macy
Fanka BB :)
Czekam. Moze to spranie sprawi, ze doopka bedzie mniejsza.
otóż zaprawde Ci powiadam kochana - doopka bedzie "sprana"
No tak, obiecanki cacanki.taaaaa mi też obiecała ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam. Moze to spranie sprawi, ze doopka bedzie mniejsza.
otóż zaprawde Ci powiadam kochana - doopka bedzie "sprana"
No tak, obiecanki cacanki.taaaaa mi też obiecała ...
A masz gdzieś zdjęcie modelu swojej sukienki? Jak ja lubię oglądać suknie ślubne.... hyyyy
ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ CO DO JOTY!także widze duuuuże plusy że jest mniejsza różnica wiekuJa coraz bardziej sie przekonuje do jak najmniejszej roznicy!!! Jest cholernie ciezko, z reszta sama wiesz..., ale Paulina juz nie pamieta, ze jeszcze 3,5 miesiaca była sama. Nie ma zadnej zazdrosci! Ukochana starsza siostra, ona przeciez nawet lalce cyca daje I na pewno nie powie, ze mnie nie kocha, bo jeszcze mówic tego nie umie Ale przyjdzie, przytuli sie, da buziaka mi, tacie, siostrze... i wszyscy wiemy, ze bardzo nas kochaNajwazniejsze to starac sie poswiecac tyle samo uwagi obojgu. Sam fakt, ze jak karmie Agate to 2 reka zazwyczaj bawie sie z Pauliną. Wszystko da sie pogodzic A ta szczera miłość siostrzana - cos niesamowitego.
I z doswiadczenia widze, ze z córeczkami jest łatwiej, bo przeciez one z reguły to córeczki tatusia wiec nie maja powodu byc zazdrosne o mamy
My własnie wróciłysmy z 3godzinnego spaceru, jak ciepło to mozemy spacerowac, bo Paulina moze sikac na trawke Starsza poszła odrazu spac, a Agatka jeszcze spi wielbiam te krótkie chwile ciszy i spokoju!!!
Sprzedałam tez zestawy ubranek 0-3 miesiace i sie cieszy, bo zawsze jakis grosz wiecej, a ubranek nie mam i tak gdzie magazynowac
A to stara raszpla, treba by teraz bylo ja w d... kopnac. Kochana moglabys mi opiac na priwie dlaczego malutka to noi dokladnie jakie objawy byly? Bo ja ciagle walkuje te faldki u Olka i kazdy mi wmawia ze wsio ok a ja swoje i do ortopedy idziemy 7-ego wkoncu