reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Morka the best jesteś! tak my z Agagsm jesteśmy farmerki:cool: farmerama.com:D

Agagsm no dokładnie bo ona troje dzieci chrzciła i wszystkie w tym beciku trzymała...o zgrozo...Jaś ma dopiero 3 miesiące...jak tak dalej pójdzie to na mojej farmie będę musiała choinki posadzić!!! a i że ona pierwsze słyszy nigdy wózka na chrzcie nie widziała i że ksiądz na pewno nie pozwoli!!! noż kurna dałam 100zł co łacka więc lepiej niech mi tu ksiądz z zakazami nie wyskakuje - a jak zerknęłam w kajecik to wszyscy inni dawali po 10/20zł!

E: Kaja jak to czego jeszcze potzreba ANIELKSIEJ CIERPLIWOŚCI!:d:d:d ja to już się boję - za tydzień stanę oko w oko z trzema prababciami i teściową i każda wie lepiej PAnie Boże kochany daj Dorci cierpliwośći:D

reklama
Dorciaa moim zdaniem to ty na tej farmie coś konkretniejszego musisz sadzić:tak: Słyszałaś o gościu co zamówił "maryśkę" za 15tys zł i go wykiwali i dostał papiery w pudle a potem na policję się zgłosił że go oszukali. Oj DOrciaaa nieładanie:laugh2:
Kaja to dziękuję pięknie za tą listę a te winietki to takie winety na autostradę dla tych gości?:-D czy jak?
Bo moja babcia to na autostradzie w sumie nigdy nie była . Pomysł przedni:happy:

paula3 Wszystkiego Najlepszego na Nowej drodze życia! Oby Wam się!

nadineczka wszystkich wywiało bo pogada piękna, nie ma co w domu siedzieć! ja tez właśnie z zoo- safari wróciłam i uważam dzień na świeżym powietrzu z dzieciakami za niezwykle udany! mimo zapalenia oskrzeli nie mogłam w domu usiedzieć :D, a jutro ma byc jeszcze fajniej!
agagsm ja zakupów jeszcze nie robię, dopóki do roboty nie wracam to nie mam takiej potrzeby, a zostało mi jeszcze 7 kilo- nie chciałabym pożegnać nowych ciuchów razem z tymi 7 kilogramami- których chętnie się pozbędę :p

Gosiekk życzę żeby się szybciutko poukładało, tak żeby dla Ciebie i było najlepiej :)
Tysiolek twarda bądź! dasz radę test jajeczny w wannie wykonaj, a potem wedle zasług potraktuj :p

Ostatnia edycja:
Noż kurka Dorciaa żem taki żart wypatrzyła jak Kaja napisała:)
Sorga w Polsce można na safari wyskoczyć? Matko jaki cielak ze mnie:)

Paula3 Spełnienia wszystkich marzeń – tych wielkich i tych maleńkich, a przede wszystkim tego, abyście nigdy nie byli samotni.

reklama
Sorga w Polsce można na safari wyskoczyć? Matko jaki cielak ze mnie:)
TU masz linka. takie safari- może pół godziny jazdy ale łeb bawołu ześmy mieli w aucie, osły się pchały na chama (jak to osły ^^) i jakieś strusiowate napadaly na auto przed nami :) Nie jaest tam tak jak na filmach :p ale cały ośrodek BAAARDZO przyjazny rodzicom i dzieciom, jest tam także mini zoo piesze, zwierząt można dotykać i karmić, jest plac zabaw, jedzenie, picie (dla tych cio nie karmią i nie prowadza;/) chyba z 7 karuzel róznorakich autodrom i takie tam atrakcje, teren duzy i fajnie zagospodarowany, szczeże polecam- 5h tam siedzieliśmy, wjad dla osobników powyzej 4 lat 35 zeta, ale wszystkie pozostałe atrakcje są w cenie- parking, karuzele, safari i zoo piesze, moim zdaniem wcale nie drogo, tym bardziej że mój Eryczek całą godzinę spędził w karuzeli... jakbym miała na wesołym miasteczku za to płacić... Całośc imprezy jest koło Witnicy pod Gorzowem, w odległości 1 km znajduje się tez mocno mi polecane, jako niesamowicie ciekawe muzeum dinozaurów dla dzieci, niestety nasz pomiot padł w minute po wyjeździe z zoo więc dinozaury musieliśmy przełożyć na następna wycieczkę :D

Do góry