caroline.g
Lutowa Mamuśka '10 ;)
Witaj Karolcia i gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie to nie jest zaden temat tabu. Ja sama palilam do 6 tygodnia ciazy niewiedzac, ze w niej jestem. Palilam ok. paczki dziennie. I nie ukrywam, ze zmartwil mnie troche fakt, ze bede musiala rzucic palenie, bo doslownie to uwielbialam. Jak sie budzialm, to pierwsze co to papieros. Ostatnia rzecz przed snem - papieros. O tym, ze jestem w ciazy dowiedzialam sie, jak mialam prawie cala paczke papierosow, wiec postanowilam znacznie ograniczyc.Jednak mdlosci tak zaczely mnie meczyc, do tego zapachy i wszelkiego rodzaju smaki, ze samo mi sie rzucilo, bo nie bylam w stanie zniesc. Teraz nawet nie pamietam, ze palilam.Wiem, że to temat uznawany za palące kobiety w ciąży jako Tabu. Jednak postanowiłam go poruszyć. Wiem, że jest wiele kobiet które palą lub paliły. Jak sobie z tym radzicie.
Ja nie ukrywam tego, że palę jest mi wstyd, ale jakoś ciężko mi z tym walczyć.
Bardzo proszę o niedogadywanie mam niepalących, każdy jest świadomy tego co robi, a głupie docinki nie zawsze są na miejscu
Cześć dziewczyny My spodziewamy się dzidziusia 5 stycznia
czesc dziewczyny pewnie duzo z was mnie nie pamieta,ze wzgledu na czas jaki nie zbyt posiadam nie moge sobie pozwolic na to zeby siedziec i pisac z wami przez kompa.mysle ze mi to wybaczycie,;-)staram sie byc na biezaco ale wiadomo zawsze mi os umknenie badzcie zleacha czy przez to moge tutaj zawitac raz zakiedy;-)Witamy i gratulujemy
Co do palenia to ja tez troche rozumiem palaczki bo sama tez palilam ale rzucilam po przeczytaniu ksiązki "Jak skutecznie rzucic palenie" Polecam. Nie pale ok 1.5 roku ale wiem co to znaczy ten obzydliwy nalog. Dacie rade, trzymam kciuki:-)