reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witajcie,

Klara - powiedz swojemu facetowi, ze dziś i jutro niech wypocznie w dniu pierwszym i drugim urlopu i niech regeneruje siły bo w czwartek i piątek on sie nim zajmuje cały dzień - nie karmisz cycem wiec to nie trudne ;-), a Ty masz wychodne - spacer itd. ;-) Musi mieć jasno określony zakres swoich obowiązków na najbliższe dni ;-). A dziś i jutro serio daj mu spokój - i podkreślaj to przytulając się do niego często ;-) "oj ... pracujesz ostatnio dużo - wypocznij dzis i juto, ja wszystko będę robić, a pojutrze C będzie tylko Twój. Musisz kotku troszkę mną sie też zaopiekować - tez potrzebuję wypocząć - dla mojego zdrowia psychicznego"..... i takie tam ;-)

Mój Stach zrobił sobie sam prezent na dzień dziecka. Otóż pierwszy raz zrobił sam obrót z plecków na brzuch a potem dalej na plecki ;-)

No i dzis musiałam poprac wszystkie ciuchy na 74, bo bodziaki 68 to juz musiałam dzis naciągać....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam!

Pogoda na dzien dziecka niestety nie zrobila prezentu i wciaz zimno i chmurno...

Ale zycze naszym Skarbeczkom wszystkiego wszystkiego najlepszego, zdrowka i radosci! :)

A wlasnie widze, ze wit. D3 jest na topie w ostatnich dniach - ja sie zastanawiam, czy przy dysplazji bioderek powinnam te witamine podawac, czy poczekac, az sie naprawia i przestanie te szyne nosic i wtedy dopiero podawac? Bo kurcze nie zapytalam sie lekarza o to tez, sierota ze mnie... :< Ale wydaje mi sie, ze teraz lepiej by nie podawac, zeby sie te stawy nie utwardzily nieprawidlowe?

My dzisiaj pierwszy raz sprobowalismy marchewki. :) Mloda biedna nie wiedziala za bardzo, o co chodzi z ta lyzeczka. Ale cos tam chyba polknela. Zobaczymy, moze jutro bedzie lepiej. :)

ps przepraszam za brak polskich liter i skladnie, ale cos nie mysle ostatnio

WSZYSTKIM MALUSZKOM ŻYCZĘ SAMYCH SŁONECZNYCH DNI!

Dopiero skończyłam lepić pierogi.pół dnia mi zeszło,Dzień Dziecka spędzamy w domu bo leje jak z cebra.
Asiax na ząbkowanie dobre jest tantum verde
Klara u mnie to samo,wszystko trzeba palcem pokazać,a najlepiej zrobić samemu

reklama
witam kobitki

ale paskudna pogoda brrrrr

moje dziecie dzis z okazji dnia dziecka i skonczonego 5 miesiaca sciagnelo obrus ze stolu...talerzyk z obiadkiem wyladowal na podlodze (dobrze ze juz koncowka byla) i jeszcze kilka innych rzeczy.najpierw przerazenie w oczkach a potem smiech;-) obrus juz schowalam i poki co wyciagc nie zamierzam;-)

jejki jakie 80-86cm???ja jestem na 68 no w porywach 74cm;-)

Naderienne co do wit. D3 to dokladnie nie wiem ale ja np kamrie mlesiem sztucznym i tak jest ta witamina.

aaa zapomnialam dodac ze wczoraj moje malenstwo popelzalo po okregu. dumna jestem bo przeciez w tej szynie za wiele cwiczyc nie moze no i obroty z brzuszka na plecki tez juz ma opanowane;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry