sylwia100
Fanka BB :)
Mi tey goracoWitam wszystkie nowe mamusie:-) Naprawde jest tu nas strasznie duzo. Ale fajnie. Widze tylko, ze nikt ze Szczecina sie nie pojawia.. Ale to moze i dobrze, bo bedzie luzniej na porodowce
Mi M tez zabronil pic Pepsi, ale to jest jakas moja ciazowa choroba i sie ukrywam i pije ja i to dosc czestoNiczym sie napic nie moge, a po Pepsi tak milo mi sie robi.
Wogole tez tak macie, ze Wam ciagle goraco? Ja zawsze bylam takim zmarzlakiem a teraz czuje podwyzszona temperature non stop. W aucie jak jade ogrzewania nie wlaczam a jeszcze okno uchylam.
Co do butow..kupilam sobie ostatnio fajne plaskie kozaczki w Deichmanie i wzielam rozmiar wieksze. Wydawaly mi sie troche luzne ale ciesze sie ze wzielam wieksze bo teraz chodze i mi nogi puchna. A kozaczki sa w sam raz
A dzisiaj na Realu wypatrzylam ladne welurkowe pajacyki za 5,99zl. Od razu kupilam moim ksiezniczkomWczoraj w Lidlu bylam ok. 18 i juz te body poszly prawie..lezaly ze 3 komplety ale duze jakies
![]()

:-) Na to zdjecie to ja sie napatrzec nie moge. No tak slicznie zapozowalyRzadko az tak wyraznie wychodzi i to jeszcze zeby sie tak dwojeczka ulozyla. Widac beda niezle modelki
ale teraz juz walka sie zaczela o miejsce! I na ostatnim usg tak sie kopaly i jedna drugiej na glowe wskakiwala i nie dala jej do zdjecia zapozowac
Sama sie pchala w obiektyw
No i czuje ich przepychanki, zwlaszcza wieczorem jak leze.
Sliczne imie wybraliscie malutkiej Waszej. A my dalej nie wiemy, jakie imiona dac..mamy do tego podwojny problem!!!

super ,ze wsio okWitajcieMelduję, że żyję. Wczoraj byłam na usg i na pewno będzie synuś, ma 1500g i wszystkie przepływy okejas, narządy okejas i wielki siur! Może dziewczynka będzie za 3razem. Odezwę się jak dopadnę lepszego kompa, bo ten nawet nie wkleja emotikonków!!! Pozdrawiam Was serdecznie
Ja pije kawke i czekam az synus sie obudzi,pozniej zakupy ,sprzatanko i luz.W koncu słoneczko za oknem sie pojawiło:-)Cichych dni ciag dalszy