reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam!

Dziś mama obudziła się szybciej niz córa - o 10 stwierdziłam, ze się wyspalam, a Misia dalej spała, ale jak się ruszyłam to oczy otworzyła, więc w sumie ją obudziłam;)
U nas też pochmurnie, ale i tak lecę na ryneczek po owocki, bo po południu mam gości nr 1, a jutro jeszcze chrzestny Misi przyjeżdża, więc musze ciacho jakieś upichcić:)
Miłego dnia dla wszystkich a dla FIOLCI gratulacje za zębolka i dla Dominika oczywiście za kolejnego zębola!
My dalej w towarzystwie bezzębnych siedzimy!

reklama
Cześć mamuśki. Widzę, że zrobiłyście porządki na zamkniętym. Na moje usprawiedliwienie napiszę, że w nowym domku nie mam neta, nawet komputera tam nie mam:-D Nie liczę, że znowu mnie przyjmiecie bo to by było bez sensu:tak: Będę czasem wpadać tutaj jak będę mogła. Powodzenia:-)

hej sorki ze tak mało sie udzielam ale robimy z M remncik pokoju, malowanko i te sprawy i tylko z doskoko zagladam :-)
a na rekach mam już pęcherze o wałka hahahaha powaznie - ale ja delikatusna jestem !

nachapałam się ze hej ! M w pracy a ja cały pokój sama pomalowalam - teraz druga warstwa to już M niech sie wałkuje bo ja wymiekam :-)

a kororek mam "zamki na piaski" śnieżki a na największa ściane tapeta w niebiesko , brązowo, berzowe paseczki tak dla kontrastu :-)
własnie ogladam narożniki i sofy i albo miise nie podobaja a jak już mi sie podoba to za duża do mojego pokoj - i bądz tu mądry :rofl2:

dzien doberek

uprzejmie donosimy ze wypisujemy sie z grona szczerbulców;-)

MAMY ZĄBKA!!!!

poki co dolna jedyna ale chyba jeszcze jedna idzie, to juz wiem czmu dziecko jesc od dowch dni nie chce.

Gratulacje:)

Tysiolek w black red white mają fajne łóżka, ale nie wiem czy na str są. My ostatnio narożnik kupiliśmy no i mają super materiały.

Kupiłam dziś wkońcu kostium kąpielowy, a naprzymierzałam się tego ,że już chciałam zrezygnować, ale już mam z głowy.
My dziś Krzysiem na spacerku nie byliśmy bo cały dzień pada deszczysko:wściekła/y:, a w domu mi ręce marzną:dry:
W pn jedziemy nad morze mam nadzieję, że nie będzie lało.

reklama
a kororek mam "zamki na piaski" śnieżki a na największa ściane tapeta w niebiesko , brązowo, berzowe paseczki tak dla kontrastu :-)
własnie ogladam narożniki i sofy i albo miise nie podobaja a jak już mi sie podoba to za duża do mojego pokoj - i bądz tu mądry :rofl2:
pokazuj co masz na oku to doradzimy ja w sumie kupowałam z allegro ale byłam oblukać takki sam model w sklepie no i mimo dopłaty do dostawy zaoszczędziłam chyba 300zł o ile nie więcej :) i właśnie problemos u nas też taki ze nic nie wchodziło do naszej klitki wiec narożniki itp odpadały

Jeszcze coś miałam napisać i zapomniałam

jutro do chirurga śmigamy jestem ciekawa co powie ...

Do góry