reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Hej laseczki wpadam się przywitać i przepraszam że Wa tak zaniedbuję:-(
M nadal w delegacji wiec jest ciężko.Adaśko rośnie i u Nas wszystko oki.
Tylko ze mną nie wiem co jest. I tutaj kieruje się do dziewczyn które biorą Cerazette..
Otóż zaczęłam brać pierwsze opakowanie 21 kwietnia(2 tyg temu) Jak pojawiło się drugie krwawienie po porodzie i minęły już dzisiaj dwa tygodnie a ja nadal plamie.. to normalne? Może to być wpływ tych tabletek? Bo już kurcze nie wiem co jest. pierwszy okres po porodzie trwał około 10 dni ale widać było jego koniec a tu nic tylko leci i leci fakt że teraz troszkę mniej ale nadal jest:(:-:)-(

hej, nie przejmuj się, ja miałam tak samo. Pierwsze opakowanie tabletek (tylko ja biorę Femipol) zaczęłam brać 31/03 i krwawiłam całe 21 dni + jeszcze 4 dni po odstawieniu. Teraz prawie od tygodnia biorę drugie pakowanie i już nie mam żadnych plamień :)

reklama
Pasibrzuch, nie znizaj sie do ich poziomu. Olej ich. Nie reaguj. Pomysl, ze sa z Marsa i nie rozumiesz ich jezyka. To ich bardziej zaboli. Uwierz.

Witajcie drogie Panie:-)

Bozszzzz co sie porobilo z ta pogoda. Gdzie piekne majowe slonce.
Glownie chmury chmury i jeszcze raz chmury, co i rusz jakis deszcz i duchota. Na szczscie w cieplo.
Po dwoch godzinach narzekania i wydobywania dziwnych odglosow moj syn wspanialomyslny postanowil zamknac oczeta. Pytanie na ile minut, bo na to, ze jego drzemka dojdzie do pelnej godziny nie licze. Przestalam na to liczyc i polegam na dewizie, jesli umiesz liczyc to licz na siebie:-)

Musze sie cofnac o kilka stron, bo nie wiem o co chodzi z tymi trojaczkami echh

Milego popoludnia

Hallo !!
Żyję, tylko rano był problem z brzuchem, bom się coś ożarała:zawstydzona/y::zawstydzona/y: i dziecię ryczało straszliwie, a ja razem z nim, ale poszły pierdki i już są uśmieszki słodziakowate:)):tak:
i znów ktoś mi podpierdzielił słonko: leje i zimno nawet nie ma jak iść na spacerek.

Marianna ja też mam w palnie zmywarkę z tego samego powodu
Nadarienne udanej wizyty u fryzjera życzę
Pasibrzuch wszystkiego co najlepsze dla Ciebie, spełnienia marzeń i spokoju :-):tak:
Emilcia szyszunia dla dziadków Adasia :baffled:

Kaja miłej wizyty u Tymka:-D i szok przeżyłam jak doczytałam o trojaczkach:szok:

Labamba o matko to faktycznie masz przesrane, współczuję:baffled:

Macy w tym zawodzie to chyba nierealne:crazy:
Tysiolek rób się na bóstwo, a małej to wynagrodzisz:tak:
Gosia masz rację, jak najmniej kłopotów
Jola24 trzymam zciśnięte:tak:
Dorciaa taaa do roboty:baffled:
Paulinaa przy nich się plami jest w ulotce o tym i gin mnie ostrzegała, ale w efekcie nie kupiłam:tak:

Kacha wawa wyłaź z doła w tej chwili, wysyłam pozytywne fluidy
Paula zazdroszcze nowej pralki:-p
pasibrzuch nie odsyłaj, nic się nie odzywaj, bądź ponad to, ale co kosmici są to ja pierdzielę

Ostatnia edycja:
Wiecie co moja po*******ona rodzinka zrobiła?
Zapakowali wszystkie kartki z okazji chrzcin do jednej koperty A4 i wysłali na mnie.
Dzisiaj im je odeśle. Niech się walą chamy zbolałe.

Pasibrzuch nie naciągaj sie na koszty odsyłania - nie warte tego. Jak ich spotkasz i zapytaja czy dotarły to powiesz, że nic nie przyszło i zrób głupia minę. OLEJ to kobieto.

edit:
Laski, - pytanie remontowo/wykonczeniowe:
która z Was ma meble kuchenne z forniru? jak się zachowuja przy płycie indukcyjnej i piekarniku? a konkretnie pytam o szafki wiszące nad płytą induk.? czy to sie od temperatury nie odkształca, wypacza itd?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Właśnie dojrzałam podpis - babcia Elżunia i dziadek Marek... Ten cham NIGDY nie będzie dziadkiem Emilki! NIGDY!!!
Macie rację, nie będę odsyłała, udam, że nic nie przyszło. A jak dziadek przyjedzie to też nic od niego nie wezmę, bo nie wiem, czy małej czegoś nie poślą przez niego.
Mało mnie w tym tygodniu na BB, ale jakoś tak dołuję, czekam aż mi przejdzie.

Dziękuję za życzenia, ale z jakiej okazji?

Edit:
Jezuuuu, ale ze mnie tępota! Z okazji imienin! :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Pasibrzuch, Ty się ogarnij, bo pomyślimy, że te imieniny jak trojaczki jakiś fake. :-D Najlepszego!!! Olej mamę, "tatę'' i to wszystko, co Cię wkurza, Kobito. Szkoda życia.

Kacha_wawa, a Tobie kopnisko w doopeczkę zasadzam.

reklama
macy - widzę, że się za porządną robotę zabrałaś - oficjalnie gratuluję!
roxeen - ja mam coś z głową i nie wiem za co awansowałam na funkcję szpiega :-pale dziś zakupiłam omega 3-6-9 i jak mysle, będzie ze mną coraz lepiej. :nerd:
Pasibrzuch - olej, niech kartki leżą, włącznie z kopertą zachowaj dla malej, będzie wiedziała, że pocztą przyszły :baffled: i wszystkiego najlepszego!!
kacha_wawa - proszę nie smutaj się,

Do góry