nadineczka
Fanka BB :)
u mnie nie wiadomo jak by się darła i była wściekła cycuś jest święty i nigdy mu jeszcze nie powiedziała nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czechow, zdaje mi się, że jest właśnie tak, jak mówisz... tylko po prostu się dziwiłam, bo słyszałam, że wiele dzieci w ten sposób się uspokaja i różne porady tego typu, jak chociażby od tej pielęgniarki w przychodni.
Ale zmykam, bo mój skarb się zbudził i wymaga 100% uwagi.
Nadarienne moja miała róznie - czasem cyc ja uspokajał a czasem dopiero e furie wpadała jak ja chciałam cyckiem zatkac hyhyhyhy ale nie powiem - przytulenie brzuszkiem do cycków i docisniecie takie mocniejsze przewaznie ją uspokaja w napadach płaczu - co wsumie tylko z 5 raazy miało miejsce (odpukac) od jej urodzenia :-)
wrrryyyy mój M dzisiaj idzie na kawalerski swój a ja chyba w nerwice wpadne - oczywiście twarda jestem i nic po sobie nie daje poznac zem zła ale ściekła w środku jestem - bo która kobieta lubi jak jej facet na inne gołe cycki i dupe będzie się napalał? a jeszcze zabierają go na striptiz gdzie pana młodego striptizerka na osobnosci bierze i jest taniec tylko dla niego - normalnie chyba musze sobie relanium łyknąc hyhyhyhyhy... mam nadzieje ze go nic nie pokusi dzisiaj...wiadomo jak to z pijanymi facetami.......
Czy to jest dziwne, że moje dziecko jak jest zdenerwowane, to nie chce w ogóle cyca? Bo już to przy szczepieniu zauważyłam, że pielęgniarka kazała przystawić do piersi, żeby się uspokoiła młoda, a ona jeszcze bardziej w ryk. Żeby się w ogóle chciała przyssać, to trzeba wpierw uspokoić jakkolwiek inaczej.... (czasem smoczek i przytulanie plus tetra w łapki się sprawdza) A zawsze mi się wydawało, że cycuś powinien uspokajać najlepiej...
wrrryyyy mój M dzisiaj idzie na kawalerski swój a ja chyba w nerwice wpadne - oczywiście twarda jestem i nic po sobie nie daje poznac zem zła ale ściekła w środku jestem - bo która kobieta lubi jak jej facet na inne gołe cycki i dupe będzie się napalał? a jeszcze zabierają go na striptiz gdzie pana młodego striptizerka na osobnosci bierze i jest taniec tylko dla niego - normalnie chyba musze sobie relanium łyknąc hyhyhyhyhy... mam nadzieje ze go nic nie pokusi dzisiaj...wiadomo jak to z pijanymi facetami.......