reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Zdrówka dla stycznieków z okazji ich święta!!!

Ja sie dopiero witam bo lenilismy sie na tarasie, pogoda pikna:-)
Dziecko podobno w nocy butle wciagnelo ale nie kojaze bo T dawal, wiedzialam zzze wroci kiedys nocne jedzenie:sorry2:
To tyle na razie bo prasowanie szczeka:-)
Miłego dzionka

reklama
Dla Waszych cudownych dzieciaczków życzę wszystkiego co najlepsze:-) Zdrówka, miłości, uśmiechu i zębów spokojnie wychodzących. Życzę Wam żeby dzieciaczki rosły jak na drożdżach i były zawsze szczęśliwe i uśmiechnięte:-)

Klara i inne kociary wchodzić na whiskas i się logować po wyprawkę dla kota, bo faktycznie przysyłają:tak:
ja właśnie dostałam 4 saszetki, suche, mleczko i jakieś info.
nie sądziłam, że można coś dostać za freee
ja wiem że tu o dzieciach ale ja tak o :zawstydzona/y:

Z okazji pierwszego w życiu Dnia Dziecka życzę wszystkim dzieciaczkom butelki zawsze pełnej, zwartej i gotowej ;-) mało problemów z kupkami, duuuużooo zabawek, a przede wszystkim dużo uśmiechów od mam :-)

A ja wracam machać wałkiem. Szlag mnie dzisiaj trafił, mamy jakieś lewe ściany, co pomalowałam, to albo od razu mi farba odłaziła, albo po godzinie :wściekła/y: Zaczęłam myśleć, że może ja coś fajdaczę, ale nie, ściana od łazienki perfect, nic nie odłazi, ale jest z cegieł, a nie z jakiejś wylewki, więc to te pieprzone ściany.

Ale jutro jak się uda, to już będzie sprzątanie, a potem leżenie brzuchem do góry z małą na tymże :-D

Witam wieczorkiem, Moje szczęście szalało przez cały dzień na podłodze z mamą bo pogoda barowa:wściekła/y: a teraz już śpi więc moge spokojnie posiedzieć na necie

[QUOTE]
Beti81 aaa zapomnialam dodac ze wczoraj moje malenstwo popelzalo po okregu. dumna jestem bo przeciez w tej szynie za wiele cwiczyc nie moze no i obroty z brzuszka na plecki tez juz ma opanowane;-)
[/QUOTE]

GRATULACJE!!!! u nas od jakiegoś czasu bez postępów a ja ciągle czekam na trzymanie główki przy podciąganiu, tylko bije rekordy w gadaniu bo i godzine potrafi bez przerwy:szok: i śpiewa sobie aaa... przed zaśnięciem:-D

Nadineczka myślisz że ze starymi kotami po wyprawke dla juniorów też można się logować czy trzeba oszukiwać przy dacie urodzin???

Witam sie wieczornie

Mała juz spi a ja sama, bo M z kolega w warsztacie siedzą i zamiast grzebac w samochodzie( mieli szykowac skrzynie biegów) to pija. I znowu przyjdzie o 1 w nocy:wściekła/y:

No a ja zaraz zrobie sobie łózeczko i bede ogladac seriale a co mi tam:cool:

Moja Zuzia tez sie strasznie rozgadała, gada do wszystkich i do wszystkiego, ubaw nieziemski:-)

Malwina Moja Zuzia tez sie strasznie rozgadała, gada do wszystkich i do wszystkiego, ubaw nieziemski:biggrin2:

to lepsze niż seriale ale jak mała śpi to nic innego Ci nie zostało, no jeszcze BB:-D , najfajniej jak tak usteczka różnie składają jakby różne wyrazy wypowiadali, ciekawe o czym te opowieści?:-D:-D:-D

ale tu pusto dzisiaj wieczorem, gdzie jesteście?
Właśnie oglądałam na TVP2 program o dzieciach w rodzinach zastępczych, pokazywali takie malutkie dzieci, bezbronne, bez mamy i taty, których rodzice nie chcą i aż serce się kraja. Jak można oddać takie maleństwo. Chyba nie mogę oglądać takich programów bo tylko płaczę. Dobrze, że nasze maleństwa są przez nas tak mocno kochane!!!!
Idę lulu, kolorowych snów Waam życzę

Witam się wieczornie i przepraszam za niską frekwencje w ostatnich dniach, ale niestety mam dużo spraw na głowie ostatnio i same wiecie.

ASIAX - cieszę się, że impreza udana. To znaczy, że wracasz do pracy 12.06 ???

Wybaczcie, że nie poodpisuję.

Choć już kończy się dzień życzę naszym kochanym dzieciaczkom dużo dużo radości, uśmiechniętych rodziców i szczęścia na każdy dzień.

reklama
Do góry