Moje dziecię szaleje, że tak tylko patrzę i oczom nei wierzę - co i rusz wystaje mi noga z boku...zawsze myślałam że nie może tak nogi dzidziuś z brzuszka wystawić żeby było widac że to noga - okazuje się może, bo ja widzę, że to stópka walczytyko nie wiem czy jej trak smakowały pierniczki toruńskie co je zjadłam właśnie, czy tak okropnie niesmakowały, że mi robi kogiel mogiel w brzuchu....
Agagsm fajnie Ci, to musi byc super uczucie widziec taką wypychajaca sie nózke
Dziewczyny... u nas znów zmiany;-)
Wczoraj zadzwonił do P. facet z 1 firmy czy jest zainteresowany pracą (był u niego pół roku temu na rozmowie), no a że P. miał do dzis umowe to pojechał z nim pogadac...
i co sie okazało?! w poniedziałek znów zaczyna nową praceW prawdzie znów wyjazdy, delegacje, itd..., ale za to lepsza kasa, ciekawsza praca, no i na poziomie:-) Wiec mysle, ze jakos przywykne, w srode juz sama zostane... ale na szczescie tylko na 2 dni
Oby nam to wyszło na dobre! Jak nie było pracy to nie było, a jak jest to nastepne pchaja sie same:-)
Asiowo to tylko sie cieczyc
Co jak co uwielbia mój pęcherz niestetyi cały czas mnie w konia robi :-) Co dojdę do kibelka to mi się odechciewa
![]()
Morka skad ja to znam