reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Morka the best jesteś! tak my z Agagsm jesteśmy farmerki:cool: farmerama.com:D

Agagsm no dokładnie bo ona troje dzieci chrzciła i wszystkie w tym beciku trzymała...o zgrozo...Jaś ma dopiero 3 miesiące...jak tak dalej pójdzie to na mojej farmie będę musiała choinki posadzić!!! a i że ona pierwsze słyszy nigdy wózka na chrzcie nie widziała i że ksiądz na pewno nie pozwoli!!! noż kurna dałam 100zł co łacka więc lepiej niech mi tu ksiądz z zakazami nie wyskakuje - a jak zerknęłam w kajecik to wszyscy inni dawali po 10/20zł!

E: Kaja jak to czego jeszcze potzreba ANIELKSIEJ CIERPLIWOŚCI!:d:d:d ja to już się boję - za tydzień stanę oko w oko z trzema prababciami i teściową i każda wie lepiej PAnie Boże kochany daj Dorci cierpliwośći:D

reklama
Dorciaa moim zdaniem to ty na tej farmie coś konkretniejszego musisz sadzić:tak: Słyszałaś o gościu co zamówił "maryśkę" za 15tys zł i go wykiwali i dostał papiery w pudle a potem na policję się zgłosił że go oszukali. Oj DOrciaaa nieładanie:laugh2:
Kaja to dziękuję pięknie za tą listę a te winietki to takie winety na autostradę dla tych gości?:-D czy jak?
Bo moja babcia to na autostradzie w sumie nigdy nie była . Pomysł przedni:happy:

paula3 Wszystkiego Najlepszego na Nowej drodze życia! Oby Wam się!

nadineczka wszystkich wywiało bo pogada piękna, nie ma co w domu siedzieć! ja tez właśnie z zoo- safari wróciłam i uważam dzień na świeżym powietrzu z dzieciakami za niezwykle udany! mimo zapalenia oskrzeli nie mogłam w domu usiedzieć :D, a jutro ma byc jeszcze fajniej!
agagsm ja zakupów jeszcze nie robię, dopóki do roboty nie wracam to nie mam takiej potrzeby, a zostało mi jeszcze 7 kilo- nie chciałabym pożegnać nowych ciuchów razem z tymi 7 kilogramami- których chętnie się pozbędę :p

Gosiekk życzę żeby się szybciutko poukładało, tak żeby dla Ciebie i było najlepiej :)
Tysiolek twarda bądź! dasz radę test jajeczny w wannie wykonaj, a potem wedle zasług potraktuj :p

Ostatnia edycja:
Noż kurka Dorciaa żem taki żart wypatrzyła jak Kaja napisała:)
Sorga w Polsce można na safari wyskoczyć? Matko jaki cielak ze mnie:)

Paula3 Spełnienia wszystkich marzeń – tych wielkich i tych maleńkich, a przede wszystkim tego, abyście nigdy nie byli samotni.

reklama
Sorga w Polsce można na safari wyskoczyć? Matko jaki cielak ze mnie:)
TU masz linka. takie safari- może pół godziny jazdy ale łeb bawołu ześmy mieli w aucie, osły się pchały na chama (jak to osły ^^) i jakieś strusiowate napadaly na auto przed nami :) Nie jaest tam tak jak na filmach :p ale cały ośrodek BAAARDZO przyjazny rodzicom i dzieciom, jest tam także mini zoo piesze, zwierząt można dotykać i karmić, jest plac zabaw, jedzenie, picie (dla tych cio nie karmią i nie prowadza;/) chyba z 7 karuzel róznorakich autodrom i takie tam atrakcje, teren duzy i fajnie zagospodarowany, szczeże polecam- 5h tam siedzieliśmy, wjad dla osobników powyzej 4 lat 35 zeta, ale wszystkie pozostałe atrakcje są w cenie- parking, karuzele, safari i zoo piesze, moim zdaniem wcale nie drogo, tym bardziej że mój Eryczek całą godzinę spędził w karuzeli... jakbym miała na wesołym miasteczku za to płacić... Całośc imprezy jest koło Witnicy pod Gorzowem, w odległości 1 km znajduje się tez mocno mi polecane, jako niesamowicie ciekawe muzeum dinozaurów dla dzieci, niestety nasz pomiot padł w minute po wyjeździe z zoo więc dinozaury musieliśmy przełożyć na następna wycieczkę :D

Do góry