reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

paula - wszystkiego naj, naj..... oby ten dzień był tak słoneczny, radosny jak każdy kolejny dzień waszej wspólnej drogi! ;-)

Dziś będzie bardzo ładnie, więc paula - dzień wymarzony, a my zmykamy na Komunię Św - chyba pełnego dnia nie wyrobię z Tymkiem ale postaram się.
Wszystkim na dziś życzę udanych spacerków!

reklama
witam w piękną niedzielę :) U nas takie słoneczko że hej
życzę wszystkim miłego dnia, żeby te nasze chłopy grzeczne były :)

A, a zdjęcia to ja poproszę na ogólnym bo też chcę pooglądać :(
Justys85, ja też jestem prawie od początku, czytam na bieżąco ale rzadziej piszę, musimy poprostu bardziej się postarać :)

Tysiolku mam dla ciebie radę mojej teściowej - gdy m wyjeżdżał kazała mi po powrocie sprawdzić w wannie czy mu jajka po powierzchni pływająD: jak pływają to znaczy że puste i płynów ubyło:cool: taaa... moja teściowa ma czasem niezłe pomysły:D
Sorga:D:D:D:D:D:

tym razem jajecznicę ściągam z monitora:-D:-D:-D

Tysiolek, jak bys miala watpliwosci co do tych jajek, to wal zdjecia na zamkniety. Ocenimy. :-D :-D
.

no i jeszcze szczypiorek na dodatek też się tam dostał:-D:-D:-D

JESTEŚCIE THE BEST

jestescie niezastąpione moje drogie panie:)
juz sie niczym nie martwię... jutro obcinam grzyweczkę i zakryjemy to paskudztwo na moim czole.
Ręka i noga jakoś pracują..leeedwo,ale dam rady chodzić i może nawet potańcuje troche.. gorzej ze schylaniem sie, klękaniem itp.
Będzie pięknie!!! Trzymajcie kciuki :D Już mam wszystko dopięte na ostatni guzik..
Jutro tylko przystroić auto, przystroić siebie..i heja:)
Szkoda,ze slub dopiero na 18-ą. Chyba sie nie doczekam:)

Tysiolek- ja tez mialam genialny panienski..wrzuce foty na zamkniety juuz po weselu :)
A mój D miał mieć striptiz,ale odmówił chłopakom, poszli do baru, upili sie Jackiem Danielsem i wrócił o 3ej do domu:D jak otworzylam oczy,kiedy wlazł do łóżka, to powiedział: "nie chcialem siedziec z chlopakami w barze, tu mam ciekawiej. strasznie mi sie do was chciało":)
A on biedny myśli ze mój Panieński odbył sie w domu kultury z żołnierzami ;D bo mu przyjaciółki moje tak nagadały..hihi

ehh a widzisz wsio będzie ok:-):-):-)
tak trzymaj nie musi wszystkiego wiedzieć ...
i jeszcze raz wszystkiego co najlepsze:tak:

a my coś się budziłyśmy w nocy co godzinkę jakaś niespokojna ta moja córa i wczoraj i dzisiaj aż się boję jakiś skoczek ... mam nadzieje że nie :-(
dzisiaj odpuścimy spacer niech się dziewczyna wyciszy może wrażeń za dużo ostatnio a jutro ortopeda...

te co były u ortopedy to co on robi????

Laski jesteście niemożliwe - oplułam laptopa jak dziś nadrobiłam wczorajsze pisanie;-)Nie dość, że sfatygowany i zmęczony od ciągłego pisania na BB, podeptany (ostatnio wstając do Miśki nadepnęłam go i coś tam pękło sobie) to teraz jeszcze zapluty:-D

Tysiolek: kapiel narzeczonemu już zrobiłaś?:-D haha Masz dziewczyno nerwy ze stali - ja bym swego ubiła młotkiem, jakby miał striptiz a jeszcze sam na sam to bym ślub odwołała va bank:-p

Paula:
1.Szanuj męża swego.....i nawyki jego
2.Nie mów, że jest w błędzie...niech mu lepiej bedzie
3.Szalej w kuchni miła....wszak w posiłku siła
4.Nie zakłócaj wizji....gdy mecz w telewizji
5.Jeśli mąż się słania...bądż mu niczym niania
Dla D.:
1.Żonę noś na rękach....nawet jesli w mękach
2.Kiedy ma humory....także bywaj chory
3.Nie dziw się kochany....gdy na żonie zmiany
4.Dźwigaj torby żony...będziesz umięśniony
5.Kwiatów nie kupujesz? Wkrótce pożałujesz...

