu od święta bo masakrycznie mi się nie chce!!!:sorry::-(

a i 16października to mój ostatni dzień pracy!!!!!!!:)))))))))))))))) i witaj l4!!!!!

Paulinaa a co kupujesz w makro? Ja tam jakoś nic nie mogę znaleźć ciekawego ... i drogo mi się wydaje...
Wiesz co e_milcia ogólnie zawsze kupujemy spożywcze rzeczy i owoce a przeważnie teraz to bierzemy wodę niegazowaną dla mnie bo pije jak szalona więc kilka zgrzewek się opłaca:tak:
Właśnie wróciliśmy jestem padnięta od tego łażenia;-) hehe..Więc zaraz kąpiel i łóżeczko bo jutro wcześnie rano badania morfologia (mam nadzięję, żę anemia mi się poprawiła), odczyn Coombs'a i test obciążeniowy Glukozą 50g ;-( Więc już jestem przerażona po tym jak pisałyście że to ochydne.
Noi mamy brąz siatkarki wygrały;-)
Miłego Wieczoru kobietki Trzymajcie się cieplutko buziaki :*:*:*

Ostatnia edycja:
Ja w makro zakupów nie umiem robić... ;-)

Ale wspaniałe Polki mamy!! :-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D Brązowiutkie :-D:-D:-D:-D:-):-):-):happy::happy::happy::happy:

Właśnie zmierzyłam sobie ciśnienie i trochę się zmartwiłam... :-( 136/90:szok: :-:)-:)-( Puls 95 :szok::-:)-:)-(
Wcześniej zawsze miałam 120 - 125 /80-85 ...
:-(
Chyba muszę się położyć i odpocząć trochę :-(
Jutro do szkoły, więc nie mam co iść wcześniej spać, bo zajęcia do 15, a jak wstanę o 5, to o 11 będę zasypiać... :-(
Jak będę u lekarza, to poproszę o wypisanie zaświadczenia, które w razie gdybym źle się na uczelni poczuła będzie robiło za zwolnienie...

Emilcia mi ginekolog mówi ze mam zawsze poleżeć zanim zmierzę ciśnienie i często 15 minut wystarczy i mam dobre :tak: puls to mi nie spada poniżej 100 :tak:

ostatnio to mam tak niskie ciśnienie że jestem w szoku :szok:ale znowu mi u ginekologa skoczyło i dupsko blade muszę cały miesiąc do wizyty kontrolować 3 razy dziennie :sorry:

Paulinaa mi też się zawsze wydawało że w Makro drogo mimo wszystko :sorry:

Kaja
pochwal się jakie bluzeczki kupiłaś ja muszę się zaopatrzyć w spodnie powoli mam eleganckie sprzed ciąży i chyba rosną ze mną :eek:

reklama

Kaja
pochwal się jakie bluzeczki kupiłaś ja muszę się zaopatrzyć w spodnie powoli mam eleganckie sprzed ciąży i chyba rosną ze mną :eek:

W H&M są bardzo fajne spodnie... Ja kupiłam sobie ok miesiąca temu 2 pary, jedne dresowe - czarne, wyglądają bardzo ładnie, fanie się noszą i piorą, a drugie takie niby bojówki - też czarne i świetne są! W sam raz na jesiennie dni :-) Pasują i do adidasów i butków na obcasie:tak: Z tym, że są drogie, dresy 79,90, a drugie chyba 129,90. Ale naprawdę warto kupić te spodenki! I jedne i drugie :tak:

Dziękuję za to co napisałaś... Idę poleżeć i zmierzę za chwilę ponownie.. :-(

Do góry