Mój brat tez komplementuje swoją zonke (bratowaa jest w 4 miesiącu na każdym kroku, nadskakuje i wogóle a mój jest delikatnie mówiąc oszczędny w słowach i gestachMyśle że jak my urodzimy to Oni będa czuli się odrzuceni jak my teraz - bo dla nas najwazniejsze będa nasze maleństwa a nie łózkowe potrzeby facetów hihihi ;-);-)
No właśnie świete słowa jeszcze bedzie mu brakowało czułości towarzystwa i troski żonki
WIELKIE DZIĘKI TYSIOLKUDokładnie e_milcia tak jak mówisz !
Wczoraj np byłam na weselu i wszyscy Panowie się zachwycali jak ślicznie wyglądam ( oczywiście wszyscy oprócz mojego ;-)) Mówili że ciąża bardzo mi służy - po tych komplementach troszkę mi się poprawiło samopoczucie ..szkoda tylko że mój M jest taki oszczedny w komplementach !!! ale już zdążyłam się przyzwyczaić - wkońcu nie każdy facet musi wylewny być.... (a powinnien )
Gosiu zebys wiedziała, ze nie pasuja z reszta mi też nie, musze się więcej napocićWitam:-)
Pysia a ty nie możesz tak mówić jaka słonica kobitko mężuś pewnie się boi i pewnie gumki mu nie pasują
agabar ZAZDROSZCZĘWitam nowa stycznioweczke:-)
I reszte bandy naturalnie tez;-)
I znowu bede niepopularna...;-)Ja tam czuje sie piekna,seksowna i kobieca. Nawet bardziej chyba niz przed ciaza.Przed ciaza to marudzilam,ze o tu za duzo,tu za malo,a teraz jakos sie wszystko wyrownalo;-):-)...
Witam i ja styczniówka, termin 23.01.2009 chłopiec
Estera równiez witam Cię na forum i GRATULIJĘ chłopca:-)
I już zostałam sama ... :-( Ale mnie zmęczyły te moje dziewuszki!! Mówię Wam Rozsypały paluszki i chipsy :-) Jak poszły, to chciałam odkurzyć :-) I zgadnijcie co??!! Odkurzacz się spalił!! Aż śmierdziało:-( Już dawno mówiłam, że musimy kupić, a mąż mówił po co, ten jeszcze działa... Ale już kupiłam nowy :-) Taniutki na allegro :-)Bardzo fajny, kuzynka taki sam kupiła I jestem zadowolona
Pysia510 jestem tego samego zdania... Dom to nie muzeum Ale ja naprawdę miałam bałagan ;-)
E_milcia ale sie usmiałam z twojego odkurzacza :-):-)
Pewnie nie ma to jak odpoczynek w naszym okrąglutkim stanie