reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

bibik - ty juz sie pytasz kiedy koniec a u nas dziś pierwszy tak piękny dzień bez zapowiedzi, że będzie znow lać i zimno, ja chcę aby tak było teraz przez cale 2-3 miesiące ;)
my też cały dzien na dworze - uwielbiam

reklama
Bibik dużo zdrówka!
Macy to ja chyba jutro z Dżonem wypróbuję tę pozycję na odwróconego bejbika:D bo jak nie śpi to nie fajnie i ryyyyyyk! a dziś zaliczyliśmy karmienie w terenie:D

Witam! Moje o 6 się zbudziło, a teraz nakarmione, a wcale nie chce się zdrzemnąć jeszcze, jak to nieraz robi, więc siedzę. A że wczoraj znajomi byli i dłuuugo posiedzieliśmy w nocy, to teraz oczy mi się zamykają. ^^"

agniecha ale z twojego synka ranny ptaszek widzę.

Dzisiaj zapowiada się też ładny dzień, słoneczko już świeci. Więc zapewne wybierzemy się na długi spacerek. :)

A co do czereśni, to chyba te wczesne w tym roku mniej smaczne będą, bo nie było w ogóle słońca!

Witam! Moje o 6 się zbudziło, a teraz nakarmione, a wcale nie chce się zdrzemnąć jeszcze, jak to nieraz robi, więc siedzę. A że wczoraj znajomi byli i dłuuugo posiedzieliśmy w nocy, to teraz oczy mi się zamykają. ^^"

agniecha ale z twojego synka ranny ptaszek widzę.

Dzisiaj zapowiada się też ładny dzień, słoneczko już świeci. Więc zapewne wybierzemy się na długi spacerek. :)

A co do czereśni, to chyba te wczesne w tym roku mniej smaczne będą, bo nie było w ogóle słońca!

no coś mus ię ostatnio pokręciło i wstaje po 5. Na ale idzie spać o 19 więc cały wieczór mam dla siebie, ale nie ukrywam że marzy mi się sen tak do 9, hmmmmmm
we Wrocławiu dzisiaj pięknie :) my też pójdziemy gdzieś na spacerek
miłego dzionka życzę

No, młoda po drugim śniadanku i zabawie usnęła wreszcie. Za to tatuś wstał w międzyczasie. :p
Dzisiaj mam wolny wieczór, bo mąż się z kumplami umówił na oglądanie Top Gear. Planuję wcześnie się położyć spać. Ciekawe, co na to moje dziecko. ;)

Moja zwykle zasypia tak koło 20:30-21 obecnie (ok 20 robimy kąpiel). Czasem chce jeszcze 21-22 jeść, a czasem jej wystarcza karmienie o 19. Pobudka średnio o 6 rano, chociaż zdarza się wcześniej, także wiem agniecha o czym piszesz. ;)

Mykam pod prysznic i coś tam w domku porobić.

Coś tu mały ruch dzisiaj...

Także życzę miłego dnia!

Ostatnia edycja:
reklama
Oj mamuśki nie zazdroszczę Wam tych pobudek o 5 czy 6 rano. Mój bąbel zasypia koło 21 a wstaje o 8:30. :-) Teraz tak zawzięcie gada, że już chrypki dostaje...:tak::tak:
Słonko daję znowu pełną parą i zaś będę umierać razem z malcem a zapowiada się jeszcze cieplej jak wczoraj... W ciepłych krajach to ja już bym nie mogła mieszkać.:no:

Do góry