hej Kobietki :-)
mam nadzieję ze mi wybaczycie ze nie udzielam sie ostatnio na forum ale wiecie,,,,przygotowania slubno weselne pochlaniaja mnie bez reszty :-)
wsumie jeszcze tylko jutro...i piatek
ale juz nie moge się doczekac :-) zaczynam się też stresować bo nie moge spac w nocy tylko rozmyslam czy wszystko mam, co jeszcze musze zrobic hihihihi
sukienke wczoraj odebrałam - wisi ładnie w pokoju na manekinie :-) ale nie ogladam jej zeby sie nie opatrzyła hihihi
M ma wstęp wzbroniony do tego pokoju i mm nadzieje ze go nie pokusi hihi
dzisiaj jade do dentysty zrobic zabki ładnie, potem musze sobie treskę kupic (włosy doczepiane do fryzurki )
jutro ide na paznokcie, na solarke jeszcze, :-) i gotowa :-)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i robiłam sobie TEST CIĄŻOWY naszczęście negatywny uuuuf :-) ale M byl zawiedziony że nie jestemw ciazy - co za sadysta
;-)
a i byłam drugi raz u fryzjera naprawic sobie włsy bo nie podobała miise poprzednia farba teraz mam sliczny ciemny brąc z czerwonawymi pasemkami na przedzie i piknie jest :-)
kuuurcze mam nadzieje ze wszystko pójdzie jak trzeba - wczoraj bylismy na próbie w kościele i....nie pamietam juz nic
co jak kiedy - trzeba stac kiedy klęczec a kiedy siedziec hihih - zamotane to
jedyny minus tego slubu i wesela to to ze nie mam kiedy zajmowac się moim skrzatem małym :-( w czwartek będzie spała Amelcia u mojego M u teściów razem z nim - bo wywaliłam go na ostatnia noc przed slubem z chaty zeby było tak fajnie ze przyjedzie po mnie dopiero na blogosławieństwo - a no i w dniu slubu oddajemy Amelke o 13 teściowej mojej siorki razemz jej dziecmi i zobacze ja dopiero na drugi dzień po południu - ..maaasakra jakas :-(