Witajcie!!
Kurcze, ale mi ochoty na ciasta zrobiłyście... Poczytałam i już się chciało, a jeszcze ciocia zadzwoniła, ze w niedzielę mamy być, bo sernik dla mnie upiecze :-) Ale dziś jest dopiero piątek

Uhhhhhh....
Na pepsi też mam ochotę, a mąż kupił cole
Za to mama robi gołąbki, a mnie się chce ich jak cholera

I mam pestki dyni
Wczoraj wieczorem mama mi dała kombinezonik śliczny (z lidla, niebieski! Naprawdę śliczny) i maskotkę pozytywkę :-) Musiała pójść do lidla w czasie pracy i kupić, bo jak ja byłam, to już niebieskich nie było

Najwazniejsze, że mam!!!!

A jutro pójdę kupić sobie dresik, bo spodnie mi się zniszczyły dzinsowe
Jutro M ma urodzinki... Idzie do pracy, więc widzieć się nie będziemy :-( Będę miała czas na zrobienie prezentu - filmik na you tube :-) Będę pewnie potrzebowała Waszej pomocy!!!!!!!!
Zmęczona jestem bardzo, a dzień był wolny!! :-(
A wczoraj po wizycie u moich serduszek pojechaliśmy do wujka, bo niestety mało czasu mu zostało i staramy się go często odwiedzać i jak w końcu wróciliśmy do domu, to padłam ...
Spałam od 21.30 bez kolacji do 6.50!! W nocy nie ssało w brzuszku, ani razu nie siusiałam!!!!

A dzidzia chyba też spałam, bo nie obudził mnie ani razu!!
A jak leżałam to był b. ruchliwy, podobnie po przebudzeniu!! Chyba też ma brzuszkowe ADHD

Ale to wcale nie jest dziwne, że tak wypycha!! Bo miejsca ma coraz mniej
A co do czasu, który nam został... Biegnie jak oszalały...
Dziś w nocy śniło mi się, że rodziłam... Było super, nie bolało, a przynajmniej ja tego nie czułam w tych emocjach

Dzidzię mi zabrali, a później przynieśli i pani do mnie mówi, że mam nakarmić, a ja mówię, że nie wiem jak

Wziełam dzidzię na rączki i mówię: 'Mój Adaś, mój synku',. a ta pani do mnie, że to dziewczynka!!!!

I się obudziłam

Coraz mniej czasu i coraz dziwniejsze sny...
Dziś licytuję ubranka, aukcja się niebawem kończy!! Trzymajcie kciuki, żeby mi się udało wygrać!!!!!!!!! :-):-):-):-)
Udanego wieczoru!!! :*