A
Asiowo
Gość
No i "ktos" wyciął mi mojego posta.... nie chce mi się znów pisać tego samego.
"ktos" przeniósł go do innego watku... tzn o powrocie do pracy;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i "ktos" wyciął mi mojego posta.... nie chce mi się znów pisać tego samego.
a to jakos nie zauważyłam, bo jakoś nie miałam jeszcze czasu za bardzo pograsowac po innych watkach i zauwazyc, że takie są ;-)))"ktos" przeniósł go do innego wątku... tzn o powrocie do pracy;-)
....co do trojaczków ja w sumie jak widzę kogoś nowego z taką rewelacją mało ufna jestem![]()
Myśl złota faktycznie:-) Ale cię jeszcze nie olał więc full serwisa nie byłoMatko też to przeczytałam, nie zazdroszczę najbliższych 3lat
U mnie masakra, di ma zielone gluty którymi się dusi, a szym sra i rzyga jednocześniezabierzcie mnie stąd bo nie wyrabiam
Zasrane życie matki, takie mnie dzisiaj złote myśli nachodza
![]()
Więcej nie będę pisać bo nic optymistycznego dziś nie wymyślę![]()
ja to jestem inteligentna zrobiłam sobie ciasteczka owsiane ale nasypałam do nich wszystkiego od otrąb po siemię lniane a od dwóch dni latam do łoter klozeta (wc) co chwilę i się zastanawiam dlaczego a dopiero jak mi się zaplatał w zębach otrąb to sobie przypomniałam, że je dodałam i teraz mam za swoje tak mnie czyszczą ...
Trzymam kciuki za lachony:-)Dziewczynki tym razem ja prosze o zaciśnięcie kciukasów...moja przyjaciółka właśnie rodzi!!! Mała Emma jest w drodze![]()
A czy ja sobie mogę otworzyć wątek o powrocie do Urzędu Bezrobotników?"ktos" przeniósł go do innego watku... tzn o powrocie do pracy;-)
Dajże spokój z dołus totalusem. Odstresuj się kobitko normalnieHej Kobietki ;-) Uprzejmie donoszę, że żyję, ale jakoś totalny brak weny mam i na dodatek dołus totalus![]()
No ja też jakoś tego nie łykam
Myśl złota faktycznie:-) Ale cię jeszcze nie olał więc full serwisa nie byłoBądź dzielna na polu walki:-)
Trzymam kciuki za lachony:-)
A czy ja sobie mogę otworzyć wątek o powrocie do Urzędu Bezrobotników?
Dajże spokój z dołus totalusem. Odstresuj się kobitko normalniei będzie miodzio
A ja dzisiaj z Bunią chyba imprę zrobię bo moja best frienda zdała prawko zapierwszym razemChyba z szoku nie wyjdę:-)