reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
GRATULACJE!!

to sie Olus z Fioletką w czasie zgrali;-)

u nas dalej kompletny brak apetytu, chyba jeszcze to nie koniec zębolów.

witam mamusie

Gratuluje dla nowych zębaczy:tak:Ale powiem szczerze, ze moje cycusie maja juz dość tych zębów:-(ałc!
Poza tym poradzcie coś, bo ja juz opadam z sił... Agatka w nocy budzi sie srednio 5-6 razy tylko poto, żeby wsadzic cycucha do buzi i zasnac po 2 minutach z powrotem:-(Starsznie to męczace, jestem tak wykonczona przez te noce, juz nie wiem co robic, smoczek ble, butla ble, tylko cycus the best... przez to mam dość karmienia:-( :-( :-(

Dzis idziemy na szczepienie z Agatka i bilans z Paulinka... jestem przerażona jak ja sobie z nimi poradze sama w tej przychodni:zawstydzona/y:Modle się, żeby mąż dał rade się urwac z pracy i by pojechał z nami. Tymbardziej, że nawet nie wiem jak Paulina zareaguje, ona nie zna lekarzy:zawstydzona/y:Pewnie niepotrzebnie sie martwie...

Pogoda paskudna, dawno u nas tak nie lało...

Miłego dnia mamusie!

Asiowo a zamaist cycusia nie mozsz dac smoczka??

witam was,moje dziecie dzis zaszalalo i pospalo do 08.00 a teraz znowu trz oczka,chyba jakas kimke zaliczymy;-)

Witam diewczynki.

Wstalismy o 7 i zaraz znou drzemka:) Jak ja sie ciesze ze moje dziecko wieczorem pada o 7.30 albo 8 i nie ma go do rana,mam nadzieje ze juz tak zostanie.
Asiowo Nie wiem co poradzic, faktycznie sie meczysz, ja bym sprobowala ululac bez cyca, moze jak pokrzyczy e dwa razy to sie odzwyczai:confused2:

Milego dzionka

Witam po kilkudniowej przerwie. Od wczoraj próbowałam nadrobić, ale doszłam do wniosku, że to niewykonalne jest.

Gratuluję wszystkim dzieciaczkom, które mają już zębolki, myślę że my wkrótce dołączymy do tego grona.

Najlepsze życzonka dla tych, co ostatnio mieli swoje miesięcznice.

My w sobotę pół roczku skończyliśmy :-) Leci ten czas niesamowicie.

A ja w ramach szukania pracy prawie jedną dostałam. I po drugiej rozmowie, jak mi powiedzieli, że oprócz mnie biorą pod uwagę dwie osoby to miałam stracha, że mnie przyjmą. :-) Bo z jednej strony chcę wrócić do pracy, a z drugiej to się jakoś z Synkiem rozstać nie mogę, a najbardziej to się boję jak on przeżyłby rozstanie z cycusiem na 8 godzin.

A nie było mnie na forum tak długo, bo postanowiłam w ramach zarobienia troszkę otworzyć na Allegro mały handel ubrankami i innymi rzeczami dla dzieci. Mam nadzieję, że mnie nikt nie zlinczuję za małą autoreklamę, ale może akurat ktoś znajdzie u mnie coś dla siebie. Na razie asortyment skromniutki, mam nadzieję, że się wkrótce rozwinę.

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Witam się wakacyjnie,
widac że lato w pełni bo frekwencja zmniejszona;-) My po wyjazdowym weekendzie znów w pracy i od poniedziałku jakiś zasów się zaczął:szok:, mam chyba z 5 dni zaległości i w tym tygodniu jeszcze tego nie nadrobię (w niedzielę chrzciny) ale wszystkim obchodzącym miesiecznice najlepsze życzonka:-D

Beti - gratulacje ząbka, u nas też bezsmoczkowo od początku, po co cmokać jak mleko nie leci? :-D

Tysiołek - powodzenia przy remoncie, tak to jest ze niby duży wybór wszystkiego a jak się chce cos wybrac to zawsze nie pasuje to co się podoba i odwrotnie;-)
a najciekawsze, że jak juz cos wpadnie w oko to potem okazuje sie, że najdrozsze w całym sklepie?!:eek:

reklama
Wpadam do was na chwilkę przywitać się :-)
Wróciliśmy już ze wsi, poopowiadam w przyszłym tygodniu co i jak, bo mój mąż ma jeszcze urlop, więc spędzamy czas razem.
Pamiętam o Was i na pewno odezwę się jak urlop M się skończy :-)

Do góry