reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam niedzielnie.
I ja postanowiłam się zmierzyć, tragedia w najszerszym miejscu 103,a w pierwszej ciąży przy porodzie 100:szok:, chyba się zapłaczę.
Wczoraj coś mi zaszkodziło, pół nocy biegunka, ale na szczęście smecta pomogła.

reklama
witam
Melduję się niedzielnie. Pełne lenistwo - M. na grzybach my z małym wstaliśmy o 9.30 normalnie rozpusta. całkowity leń -obiadek u teściowej:szok: słoneczko świeci pięknie, ale wiatr wieje paoskudnie. Miłej niedzieli:-)

I ja się witam porannie;-) Pogoda straszna,wiatr piździ że chocho..:-D:-D
My już po śniadanku. Mamy dziś zamiar poleniuchowac do obiadku:-p:-D
Głowa standardowo boli od pogody..:-(
Trzymajcie się cieplutko:tak::-)

też Witam porannie.....eeeee to chyba znaczy prawie juz południowo :)

dawno tak długo nie spałam - ale wczoraj wyszalałam się na weselu więc trzeba było odespać - biedny M jeszcze śpi - chyba będzie dzisiaj chorował :szok::-D:-D:szok: było pić?! ;-)

Ide po kawusie, wskakuje pod kocyk i chyba cały dzień spędze dzisiaj w łóżku bo co innego robić w taką pogode - strach wyjść żeby głowy nie urwało :-)

Miłego dnia Dziewczyny

Witajcie Dziewczynki!! :-)

U mnie pogoda do bani, pada, jest 8 stopni, zimno bardzo, do tego wiatr, także nie przyjemnie niesamowicie :-(
Kaja10 ja też dziś chciałam do H&M skoczyć:tak: ale taka pogoda, a mąż mi samochód zabrał, to nie mam jak się dostać...:-( Ale to dobrze, zaoszczędzę trochę :tak:

Joasia ja też dziś sama... No, ale nie mam chorego dziecka, więc ten dzień na pewno milej minie mnie niż Tobie... Jak już 3 dzień antybiotyk, to powinno coś zadziałać... A może rzeczywiście przez kaloryfery... Zbyt suche powietrze, może powodować katar i chrypkę... Sama tak mam... Oby szybko Oliwka doszła do siebie ;-)

ASIAX
ja mam 10 cm więcej od Ciebie... I to mi tak urósł brzuszek w ciągu ostatnich 2 tygodni... :-( Ale to dobrze, rośnie mi moje maleństwo :tak::-) Będę się przejmować po ciąży!! ;-) Ważne, że mężowi się podoba! I to bardziej niż rok temu, kiedy jeszcze byłam chudziutka...
Anulka!!! na czym byłaś w kinie wczoraj?? Może też bym poszła... :-( Bo już mam naprawdę dość siedzenia w domku ;-(

Znowu mnie serducho wczoraj kłuło :-( Nie wiem co to jest i zaczynam się martwić... Zaraz poszukam czegoś w necie na ten temat...

Miłego dnia Wam wszystkim! :tak::-)

Hej dziewczynki, komputrek odmówił współpracy przez ostatnie dni ale juz jest oki.:-)
Muszę sie Wam zwierzyć z czegos, mianowicie - jesli chodzi o przytulanki z męzusiem to czuję sie jak słonica, wogóle nieatrakcyjna i taka mamuśkowa w 100%, a mój mąz chyba tez raczej traktuje mnie jak matke swojego dziecka, a nie kobietę. Brakuje mi przutulanek jak nie wiem co, choc z drugiej str. wiem, ze nie poszaleje tak jak wczęśniej - brrrrrr i nie bedzie tak przyjemnie jak wcześniej.
Mezuś twierdzi, ze nie chce zaszkodzic dzidzi a do tego moze serduchować tylko w prezerwatywie a to juz nie jest takie fajne.....
A mi sie wydaje że poprostu jestem teraz mniej atrakcyjna, co troszke mnie dołuje:sorry::sorry:
Ale przynudzam w niedzielne popołudnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, musiałam sie z kims tym podzielić.:cool::sorry::cool:

Pysia510 każdej z nas się wydaje, ze jesteśmy nieatrakcyjne, brzydkie, grube itd... Ale wcale tak nie jest!! Wiele, bardzo wiele panów powiedziało mi, że kiedy ich żony były w ciąży, to były tak atrakcyjne jak nigdy więcej! Mężczyźni boją się bliskości z ciążarną kobietą, bo boją się, że mogą zrobić krzywdę jej albo dziecku... Mój po każdym zbliżeniu pyta czy brzuch nie boli, czy dzidzia kopie, czy dobrze się czuję, a przecież widzi, że wszystko jest oki :-) Przyszli tatusiowie bardzo przeżywają to, że w nas - przyszłych mamusiach - jest nowe, maleńkie życie i czasami zachowują się jak głupki :-)
Nie czuj się jak słonica, bo pięknie wyglądasz, jesteś bardzo atrakcyjna i jesteś 100
% kobietą i 100% mamusią!! :tak:
A dlaczego w prezerwatywie??:confused2:

reklama

U nas dziś wieje straszny halny. Podczas takich wiatrów dużo ludzi popełnia samobójstwa, nie wiadomo dlaczego. Ale coś w tym jest bo zasłabłam dzisiaj...Dobrze, że akurat babcia była bo masakra.

To lepiej nic nie rób, tylko odpoczywaj!!
A o samobójstwach, śmierci proszę nie myśleć, bo tylko się dołujesz!! :tak:
Uśmiechu na buźkę trochę daj!! :tak:

Do góry