reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

no mi bylo glupio we wtorek na wazeniu bo byly dwie mamy z 4 miesiecznymi dzieciaczkami ktore wazyly dokladnie tyle samo co moja...a moja wieksza o polowe...ale lekka...oczy im na wierzch wyszly jak sie dowiedzialy ile mala wazy...ale jak to czechow powiedziala mi kiedys mala na zabiedzona nie wyglada a i sie nie zachowuje rozwija sie prawidlowo i nikt jeszcze nie powiedzial ze mam sie martwic to sie nie martwie...tylko jak ktos pyta ile mala ma i ile wazy to mi sie odechciewa no nic...tak urok. a jak nie urok to powiadaja ze sraczka nie ? :) ide nadrabiac Housea bo skonczylam na 4 sezonie (zaraz przed porodem ) i nie mialam kiedy ogladac dalej.

reklama
no mi bylo glupio we wtorek na wazeniu bo byly dwie mamy z 4 miesiecznymi dzieciaczkami ktore wazyly dokladnie tyle samo co moja...a moja wieksza o polowe...ale lekka...oczy im na wierzch wyszly jak sie dowiedzialy ile mala wazy...ale jak to czechow powiedziala mi kiedys mala na zabiedzona nie wyglada a i sie nie zachowuje rozwija sie prawidlowo i nikt jeszcze nie powiedzial ze mam sie martwic to sie nie martwie...tylko jak ktos pyta ile mala ma i ile wazy to mi sie odechciewa no nic...tak urok. a jak nie urok to powiadaja ze sraczka nie ? :) ide nadrabiac Housea bo skonczylam na 4 sezonie (zaraz przed porodem ) i nie mialam kiedy ogladac dalej.

Sel - dziecko zawsze jest albo za duże, albo za małe, albo za chude, albo za grube, albo takie albo srakie. Nigdy się wszystkim nie dogodzi ;-)

Hej dziewczyny. Jakiś czas temu już się witałam z Wami, ale jakoś nie miałam czasu, żeby zaglądać tutaj. Teraz obiecuję poprawę:-)
Teraz zmykam cośposprzątać póki Mały śpi, a wieczorkiem wpadne tutaj:-)

Sel, a gdzie Ty tego Housa ogladasz, bo ja nie wiem, gdzie zajrzec...
Czechow, wspaniale, ze Laurka tak pieknie sie Tobie rozwija.

A mówiłam wam że idę od września z małym na basen?
Kurs trwa 11 tygodni spotkania są w niedziele.Oj mysle że bedzie fajnie juz się nie mogę doczekac:)

a dlaczego u was basen odpada?

Długa historia - podejrzenie skazy białkowej która okazała się ŁZS - a tak naprawdę to mała ma wrażliwą skórę i basen chlorowany odpada w 100% a ozonowanego nie mamy tu blisko i on też nie jest zbyt wskazany (zbyt wiele różnych zarazków) więc odpada a szkoda bo ze starszą chodziłam i uwielbia wodę - jakby mogła to by w ogóle nie wyłaziła z wody.

reklama
Sel - dziecko zawsze jest albo za duże, albo za małe, albo za chude, albo za grube, albo takie albo srakie. Nigdy się wszystkim nie dogodzi ;-)

Święte słowa!!! :tak::tak::tak: Natek ma 9 kilo i 72cm a wszyscy marudzą, że wcześniak to mały powinien być a on taki wypasiony!!! Owszem jak na urodzonego w październiku to jest mniejszy ale styczniowo się rozwija i to jest w normie a wszyscy i tak , że nawet styczniowe dzieci są mniejsze!!! I weź tu gadaj z debilami!? :angry:Pozabijać wszystkie wredne paple... Wrrrrrrrrrrr...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry