reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witajcie,

Klara - powiedz swojemu facetowi, ze dziś i jutro niech wypocznie w dniu pierwszym i drugim urlopu i niech regeneruje siły bo w czwartek i piątek on sie nim zajmuje cały dzień - nie karmisz cycem wiec to nie trudne ;-), a Ty masz wychodne - spacer itd. ;-) Musi mieć jasno określony zakres swoich obowiązków na najbliższe dni ;-). A dziś i jutro serio daj mu spokój - i podkreślaj to przytulając się do niego często ;-) "oj ... pracujesz ostatnio dużo - wypocznij dzis i juto, ja wszystko będę robić, a pojutrze C będzie tylko Twój. Musisz kotku troszkę mną sie też zaopiekować - tez potrzebuję wypocząć - dla mojego zdrowia psychicznego"..... i takie tam ;-)

Mój Stach zrobił sobie sam prezent na dzień dziecka. Otóż pierwszy raz zrobił sam obrót z plecków na brzuch a potem dalej na plecki ;-)

No i dzis musiałam poprac wszystkie ciuchy na 74, bo bodziaki 68 to juz musiałam dzis naciągać....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam!

Pogoda na dzien dziecka niestety nie zrobila prezentu i wciaz zimno i chmurno...

Ale zycze naszym Skarbeczkom wszystkiego wszystkiego najlepszego, zdrowka i radosci! :)

A wlasnie widze, ze wit. D3 jest na topie w ostatnich dniach - ja sie zastanawiam, czy przy dysplazji bioderek powinnam te witamine podawac, czy poczekac, az sie naprawia i przestanie te szyne nosic i wtedy dopiero podawac? Bo kurcze nie zapytalam sie lekarza o to tez, sierota ze mnie... :< Ale wydaje mi sie, ze teraz lepiej by nie podawac, zeby sie te stawy nie utwardzily nieprawidlowe?

My dzisiaj pierwszy raz sprobowalismy marchewki. :) Mloda biedna nie wiedziala za bardzo, o co chodzi z ta lyzeczka. Ale cos tam chyba polknela. Zobaczymy, moze jutro bedzie lepiej. :)

ps przepraszam za brak polskich liter i skladnie, ale cos nie mysle ostatnio

WSZYSTKIM MALUSZKOM ŻYCZĘ SAMYCH SŁONECZNYCH DNI!

Dopiero skończyłam lepić pierogi.pół dnia mi zeszło,Dzień Dziecka spędzamy w domu bo leje jak z cebra.
Asiax na ząbkowanie dobre jest tantum verde
Klara u mnie to samo,wszystko trzeba palcem pokazać,a najlepiej zrobić samemu

reklama
witam kobitki

ale paskudna pogoda brrrrr

moje dziecie dzis z okazji dnia dziecka i skonczonego 5 miesiaca sciagnelo obrus ze stolu...talerzyk z obiadkiem wyladowal na podlodze (dobrze ze juz koncowka byla) i jeszcze kilka innych rzeczy.najpierw przerazenie w oczkach a potem smiech;-) obrus juz schowalam i poki co wyciagc nie zamierzam;-)

jejki jakie 80-86cm???ja jestem na 68 no w porywach 74cm;-)

Naderienne co do wit. D3 to dokladnie nie wiem ale ja np kamrie mlesiem sztucznym i tak jest ta witamina.

aaa zapomnialam dodac ze wczoraj moje malenstwo popelzalo po okregu. dumna jestem bo przeciez w tej szynie za wiele cwiczyc nie moze no i obroty z brzuszka na plecki tez juz ma opanowane;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry