reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam wszystkie nowe mamusie:-) Naprawde jest tu nas strasznie duzo. Ale fajnie. Widze tylko, ze nikt ze Szczecina sie nie pojawia.. Ale to moze i dobrze, bo bedzie luzniej na porodowce:-D

Mi M tez zabronil pic Pepsi, ale to jest jakas moja ciazowa choroba i sie ukrywam i pije ja i to dosc czesto:tak: Niczym sie napic nie moge, a po Pepsi tak milo mi sie robi.

Wogole tez tak macie, ze Wam ciagle goraco? Ja zawsze bylam takim zmarzlakiem a teraz czuje podwyzszona temperature non stop. W aucie jak jade ogrzewania nie wlaczam a jeszcze okno uchylam.

Co do butow..kupilam sobie ostatnio fajne plaskie kozaczki w Deichmanie i wzielam rozmiar wieksze. Wydawaly mi sie troche luzne ale ciesze sie ze wzielam wieksze bo teraz chodze i mi nogi puchna. A kozaczki sa w sam raz:tak:

A dzisiaj na Realu wypatrzylam ladne welurkowe pajacyki za 5,99zl. Od razu kupilam moim ksiezniczkom:tak:Wczoraj w Lidlu bylam ok. 18 i juz te body poszly prawie..lezaly ze 3 komplety ale duze jakies:eek:
Mi tey goraco:tak:
:-) Na to zdjecie to ja sie napatrzec nie moge. No tak slicznie zapozowaly:tak: Rzadko az tak wyraznie wychodzi i to jeszcze zeby sie tak dwojeczka ulozyla. Widac beda niezle modelki:-D ale teraz juz walka sie zaczela o miejsce! I na ostatnim usg tak sie kopaly i jedna drugiej na glowe wskakiwala i nie dala jej do zdjecia zapozowac:-D Sama sie pchala w obiektyw:-D No i czuje ich przepychanki, zwlaszcza wieczorem jak leze.
Sliczne imie wybraliscie malutkiej Waszej. A my dalej nie wiemy, jakie imiona dac..mamy do tego podwojny problem!!!
:-D:-D:-D
WitajcieMelduję, że żyję. Wczoraj byłam na usg i na pewno będzie synuś, ma 1500g i wszystkie przepływy okejas, narządy okejas i wielki siur! Może dziewczynka będzie za 3razem. Odezwę się jak dopadnę lepszego kompa, bo ten nawet nie wkleja emotikonków!!! Pozdrawiam Was serdecznie
super ,ze wsio ok
Ja pije kawke i czekam az synus sie obudzi,pozniej zakupy ,sprzatanko i luz.W koncu słoneczko za oknem sie pojawiło:-)Cichych dni ciag dalszy:no:

reklama
Witam Was po sniadanku:-)
Pumpkin napewno dziewczynki beda mocno zwiazane, podobno blizniaki jednojajowe maja silniejsza wiez jeszcze. Nawet zywia sie z jednego lozyska;-)I mam nadzieje ze beda spokojne i grzeczniutkie:tak:
Wczoraj byłam na usg i na pewno będzie synuś, ma 1500g i wszystkie przepływy okejas, narządy okejas i wielki siur! Może dziewczynka będzie za 3razem.
Gratuluje synka. Byczek z niego! :tak:Moje dziewczynki na poczatku 28 tyg wazyly po 870g. Ale juz napewno cos przybraly przez tydzien. A moze blizniaczki beda za 3 razem labamba!!!:-D

Ostatnia edycja:
Lambada gratuluje duzego syneczka .Ja nie wiem dlaczego dzisiaj strasznego nerwa mam , co niestety odbija sie na Nicoli teraz poszla spac wiec ja zaraz odprezajaca kapiel , zapaze melise i moze mi przejdzie a jka nie to chyba bede musiala wziasc krople na uspokojenie bo inaczej moze byc krucho.

