reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Witajcie drogie styczniówki po kilkudniowej przerwie:)
Co do ubrań- ściągam od razu i zapieram mydłem szarym,jeśli to sa owoce, najpierw solą zasypuję plamy. Potem piorę plam nie ma.

reklama
Dzięki dziewczyny, zatem chyba kupię Ace.

Dorciaa, moja mała waży 7100, więc jeszcze mniej, niż twoje dziecię. Najważniejsze, że waga przyrasta sukcesywnie.

A u mnie deszczu ciąg dalszy. słonka ani widu, ani słychu:cool:

hej hej

Jestem w szoku, dałam małej w akcie desperacji moja koszulkę "spocona" do łozeczka i... mała obudziła sie tylko raz, żeby zjesc:-) Mam nadzieje, ze to nie jednorazowy wybryk;-)

Mąż wyjechał w Polske, a my znów same:-(Kolezanka z 3 miesiące starszym synkiem od Agatki obiecała wpasc wiec mam nadzieje, ze dzien nam szybko minie.

Miłego dnia!

Napisałam długiego posta i jak już kończyłam to Tomek klepnął w klawiaturę i coś nacisnął, że zamknął stronę. A ponieważ teraz już musze biec go karmić,to tylko dzień dobry napiszę :-)

Witam i ja ;)
Asiowo - super patent z koszulką, kiedyś przetestuje. Narazie śpimy razem i jest nam z tym dobrze więc nie zamierzam nic zmieniać - a potem się zobaczy ;)
Jeśli chodzi o plamy to też nam się zdarzą ale staram się jak mogę., do tej pory mamy jedną zniszczoną koszulkę świeżo startym jablkiem - jakoś nie dałam rady.. yol_a dzięki za wskazówki.
Nocka u nas dość dobra, gardłowej sprawy mamy ciąg dalszy ale dajemy radę. Wpienia mnie deszczowa pogoda, ponoć ma się rozjaśnić - wyglądam słońca i wyglądam. Jakby ktoś chciał odsąpić jestem chętna.
Miłego dnia!

Hej

a mi juz dają się znaki niewyspanych nocek , jak wstałam z łózka to myslałam ze sie przewroce tak mi sie w główie kreci:-(

Nocka znowu do d...., wypróbuje patent ASIOWO, moze pomoze:-)

U nas znowu leje i wczoraj było 13 stopni!!!!!!!

Co do brudnych ubranek to tez sie zastanawialam i rowniez skorzystam z porad

Miłego dzionka:-)

Witam kobietki :-):-)

Agniecha i moje dziecię daje popalić..:-(
Zębów jeszcze nie ma więc modle się by szybko wyszły bo mamy trudne chwile:-(
M mnie do szału doprowadza, powiedzcie mi kochane czy wasi też mają manie grania w gry? Chłop 3 dychy na karku a on każdy wieczór od 20:00 zaczyna od komputera:-(
Już nerwicy dostaje, nie powiem bo jak prosze to mi pomaga. Ale drażni mnie to jego siedzenie:wściekła/y:

Młego Dnia laseczki dziś postaram się zaglądać bo poszedł dorobić z teściem do końca swojego urlopu.
a Ja buszuję po allegro:-) i Czekam teraz na zawieszkę do łóżeczka dla Adaśka którą wygrałam wczoraj.

Hej u mnie znowu deszcz:wściekła/y:

Dziś dzień sprzątania sobie wymyśliłam, ale coś się ociągam:dry:

Malwina współczuje, a nie może cię jedną nockę mężulo zastąpić albo w dzień żebyś odespała trochę bo ile tak można..chcesz paść ze zmęczenia??

Jeśli chodzi o brudne ubranaka to też słyszałam o szarym mydle, ale nie maiałam jeszcze okazji wypróbować, bo u nas licho te jedzenie łyżeczką idzie.

Miłego dnia i słonka słonka słonka życzę

reklama
Dzięki Becka84 ale maz pracuje od 9 do 18 a ja nie mam tu nikogo. A w nocy czasem wstaje do Z , ale czesto nie słyszy jak płącze.

No naprawde jest ciezko, myslałam ze jakos minie , ale narazie jest coraz gorzej. Dobrze ze w dzien jest ok.

Do góry