Witajcie Dziewczynki!! :-)
U mnie pogoda do bani, pada, jest 8 stopni, zimno bardzo, do tego wiatr, także nie przyjemnie niesamowicie :-(
Kaja10 ja też dziś chciałam do H&M skoczyć
ale taka pogoda, a mąż mi samochód zabrał, to nie mam jak się dostać...:-( Ale to dobrze, zaoszczędzę trochę
Joasia ja też dziś sama... No, ale nie mam chorego dziecka, więc ten dzień na pewno milej minie mnie niż Tobie... Jak już 3 dzień antybiotyk, to powinno coś zadziałać... A może rzeczywiście przez kaloryfery... Zbyt suche powietrze, może powodować katar i chrypkę... Sama tak mam... Oby szybko Oliwka doszła do siebie ;-)
ASIAX ja mam 10 cm więcej od Ciebie... I to mi tak urósł brzuszek w ciągu ostatnich 2 tygodni... :-( Ale to dobrze, rośnie mi moje maleństwo
:-) Będę się przejmować po ciąży!! ;-) Ważne, że mężowi się podoba! I to bardziej niż rok temu, kiedy jeszcze byłam chudziutka...
Anulka!!! na czym byłaś w kinie wczoraj?? Może też bym poszła... :-( Bo już mam naprawdę dość siedzenia w domku ;-(
Znowu mnie serducho wczoraj kłuło :-( Nie wiem co to jest i zaczynam się martwić... Zaraz poszukam czegoś w necie na ten temat...
Miłego dnia Wam wszystkim!
:-)