Lambada gratuluje duzego syneczka .Ja nie wiem dlaczego dzisiaj strasznego nerwa mam , co niestety odbija sie na Nicoli teraz poszla spac wiec ja zaraz odprezajaca kapiel , zapaze melise i moze mi przejdzie a jka nie to chyba bede musiala wziasc krople na uspokojenie bo inaczej moze byc krucho.
Dormark nie wolno Ci sie denerwowac!;-) Odpocznij sobie. Melisa napewno pomoze:-) Pomysl sobie o malenstwie w brzuszku i ciesz sie tym malym szczesciem:-)

Witam serdecznie ;-)
labamba - gratuluję synka, rośnie z niego wielki facet - brawo!
agbar - no proszę już wszystko prawie kupione - u mnie jeszcze daleko ale stosik rośnie ;-)

Co do 1 listopada - mnie to święto nie przeszkadza; uważam je za cenne i w naszej kulturze ważne. To piękny dzień wspomnień bliskich, którzy już odeszli, wspomnień ludzi, którzy meli duzy wpływ na naszą rzeczywistość a już ich nie ma. Czas refleksji nad przemijającym czasem co jest faktem. Ma ten dzień swój urok, nawet może lekko przystopować można i pomysleć....
Cieszę się, że nie muszę stać narazie nad grobem nikogo mi bardzo bliskiego - wspominamy babcie i dziadków.
A co do przeglądu mody na cmentarzach - no bywa... :eek: ale mozna na to nie zwracać uwagi, jak na wiele innych drobnostek doczesnego świata :blink:
Natomiast nie przekadza mi moda zachodnia, można sobie świętować na wesoło i rozdawać cukierki. Przyszło do nas jak i inne...
Zaraz też wytniemy dynie - będzie fajna zabawa a z zawartości ugotuję pyszną zupkę. Zapewne też dzieci zadzownią do drzwi - to raczej dla dzieciaków ubaw i nie przeszkadza mi. ;-)

dormark - nie denewruj się - ja też miałam dośc nerwowe ostatnie dni więc wiem jak cięzko zastopować, polecam krople dr Bacha.

Dziekuje wam kochane stycznioweczki za gratulacje i duzo milych słów, bardzo mi milo.
ja powoli koncze kompletowac wyprawke dla dzidzi w zasadzie wszystko co najwazniejsze mam, czekam na fotelik do auta juz wyslany do mnie i poluje na laktator elektryczny....
pozdrawiam i milego dnia zycze! lece czytac zalegle stronki
a propo jakich witaminek uzywacie i ktore byscie polecily ??? bo ja uzywalam miesiac pregnavit,ogolnie baedzo dobre ale opakowanie starcza na miesiac i kosztuje 35 zlotych troche duzo dla mnie ,moze polecicie mi jakies rownie dobre ale troche tansze witaminki?????

Hej Kobietki :) witam porannie :)

Ja jakoś przezyłam wczorajsza imprezkę Męża a dzisiaj mąz mnie zaskoczył szalenie.....jak zeszłam przed chwilą na dół do salonu...to wszystko było posprzatane już ! toz to szok ! hehe chyba coś chce :-D

Ja mykam jeszcze chile się powyciągac w wyrku

Miłego Dzionka życze :)

aha Lambada moja córusia tez waży 1,5 kg :)

reklama
Dziewczyny dzieki wiem , ze ni powinnam sie denerwowac , lae ja z natury nerwos .Nerwica serca wrodzona no i wlasnie dzisiaj chyba lewa noga wstalam bo wszystko , ale to wszystko mnie denerwuje , chyba nawet NIcol zrozumiala , ze lepiej dzisiaj mamie dac spokoj i juz lezy grzecznie w lozeczku troche klockami sie bawi,ja mpije malise i tez sie poloze dopoki M nie przyjedzie mam nadzieje ze mi przejdzie.
Tysiolek- ale masz fajnie ja nie pmietam zeby moj M sam z siebie zabral sie za sprzatanie .

Do góry