reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

A ja sie modle zeby nie urodzić przed czasem:tak:zeby dzidziolek był donoszony i zdrowy-ja jestem wczesniakiem z 34 tygodnia ciązy:tak:wogóle to dzisiaj mam nerwy jak cholera,dobrze,ze mój w robocie bo by mu się dostało:tak:

reklama
A ja sie modle zeby nie urodzić przed czasem:tak:zeby dzidziolek był donoszony i zdrowy-ja jestem wczesniakiem z 34 tygodnia ciązy:tak:wogóle to dzisiaj mam nerwy jak cholera,dobrze,ze mój w robocie bo by mu się dostało:tak:
A u mnie dziś nuuudy... na dworze siedzieć już nie mam siły... sprzątać mi się nie chce, to samo z gotowaniem, chyba mega lenistwo mnie dopadło.....

Cześć cieżarówki :)
Gratuluje wszystkim udanych wizyt :-)
Ja jestem po USG połówkowym. Maluch śliczny i zdrowy, rośnie super chociaż brzusio ciągle malutki i na plusie ok. 2 kg.
Wesołą mieliśmy wizytę, bo maluch już charakterek pokazuje.
'Usiadł' sobie po turecku, pozaplatał stópki, wsadził pępowinę między nogi i kilka razy pokazał nam język :happy: łobuziak. Nawet szturchanie nie pomogło ... siedział niewzruszony i machał stópką.
Złośliwiec mały postanowił potrzymać nas jeszcze trochę w niepewności. Może za miesiąc zmięknie i wreszcie rozłoży nóżki.
Na razie pozostają mi tylko wróżby :baffled:

To ja dzis jestem rozlazla. Do pracy dzis nie ide, na dworzu duszno, nie moge sie zabrac do nauki, a wszystko pewnie przez drzemke ktora sobie ucielam od 9 do 11. I teraz czas mi ucieka miedzy palcami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a do tego nie moge sie skoncentrowac, bo jakas panika mnie zaczyna ogarniac odnosnie jednego egzaminu z literatury wloskiej:crazy:

Ja się ogólnie chyba troche wredna zrobiłam przez te hormonki;-)własnie zupke pieczarkowa gotuje-bo musze:-Dkobity czy któras z was bierze jeszcze duphaston?bo ja razem z luteina i kazał powoli odstawiac ale ja jakos nie jestem przekonana,bo ostatnio jak kazał odstawic to brzunio sie stawiał:tak:
Nikki ja tez mam lenia ,licze na to ,ze pranie samo do pralki wejdzie ,a pózniej sie rozwiesi:-Dale to chyba dlatego,ze nie wolno mi sie przemeczac i m,am wiecej lezenia zalecone-ale na spacerek to bym poszła z przyjemnoscia:-)

a ja z samego rana tak narzekałam,że zimno,a teraz nie chce mi się nosa wystawiać za drzwi,bo jest UPAŁ :baffled: obiecałam mamie,że połazimy po sklepach i pomału zaczniemy sie oglądać za rzeczami dla dzidzi,bo podpisała dziś nową umowę w nowym przedszkolu i dostanie sporo większą wypłate.. wiec chce troche zainwestować we wnuka/wnuczkę :-D jak to dobrze,że to pierwszy wnuk i jednych i drugich dziadków- już widzę jacy będą w niego/w nią wpatrzeni :-)

Hmm powiem wam że jakbym miała przed terminem rodzić to bardzo bym chciała 15 grudnia w M urodzinki;-)no ale wiadomo to jest caly miesiąc do przodu bo termin mam na 14 stycznia:sorry2:tak więc wole na spokojnie po nowym roku:tak:

A ja mam nadzieję, że nic się nie zmieni i nie wejdę na grudzień, bo i ja i mój M jesteśmy grudniowi, w dodatku 5 dni różnicy między nami, więc nie wyobrażam sobie potrójnych urodzin :-D

Dziewczyny gratuluje pomyslnych wizyt polowkowych.

Mam pytanie: kiedy poczulyscie ruchy dziecka w pierwszej ciazy ? Ja na razie nic, a nic nie czuje.. buuu

reklama
kobity czy któras z was bierze jeszcze duphaston?bo ja razem z luteina i kazał powoli odstawiac ale ja jakos nie jestem przekonana,bo ostatnio jak kazał odstawic to brzunio sie stawiał:tak:

ja biore luteinę i mam brać do 24 tyg, brzuch mi się stawia i profilaktycznie biorę, bo już miałam miesiąc leżenia i wolę tego nie powtarzać.

To ja dzis jestem rozlazla.

ja też, tylko ja musze siedzieć w pracy :crazy:

Dziewczyny gratuluje pomyslnych wizyt polowkowych.

Mam pytanie: kiedy poczulyscie ruchy dziecka w pierwszej ciazy ? Ja na razie nic, a nic nie czuje.. buuu

ja pierwsze jakies bulgoty ok 17 tyg, ale prawdziwe ruchy i kopy od początku 20 tyg

Cześć cieżarówki :)
Gratuluje wszystkim udanych wizyt :-)
Ja jestem po USG połówkowym. Maluch śliczny i zdrowy, rośnie super chociaż brzusio ciągle malutki i na plusie ok. 2 kg.
Wesołą mieliśmy wizytę, bo maluch już charakterek pokazuje.
'Usiadł' sobie po turecku, pozaplatał stópki, wsadził pępowinę między nogi i kilka razy pokazał nam język :happy: łobuziak. Nawet szturchanie nie pomogło ... siedział niewzruszony i machał stópką.
Złośliwiec mały postanowił potrzymać nas jeszcze trochę w niepewności. Może za miesiąc zmięknie i wreszcie rozłoży nóżki.
Na razie pozostają mi tylko wróżby :baffled:

ja miałam wczoraj połówkowe, ale nic nie widziałam, nie pokazał mi monitora, zero :-( widział tatuś tylko, dzidzia zdrowa i jest dziewczynką :-D potwierdziło to 2 lekarzy wczoraj.

Do góry