reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam sie i ja juz teraz bo pozniej nie bede miała czasu bo zaczynam sie pakowac , bo jedziemy do Mikołajek, tzn chyba bo bardzo pozarłam sie z M i nie przyszedł na noc:szok:

Takze humor do dupy
Miłego dnia

reklama
Witam!u nas zaświeciło słońce!szok!
Malwina a twojemu M to często zdarza się nie wracać na noc,przyznam się,że u mnie tak nigdy nie było i nie wyobrażam sobie żeby gdzieś indziej spał niż w domu.

Witam,

...zajrzałam do lodówki i nie mam mleka.... ;-( - z czym ja teraz kawy sie napije.... ;-(

Pasibrzuch - jak Ci tak farba odłazi to trza było wcześniej umyć ściany mydłem malarskim i zagruntować. Możesz przyjąć tez inną taktykę ;-) maluj i niech odłazi - będziesz mówić, że zrobiłaś sobie taki specjalny tynk "strukturalny" ;-)

WITAM:-)
PASIBRZUCH zawsze najpierw przeszlifowac trzeba ściane potem zagruntowc i na koniec malować;-)
MALWINA pakuj się pakuj miał swój wieczór to ty teraz Mikołajki;-)

Alanek też sobie gada śpiewa hehe i racja te usteczka hehe są wtedy takie słodziachne:-D

I ja się witam!:-)

Oczy dziś mam na zapałki! Przechwaliłam chyba synusia... Zasnął dopiero po 23 i to ululany na rękach bo inaczej nie dało rady! Do tego chyba milion pobudek w nocy.:-:)-:)-(A teraz gada sobie i się chichra jak gdyby nigdy nic...;-) Z tego wszystkiego tatko zaspał do pracy...:tak: Obudził go kolega co stał pod domem ( razem jeżdżą do pracy)!:-)

Witam

U nas znowu nocka przespana pieknie:-) Aż się obudziłam rano i pytalam T czy dawał butle, a ten nie i ani razu nie wtawalem, az sie erducho raduje:tak:
Za oknem widze słoneczny dzien wiec malo mnie tu dzisiaj bedzie.
Milego dzionka

Witam się serdecznie w tą okropną pogodę, leje u nas i leje, nawet z psem nie chce mi się iść na spacer, a jak rano z nim wyszłam, zrobił wszystko sybko co trzeba już chciał iść do domu :)

Witam sie i ja juz teraz bo pozniej nie bede miała czasu bo zaczynam sie pakowac , bo jedziemy do Mikołajek, tzn chyba bo bardzo pozarłam sie z M i nie przyszedł na noc:szok:

Takze humor do dupy
Miłego dnia

Malwina, musi byc Ci smutno jak nie wraca na noc. A wiesz chociaż gdzie nocował? Ja bym go chyba zabiła

Cześć kobiety!
JA nie nadrabiam bo nie dam rady ..u mnie ciąg dalszy akcji 'sesja'
rattttuuuunkuuuuu !!!!
Ale nie jest źle - póki co wszystko zaliczone :) ale jeszcze pare zaliczeń i 3 giga egzaminy i bedzie juz po
3majcie kciuki :))))

Rany Julek jutro mam roczek do przodu :szok:
zawsze w czerwcu był upał a teraz masakra jakaś

dziewczynki !!!
Dużo słonka Wam życzę :)))))

gratuluje zaliczeń :), oby tak dalej, ale już chyba nie duzo zostało?

Moje dzieck ostatnio coraz wcześniej wstaje, kiedyś spał do 7, potem przez jakis czas do 6, a teraz już chwilę po 5 zaczyna gadać i się cieszyć w łóżeczku. Potem o 7 zasypia znowu ale wtedy to ja już jestem rozbudzona i po kawie. Ostatnio to już wogóle chodze spać jak dziecko, o 22 już zazwyczaj jestem w łóżku :)

Ostatnia edycja:
Heloł.
Malwina, niech mąż jedzie do Mikołajek, a nie Ty z dzieckiem. Nakop mu od całego bb, to nie będzie mógł usiąść. ;-)
Roxeen, kciuki oczywiście trzymam.
Jolcia, kawa z mlekiem - to takie normalne. Spróbuj z musztardą, keczupem... ;-)
Nadineczka, jak coś dają za free, to nie ważne, czy dla kotów czy ludzi. Brać. :-D

U nas nocka wyjątkowo do bani. :-( Trudno. Na szczęście słońce mamy. Wczoraj cały dzień lało, myślałam, że będę się chlastać.

ano pogoda u nas w koncu ladna tyko ja sie pytam! czemu zawsze jak przychopdzi weekend albo dluzszy weekend to jest do d pogoda?!?!?!
a jak zaczyna sie tydzien i maz do pracy lezie i jechac nie mozna pozwiedzac to sie piekne sloneczko robi....skandallo normalnie.
Na szczescie jest jeszcze ogrodek.
ide kawke sobie zrobic...moze z musztarda sprobuje? :) albo z majonezem w koncu tez bialy nie? moze nie bedzie tak zle :)

reklama
macy - no dobra spróbuje z musztarda - sarepską ;-) ;-) ;-)

.. mam jeszcze mleko ryżowe.... bleeeee - ale nie mam wyjścia

Do góry