Poprostu jakbyś nas opisała...witam mamusie
Gratuluje dla nowych zębaczyAle powiem szczerze, ze moje cycusie maja juz dość tych zębów:-(ałc!
Poza tym poradzcie coś, bo ja juz opadam z sił... Agatka w nocy budzi sie srednio 5-6 razy tylko poto, żeby wsadzic cycucha do buzi i zasnac po 2 minutach z powrotem:-(Starsznie to męczace, jestem tak wykonczona przez te noce, juz nie wiem co robic, smoczek ble, butla ble, tylko cycus the best... przez to mam dość karmienia:-( :-( :-(
Dzis idziemy na szczepienie z Agatka i bilans z Paulinka... jestem przerażona jak ja sobie z nimi poradze sama w tej przychodniModle się, żeby mąż dał rade się urwac z pracy i by pojechał z nami. Tymbardziej, że nawet nie wiem jak Paulina zareaguje, ona nie zna lekarzyPewnie niepotrzebnie sie martwie...
Pogoda paskudna, dawno u nas tak nie lało...
Miłego dnia mamusie!
Mała ciągle sie budzi , cycek i w minutę zasypia i za każdym razem zdąży mnie ugryźć, jak daję jej smoczka to jeszcze większy ryk, odkładam do łóżeczka , to samo i tak od ok tygodnia. chyba jakaś wyrodna jestem bo już nawet Viburcol mi przez myśl przeszedł....
Rozmawiałam ze znajomą mówi ze jej dzidzia też miała taki okres , ale chyba szybko przeszło bo nawet sama nie pamięta ile to trwało..