reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Myśle że jak my urodzimy to Oni będa czuli się odrzuceni jak my teraz - bo dla nas najwazniejsze będa nasze maleństwa a nie łózkowe potrzeby facetów hihihi ;-):-D;-)

No właśnie świete słowa jeszcze bedzie mu brakowało czułości towarzystwa i troski żonki:cool2::cool2::cool2:
WIELKIE DZIĘKI TYSIOLKU:happy::happy::happy:
Dokładnie e_milcia tak jak mówisz !
Wczoraj np byłam na weselu i wszyscy Panowie się zachwycali jak ślicznie wyglądam ( oczywiście wszyscy oprócz mojego ;-)) Mówili że ciąża bardzo mi służy - po tych komplementach troszkę mi się poprawiło samopoczucie ..szkoda tylko że mój M jest taki oszczedny w komplementach !!! ale już zdążyłam się przyzwyczaić - wkońcu nie każdy facet musi wylewny być.... (a powinnien :wściekła/y:)
Mój brat tez komplementuje swoją zonke (bratowaa jest w 4 miesiącu na każdym kroku, nadskakuje i wogóle a mój jest delikatnie mówiąc oszczędny w słowach i gestach :eek::confused2::eek:

Witam:-)

Pysia a ty nie możesz tak mówić jaka słonica kobitko :angry: mężuś pewnie się boi i pewnie gumki mu nie pasują :sorry:
Gosiu zebys wiedziała, ze nie pasuja z reszta mi też nie, musze się więcej napocić:-D:-D:-D

Witam nowa stycznioweczke:-)
I reszte bandy naturalnie tez;-):-D
I znowu bede niepopularna...;-)Ja tam czuje sie piekna,seksowna i kobieca. Nawet bardziej chyba niz przed ciaza.Przed ciaza to marudzilam,ze o tu za duzo,tu za malo,a teraz jakos sie wszystko wyrownalo;-):-)...
agabar ZAZDROSZCZĘ

Witam i ja styczniówka, termin 23.01.2009 chłopiec

Estera równiez witam Cię na forum i GRATULIJĘ chłopca:-)

I już zostałam sama ... :-( Ale mnie zmęczyły te moje dziewuszki!! Mówię Wam:tak: Rozsypały paluszki i chipsy :-) Jak poszły, to chciałam odkurzyć :-) I zgadnijcie co??!! Odkurzacz się spalił!!:wściekła/y: Aż śmierdziało:-( Już dawno mówiłam, że musimy kupić, a mąż mówił po co, ten jeszcze działa... Ale już kupiłam nowy :-) Taniutki na allegro :-)Bardzo fajny, kuzynka taki sam kupiła:tak: I jestem zadowolona:-D
Pysia510 jestem tego samego zdania... Dom to nie muzeum :tak: Ale ja naprawdę miałam bałagan ;-)

E_milcia ale sie usmiałam z twojego odkurzacza :-D:-):-D:-):-D
Pewnie nie ma to jak odpoczynek w naszym okrąglutkim stanie :tak:

reklama
Super - POLKI BRĄZOWE MEDALISTKI!! :-):-):-)

Gosia nie wiem czy jest sens fotografować - ot trykocik prosty, dlugi rękaw, takie pod tuniczki czy sweterki. Uznałam, że nie nadaję się na sklepy, wolę allegro :-)
emilcia - własnie dresowe mi się marzą, jakoś chcialabym wyglądać jeszcze w szkole ale sama nie wiem.... aż żal kasy na ten miesiąc chodzenia bo potem to juz dam radę ;-)
Dobrze, że jednak nie trafiłam do tego H&M :-D

Dorciaa.... decyzja zapadła? 16.10 - L 4? A ja jeszcze nie wiem ... ;-)

Hej dziewczynki:-):-):-):-)
Byłam na obiadku u teściowej i wybawiłam sobie szwagierki córcię,;-):-) ale słodziaczek, a jak słodko się drze :-D:-D:-D:-D Biedna ma kolki, ale oprócz tego sama rozkosz, ma już ukończony miesiąc:cool2: Ale u cioci na rękach nie płakała, a ja wam powiem, że aż mi się zatęskniło, i mój syniu nie jest zazdrosny, tylko chce głasiać, całować i tulić, i bardzo się martwił gdy płakała:szok:
Trzymajcie jutro kciuki, bo idę z młodym do szpitala na zabieg i mam doła stresa i nie wiem co jeszcze:szok::szok:.Na razie, odezwę się jak wyjdziemy ze szpitala:-(

Witam wieczorowa pora ja juz po kolacji objadlam sie jak nic.
Wiatam nowa styczniowke.
Co do omdlen to ja tez miewalam , ale na szczescie przeszlo, co do komplemetow to moj mi mowi , ze teraz to wygladam lepiej niz z Nicol i to tyle.
No to sie Polki pokazaly bravo....
Ja mam inny problöem bardzo czestp twardnieje mi brzuch i mam uczucie ciagniecia pozuatym lekkie skurcze nie wiem czy kontr to czy tak mjusi byc , z Nicol tak nie mialam , ale wiadomo kazda ciaza jest inna . Teraz sie zegnam, do jutra na kawce.

Yol_a trzymamy kciuki!! Nie martw się! Lekarze wiedzą co robić! I nie denerwuj się przy Młodym, bo jeszcze biedak się zdenerwuje!! Dzieciaczki w jego wieku mają wiecej odwagi niż ich rodzice... Głowa do góry! Spij spokojnie i bez nerwów!! ;-)

Joasia odpoczywaj i dbaj o siebie... Nie głodź się tylko... A Dzidzi nic nie będzie!! Nasze Dzieciaczki silne są!! :tak:

Ciśnienie wraca do normy... Już po kolacyjce jestem, ale jak zwykle się nie najadłam :-p Jeszcze jogurcik sobie zjem, na lepsze trawienie, bo po żelazie, to do toalety chodzę bardzo rzadko :-( Obejrzę sobie Taniec z gwiazdami i do spania!! Dobranoc wszystkim :tak:

Witam po ciezkim dniu pracy:sorry: Ale niefajnie jest wracac po urlopie, juz nie moge sie doczekac maciezynskiego:tak: Kupilam dzis spiworek do spania dla dzidzi i sobie troche humorek poprawilam;-)teraz bede lezec i poddawac sie masazowi stup. Milej nocki dziewczynki:-)

Witam i ja styczniówka, termin 23.01.2009 chłopiec

Witamy nowa styczniowke

reklama
Do góry