Nadineczka: u nas ortopeda sprawdzał wszystko - długośc nóżek, fałdki, bioderka, blokowanie główki przy siadaniu, symetrię, ciemiączko, główkę, szyję (czy prawidłowa budowa i nic nie blokuje ruchów) itepe. od góry do dołu małą sprawdzał!

ALEZ piękniusie słoneczko - a mój M w robocie do wieczora:wściekła/y: No i znowu same się będziemy szlajać po lesie bielańskim;-)

I jeszcze wam powiem, że moje piątkowe zakupy to załamka! Dziewczyny jak wy to robicie, że się dopinacie w marynarkach i jest dobrze w ramionach? Bo u mnie żeby sie dopiąć w cycachto musi być duużo miejsca i wtedy w ramionach wielgachne i wyglądam jak stara baba. Nie wiem kiedy mam sobie coś znaleźć jak do piątku musze wylizać moją zapuszczoną chałupę, bo w pt mi się moja rodzinka zwala:baffled:

Miłej niedzieli i ślicznego słoneczka na spacerkach!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
PS dlaczego masz miec lepiej niż ja:-Dtez sie mecz z dziadem teraz:-D:-D:-D

Laski wymiatacie,:-D:-D:-D:-D:-D

a jeszcze głupie pytanie mała będzie na waleta? bo nie wiem w co ją ubrać czy będzie trzeba szybko ściągać i ubierać:zawstydzona/y:
z pieluchą czy będzie trzeba ściągać?

ale tu dzisiaj cicho jak ja mam czas to Was wymiotło e tam do d... z takim interesem:rofl2:

Ostatnia edycja:
a jeszcze głupie pytanie mała będzie na waleta? bo nie wiem w co ją ubrać czy będzie trzeba szybko ściągać i ubierać:zawstydzona/y:
z pieluchą czy będzie trzeba ściągać?

ale tu dzisiaj cicho jak ja mam czas to Was wymiotło e tam do d... z takim interesem:rofl2:
Rozbierasz ją do rosołu - pieluchę też - także rzeczy szybki i łatwe do rozbierania/ubierania wskazane:laugh2:
I weź jakaś pieluszkę tetrową, na której położysz Polcie.
Moja zsikała doktorowi przewijak, choć też leżała na swojej pieluszce to pływało wszystko:-D

reklama
hej hej heloooł :-)

jakos przezyłam ta noc bez M hehe ale zasnełam dopiero koło 2 w nocy - masaaakra co chwile miałam jakies myślawki że M jest na striptizie własnie i jakas goła duuupa zamiata mu cyckami przed noseem maaaaasakra ! :angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:

oczywiście M mówi zenie rozumie co w tym złego ze poszedł na striptiz - ale oczywiście jak ja bym poszła i jakiś striptizer umięsniony wymachiwał by mi fujara przed oczyma - to by mnie zatłuk chyba !!!

czuje sie źle z tym.... bo....bo przykro mi że mój przyszły M napalał się na inne gołe ciało niz moje - a on padalec tego nie rozumie !!!!!!! wrryyyy :wściekła/y:

no ale co zrobic - przejdzie mi ..chyba :-D a mu las szyszek w dupe i gdzie jeszcze mu tam wejda ! może w oczy - żeby więcej cycochów nie oglądał :-D

lece pomału robić obiadek ! bo jakoś mi burczy w brzuszku :-)
wogóle to od piatku pije Aqua Slim - takie saszetki do 1,5 litra wody sie dolewa i pije się cały dzień - i faktyznie pomaga - bo kompletnie nie mam apetytu - może pomoże mi to schudnąc do slubu jakies 3 kg - wsumie przez 2 tyg to chyba realne cio?!

macy postram się cichcem zrobić szybkie foto i podebatujemy nad jajkami mojego M - czy sa pływające i opadające :-D ...a tak szczerze to wple nawet nie wiedziec...... :-D;-)

Roxeen mówisz... z pejczem na nadineczkę hmmmmmm - kajdanki tez mam - najpierw ją obezwładnimy i otem haaaaaaa dzia ! do dzieła :-D

Paula to zazdroszcze Ci Twojego M że on potrafił odmówic striptizu - mój to tam boso by pobiegł żeby gołe dupy pooglądac :-D
SZCZĘŚCIA NA NOWEJ DRODZE ZYCIA KOCHANA ! i czekamy na relacje ... :-) na pewno będzie wspaniale !

agagsm no mam nerwy mam :-D co zrobic miałam - zamknąc go w domku - niestety niemam takiego M że pomysla by o mnie ze to może przykrośc sprawić...... ja mu kiedyś się odegram.....:-D:-D:-D

Do góry