reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam wieczorowa pora:-)
My dzis od rana aktywnie,rano grzybobranie,potem sprzatnie,potem goscie,a teraz szaleje na allegro i ebayu;-)

Milego wieczoru:-)

reklama
tak Tereska:tak:Nie marudz tylko sie mierz i daj znac:-D
uff..nie muszę sie zastrzeliwać :-D 96cm,czyli jeszcze nie taka masakra.

Dzień dobry :)kupiliśmy dzisiaj komodę do pokoju małej :tak: w poniedziałek ją przywiozą. a ze sklepu do domu zrobiliśmy sobie spacerek i przy okazji wdepnęliśmy do lumpeksu i kupiłam 3 pajacyk, za które w sumie zapłaciłam 3zł :szok: a potem okazało się, że u nas pod blokiem jest piknik (mamy bunkier w parku), więc poszliśmy z psem posiedzieć na piwku (tzn. M pił, mnie ciekła ślinka...) no i niedawno wrociliśmy. Niby nic, a jestem zmęczona :-(
a nasza komoda będzie w sklepie 8 października i już się jej doczekać nie mogę :-D taka zwykła rzecz,a jak cieszy... :-D

Witam na porannej kawie , jejku jak zazazdroszcze tym co moga sobie pospac poprostu nieprzytomna jestem , chumor do kitu , pogoda , jeszcze nie wiem bo ciemno.
Dziewczyny chyba znow alergi dostalam ta samo co mialam z Nicol cale nogi mnie swedza i pokazaly sie bolace zgrubienia , wyglada to tak jakby mnie cos pogryzlo , chyba w poniedzialek wybiore sie do lekarza po krem.

witam o poranku;-) u nas tez pogoda do kitu szaro buro i ponuro a do tego silny wiatr a ja z synkiem sama w domku bo maz do pracy musial maja inwentaryzacje;-( wczoraj kupilismy fotele no i masz 2 fotele a zrobilo sie przemeblowanie o 360stopni calego pokoju...ale jest super teraz no i miejsce na lozeczko juz jest:-) teraz poluje na wozeczek mam nadzieje ze sie uda go upolowac...:shocked2:pozdrawiami milego dnia a cos mnie gardelko pobolewa:no::no::no:

Cześć kobitki
ja juz po kawusi i śniadanku,
wyszłam z psem na łąkę i mi gnojek zwiał, musiałam go szukać i miałam przymusowo dłuższy spacer, wywiało mnie z każdej strony:wściekła/y:
no a teraz poluję na kombinezonik w necie a potem do kościółka, m dziś zrobi pyszne spagheti, a potem to nie wiem chyba słodkie leniuchowanie:-D:-D:-D:-D:-D
miłego dnia!!!

Witam dziewczynki:-)
Wczoraj w kinie bylismy i film dopiero po polnocy sie skonczyl..pierwszy raz od bardzo dawna poszlam spac tak pozno bo normalnie 21-22 juz w lozeczku leze:tak:i wstac nie moglam ale M mnie zmobilizowal zapachem jajecznicy:-)pyszna byla:-) i sloneczko u nas nawet wyszlo, M juz polecial motorem sie przejechac a ja sie wlasnie do kolezanki na kawke umowilam. Milej niedzieli:tak:

reklama
Witam serdecznie:-)
Późno dzis się melduję - jak na mnie - ale wrociliśmy od znajomych koło 24.00 - musiałam odespać i tak naturalnie się stało. ;-)
Korci mnie wybrać się do H&M koleżanka kupiła sobie piekną tunikę w ogóle nie na ciąże a leżała mi świetnie więc mnie teraz ciągnie tam.
Jedyne co mnie powstrzymuje to fakt,że
- nie pokanapuje niedzielnie wystarczająco ;-)
- kupię więcej niż tuniczkę jedną i potem będę żałować ile wydałam :-D

Miłego dnia! ;-)

Do góry