reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam Dziewczynki, znowu po przerwie:-)
W weekend znowu najazd - tym razem czworka znajomych ze studiow mojego m. Te wizyty nie skoncza sie chyba nigdy heh, bo w tym tygodniu kolejna echhh... z jednej strony jest to nieziemsko mile, ale z drugiej dosc meczace. Ale najblizszy weekend spedzamy rodzinkowo - czyli tylko nasza trojeczka. Mam nadzieje, ze nic nie wyskoczy niespodziewanego:-)
Nie dam rady nadrobic oczywiscie wszystkiego.
Pozdrawiam Was i zycze milego wieczoru.

reklama
ooookurde ale mi ise teraz postów porobiło :-) nie mogłam nic napisac a tu się okazało ze się napisało hahahaha :-D

No no, akurat, chwalisz się i tyle:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Beti - no to dobrze, że teraz Młoda ma to cudo dobrze zamontowane!!!

Karoli - witaj po przerwie!!!! a ja co do spotkań, wizyt to Ci się nie dziwię że padasz ze zmęczenia, ale z drugiej strony to prawdziwa Włoszka się robisz... Mi się Włosi kojarzą właśnie z takim towarzyskim życiem :)

Ostatnia edycja:
E_milcia ja bym się nie zastanawiała jedyni wykładowcy których się potem miło wspomina to właśnie zołzy nieprzekupne wredne i surowe!:D bierz tę robotę pękam z zazdrości podobno etat wykładowcy to 14godzin! bierz bierz bierz! gdyby były takie studia u mnie w mieście to bym się zakredytowała a tak dooopa:( nam na razie wysypka nie wraca...czasem coś próbuje przedostać się na Jasiowe policzki ale atakujemy maścią i znika:D

więcj nie dam rady leniwus pospolitus plus wredna @ plus widok moich balorenów zacelulitowanych w lustrze wystarczająco mnie dziś zdołował idę się ululać:(:(:(:(:(:(:

Tysiołek suknia przepiękna, jakże zazdroszczę imprezy weselnej, nasz ślub chyba był najlepsza impra w moim życiu! czego i tobie serdecznie życzę!
jola24 mam nadzieje że w końcu traficie na kompetentnego ortopedę, ja mam na prawdę super specjalistę, kasuje strrrrasznie :( ale absolutnie mu ufam, ufa mu moja pediatra, moja endokrynolog i moja rodzinna, wszystkie z osobna mi go poleciły.
Asiowo masz rację co do małej różnicy wieku, popieram chociaż na początku tyra straszna, to potem dzieci będą sobie kumplami, a jak za duża różnica wieku to i dystans miedzy dziećmi, który zaniknie dopiero w dorosłym ich życiu

Jutro na 10.00 zamawiam kciukasy bo idę na rozmowę o pracę! Mimo 7 kg do zrzutu udało mi się wcisnąć w kostium... u fryca byłam. Teraz to juz mi tylko waszych pozytywnych fluidów trzeba!
emilcia ja bym brała taka posadę, ale to twój pomysł na życie ma się z nią pogodzić, przemyśl na spokojnie i daj znać!

Ostatnia edycja:
dziewuchy - ja się odmeldowywuję i idę spać pełna pozytywnych myśli :)) właśnie się dowiedziałam że kumpela moja w ciąży jest :)) 7 tydzień, pięknie bijące serduszko... :))) ehhh rozmarzyłam się :)))

sorga - również trzymam kciuki!!:) daj znać koniecznie jak po rozmowie:))

Tysiołek suknia przepiękna, jakże zazdroszczę imprezy weselnej, nasz ślub chyba był najlepsza impra w moim życiu! czego i tobie serdecznie życzę!
jola24 mam nadzieje że w końcu traficie na kompetentnego ortopedę, ja mam na prawdę super specjalistę, kasuje strrrrasznie :( ale absolutnie mu ufam, ufa mu moja pediatra, moja endokrynolog i moja rodzinna, wszystkie z osobna mi go poleciły.
Asiowo masz rację co do małej różnicy wieku, popieram chociaż na początku tyra straszna, to potem dzieci będą sobie kumplami, a jak za duża różnica wieku to i dystans miedzy dziećmi, który zaniknie dopiero w dorosłym ich życiu

Jutro na 10.00 zamawiam kciukasy bo idę na rozmowę o pracę! Mimo 7 kg do zrzutu udało mi się wcisnąć w kostium... u fryca byłam. Teraz to juz mi tylko waszych pozytywnych fluidów trzeba!
emilcia ja bym brała taka posadę, ale to twój pomysł na życie ma się z nią pogodzić, przemyśl na spokojnie i daj znać!

Ehhhh tu nie takie proste zaplacic i isc:sorry: wszedzie gdzie nie pojdziesz to badaja i mowia ze nie widza powodu do niepokoju, no ale teraz wreszcie wywalczylam ortopede bo wczesniej to tylko pediatrzy:tak:
Kciukasy za rozmowe zacisniete, powodzenia:-)

A ja mowie donbranoc lete bo chce:-)

haloł wróciłam do Was dziouchy kochane melduję się z zakatarzonymi dziećmi, ja też pociągająca..Lecę spać, bo noc się zapowiada rozrywkowo:szok:

No więc jestem i ja
2 dni mnie nie było bo u nas jak u Karoli4 gości i gości więc nadrabiam
Ndineczka (spóźnione ale szczere):-) wszystkiego NAJ dla Polci!,a to dla niej misio

Emilcia co do pracy super gratuluję wierzę że podejmiesz słuszną decyzję.:tak:

Tysiolek sukienka przepiękna ślicznie będziesz wyglądać!:tak:

macy żeby mnie tylko tłuszcz na tyłku został,ja go mam po prostu wszędzie:szok::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry