reklama
Nie czuj się jak słonica, bo pięknie wyglądasz, jesteś bardzo atrakcyjna i jesteś 100
% kobietą i 100% mamusią!!
A dlaczego w prezerwatywie??
Dzieki E_milcia za otuchę
A prezerwatywa to z racji zapalenia, którego nie moge wyleczyć w ciazy....
Całą ciaże biore Lactovaginal ale on chyba tylko nie dopuszcza dalszego rozwoju zapalenia .......
Jeszcze troszkę i na pewno się wyleczysz!! Do końca ciąży niedaleko A wtedy wszystkie choróbska pójdą w las!! :-)
Miłego popołudnia z rodzinka a z porzadkami to nie przesadzaj. Ja wychodzę z załozenia, że dom to nie muzeum i ze siego nie zwwiedza i ogląda a używa.
Hej dziewczynki, komputrek odmówił współpracy przez ostatnie dni ale juz jest oki.:-)
Muszę sie Wam zwierzyć z czegos, mianowicie - jesli chodzi o przytulanki z męzusiem to czuję sie jak słonica, wogóle nieatrakcyjna i taka mamuśkowa w 100%, a mój mąz chyba tez raczej traktuje mnie jak matke swojego dziecka, a nie kobietę. Brakuje mi przutulanek jak nie wiem co, choc z drugiej str. wiem, ze nie poszaleje tak jak wczęśniej - brrrrrr i nie bedzie tak przyjemnie jak wcześniej.
Mezuś twierdzi, ze nie chce zaszkodzic dzidzi a do tego moze serduchować tylko w prezerwatywie a to juz nie jest takie fajne.....
A mi sie wydaje że poprostu jestem teraz mniej atrakcyjna, co troszke mnie dołuje
Ale przynudzam w niedzielne popołudnie, musiałam sie z kims tym podzielić.
Pysia510 nie przejmuj się ! Myślę że każda z nas odnosi troszkę takie wrażenie!
Mi tez się wydaje że mojemu M wogóle sie nie podobam ! tak jak wczesniej kochaliśmy sie codziennie tak od czasu 2 - 3 miesięcy dwa razy w tygodniu to huk ! i wszystko oczywiście zwalam na mój brzuch, duży tyłek i co tylko może być innego !
Miejmy nadzieję że jak już urodzimy i dojdziemy do siebie to wszystko wróci do normy Myśle że jak my urodzimy to Oni będa czuli się odrzuceni jak my teraz - bo dla nas najwazniejsze będa nasze maleństwa a nie łózkowe potrzeby facetów hihihi ;-);-)
U nas dziś wieje straszny halny. Podczas takich wiatrów dużo ludzi popełnia samobójstwa, nie wiadomo dlaczego. Ale coś w tym jest bo zasłabłam dzisiaj...Dobrze, że akurat babcia była bo masakra.
ooooo a dlaczego te wiatry tak miałyby wpływać na ludzi? strach sie bać ! a Ty nie kombinuj co robić dalej dzisiaj tylko wypoczywaj jak zasłabłaś !!
Pysia510 każdej z nas się wydaje, ze jesteśmy nieatrakcyjne, brzydkie, grube itd... Ale wcale tak nie jest!! Wiele, bardzo wiele panów powiedziało mi, że kiedy ich żony były w ciąży, to były tak atrakcyjne jak nigdy więcej! Mężczyźni boją się bliskości z ciążarną kobietą, bo boją się, że mogą zrobić krzywdę jej albo dziecku... Mój po każdym zbliżeniu pyta czy brzuch nie boli, czy dzidzia kopie, czy dobrze się czuję, a przecież widzi, że wszystko jest oki :-) Przyszli tatusiowie bardzo przeżywają to, że w nas - przyszłych mamusiach - jest nowe, maleńkie życie i czasami zachowują się jak głupki :-)
Nie czuj się jak słonica, bo pięknie wyglądasz, jesteś bardzo atrakcyjna i jesteś 100
% kobietą i 100% mamusią!!
A dlaczego w prezerwatywie??
Dokładnie e_milcia tak jak mówisz !
Wczoraj np byłam na weselu i wszyscy Panowie się zachwycali jak ślicznie wyglądam ( oczywiście wszyscy oprócz mojego ;-)) Mówili że ciąża bardzo mi służy - po tych komplementach troszkę mi się poprawiło samopoczucie ..szkoda tylko że mój M jest taki oszczedny w komplementach !!! ale już zdążyłam się przyzwyczaić - wkońcu nie każdy facet musi wylewny być.... (a powinnien )
Witam:-)Witam i ja styczniówka, termin 23.01.2009 chłopiec
Ja nadal walczę z przeziębieniem nos czerwony jak burak i u nas też nieźle wieje młodą na dworze wiatr aż porywał ale temperatura nie jest zła
Joasia to nie ciekawie z tym zasłabnięciem często tak masz czy pierwszy raz ? a ciśnienie masz ok ?
Pysia a ty nie możesz tak mówić jaka słonica kobitko mężuś pewnie się boi i pewnie gumki mu nie pasują
reklama
don_pedro
Fan(ka)
Witam nowa stycznioweczke:-)
I reszte bandy naturalnie tez;-)
I znowu bede niepopularna...;-)Ja tam czuje sie piekna,seksowna i kobieca. Nawet bardziej chyba niz przed ciaza.Przed ciaza to marudzilam,ze o tu za duzo,tu za malo,a teraz jakos sie wszystko wyrownalo;-):-)Maz mnie komplementuje,okazuje mi i mowi,ze podobam mu sie i ze jest dumny ze mnie.Nie brakuje mi czulosci i dotyku,bo co wieczor masuje cale moje coraz wieksze cialo.Sama sobie tak dokladnie kremu nie rozprowadze jak on to robi a przy okazji nagada sie z brzuchem:-)I nawet to,ze nie mozemy na razie kochac sie jakos przechodzi niezauwazone...
I reszte bandy naturalnie tez;-)
I znowu bede niepopularna...;-)Ja tam czuje sie piekna,seksowna i kobieca. Nawet bardziej chyba niz przed ciaza.Przed ciaza to marudzilam,ze o tu za duzo,tu za malo,a teraz jakos sie wszystko wyrownalo;-):-)Maz mnie komplementuje,okazuje mi i mowi,ze podobam mu sie i ze jest dumny ze mnie.Nie brakuje mi czulosci i dotyku,bo co wieczor masuje cale moje coraz wieksze cialo.Sama sobie tak dokladnie kremu nie rozprowadze jak on to robi a przy okazji nagada sie z brzuchem:-)I nawet to,ze nie mozemy na razie kochac sie jakos przechodzi niezauwazone...