reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
agagsm - bo moj nick to wlasnie od tej minnie :-D Cos mi sie ubzduralo i tak juz zostalo :tak: Ale plus dla Ciebie za spostrzegawczosc ;-)
Michalinka taki aniolek, ze nawet nie zauwazysz pewnie kiedy jej zabki wyjda :tak:

roxeen - dopiero po twoim poscie zajarzylam wlasciwe znaczenie slowa "bry" :-D Do tej pory myslalam ze tak narzekacie na pogode, ale mi nie pasowalo, ze dzis u ciebie slonce ;-) Ale jestem blyskotliwa :-p

Widzę że dziś tu spokój ;-) ale my też cały dzień na dworze jeszcze tyle co byłam zakupy zrobić i taśtałam pełne siaty do chaty

głowa mi do tego pęka !!! :wściekła/y:

Spokój dziś spokój - no i w końcu wszystkie słonko mają i się plażują w parkach z wózkami:-D My wróciłyśmy dziś po 2h ze spaceru, bo się mojej przestawiło i zamiast spać na dworzu - to w parku kaczki ogląda, śpiewa, gada, a w domu 2,5h spała ledwo wróciłyśmy to ona w łóżeczku oczy zamknęła i spała - godzinkę temu raptem wstała - a na dworzu już łapki wyciągała żeby ją wyciągnąć z wózka i o spaniu mowy nie było:eek:

Minnie: kiedy tutaj tak piszecie o tych zębolach to ja latam swojej sprawdzam, więc jak nie zauważe to wyczuję pod palcami chyba, a już na pewno poczują moje piersi przy karmieniu ;-):-D

edit:
A nie przypomniałam sobie, że Roxy się uczy, Tysiolek i emilcia zasuwają z pracami! no a reszta chyba spaceruje:)

Mój małż dziś wraca o 19 - normalnie dziki szał - chyba pierwszy raz w tym tygodniu tak wcześnie - aż człowiek nieprzyzwyczajony taki :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja zbieram czereśnie ale w tym roku są nie dobre przynajmniej te wczesne może te późniejsze będą mniamuśkie bo ja ogólnie to uwielbiam czeresieńki :tak:

Nadineczka, ale mi apetytu na czeresnie zrobilas. Jeszcze tydzien i bede oblegac polski bazarek! Juuupi.
Agagsm, faktycznie u nas tez dzis slonce. Rano bylismy na malych zakupach, bo trza dopiac wszystko do chrzcin, a po poludniu spacerowo. Moj synek tak sie na placu zabaw wyszalal, ze teraz duzo sie nie rozni od czarnych. Chyba proszek i szczota ryzowa dzis pojda w ruch, bo goscia nie domyje. No i gratuluje szybszego mezowego powrotu. :-) A mloda troche pospala, a pozniej tez swiat ogladala. Takie ciekawskie to dziecko. Musialam sie kieszeni od spacerowki, bo koniecznie musi widzec, co sie dzieje. Dodam, ze glownie jezdzimy na brzuchu. :eek:

reklama
Nadineczka super miękkie te obicia nie były ale dla brzdąców lepiej jak jest twardziej. W łóżeczkach też nie stosowałam grubych materaców, do gondoli tylko kocyk troszkę grubszy od pieluszki tetrowej ( tak dla oka ładniej) a do spacerówek nic. Nie stosuję również poduszek. Na płasko i niezbyt miękko to najlepsze dla maluszków na kręgosłup.:tak: I nie tylko dla maluszków bo ja osobiście tak śpię do dziś:-):tak::tak::tak:

Dwa dni gorączek a ja już mam dość! Do tego @ się przypałętała i umieram!!!:wściekła/y: Ksawek zadowolony bo ciągle siedzi na dworze i się tapla w basenie:-D a Natek wręcz przeciwnie! Nie je i nawet nie chce pić zbytnio w dzień a dopiero pod wieczór, śpi po 15 min albo jak dziś przez 7 godzin wcale, marudzi niemiłosiernie i 2 razy dziennie go kąpie bo tak się poci, że potówek dostał. Masakra!A gdzie tu do końca sezonu??????:szok::szok::szok:

Do góry