A
Asiowo
Gość
No i "ktos" wyciął mi mojego posta.... nie chce mi się znów pisać tego samego.
"ktos" przeniósł go do innego watku... tzn o powrocie do pracy;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i "ktos" wyciął mi mojego posta.... nie chce mi się znów pisać tego samego.
a to jakos nie zauważyłam, bo jakoś nie miałam jeszcze czasu za bardzo pograsowac po innych watkach i zauwazyc, że takie są ;-)))"ktos" przeniósł go do innego wątku... tzn o powrocie do pracy;-)
....co do trojaczków ja w sumie jak widzę kogoś nowego z taką rewelacją mało ufna jestem
Myśl złota faktycznie:-) Ale cię jeszcze nie olał więc full serwisa nie było Bądź dzielna na polu walki:-)Matko też to przeczytałam, nie zazdroszczę najbliższych 3lat
U mnie masakra, di ma zielone gluty którymi się dusi, a szym sra i rzyga jednocześnie zabierzcie mnie stąd bo nie wyrabiam Zasrane życie matki, takie mnie dzisiaj złote myśli nachodza
Więcej nie będę pisać bo nic optymistycznego dziś nie wymyślę
ja to jestem inteligentna zrobiłam sobie ciasteczka owsiane ale nasypałam do nich wszystkiego od otrąb po siemię lniane a od dwóch dni latam do łoter klozeta (wc) co chwilę i się zastanawiam dlaczego a dopiero jak mi się zaplatał w zębach otrąb to sobie przypomniałam, że je dodałam i teraz mam za swoje tak mnie czyszczą ...
Trzymam kciuki za lachony:-)Dziewczynki tym razem ja prosze o zaciśnięcie kciukasów...moja przyjaciółka właśnie rodzi!!! Mała Emma jest w drodze
A czy ja sobie mogę otworzyć wątek o powrocie do Urzędu Bezrobotników?"ktos" przeniósł go do innego watku... tzn o powrocie do pracy;-)
Dajże spokój z dołus totalusem. Odstresuj się kobitko normalnie i będzie miodzioHej Kobietki ;-) Uprzejmie donoszę, że żyję, ale jakoś totalny brak weny mam i na dodatek dołus totalus
No ja też jakoś tego nie łykam
Myśl złota faktycznie:-) Ale cię jeszcze nie olał więc full serwisa nie było Bądź dzielna na polu walki:-)
Trzymam kciuki za lachony:-)
A czy ja sobie mogę otworzyć wątek o powrocie do Urzędu Bezrobotników?
Dajże spokój z dołus totalusem. Odstresuj się kobitko normalnie i będzie miodzio
A ja dzisiaj z Bunią chyba imprę zrobię bo moja best frienda zdała prawko zapierwszym razem Chyba z szoku nie wyjdę:-)