reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Hej ja tez chcila bym sie do was dolaczyc:tak:Wedlug moich obliczen to termin bede miec na 12stycznia,ale to sie okaze 26maja bo w tedy mam wizyte u gin.pozdrawiam was:-)

reklama
Witam Stycznióweczki 2010:-) życzę spokojnej ciąży!!

Pozdrawiam gorąco!! Styczniówka 2009:-)

witajcie:tak:

Ale niewyspana ostatio chodze... córa robi mi pobudki o 6:30, a ja tak conajmniej do 8 bym pospała:-D

własnie sie ogarnełam porzadnie, bo wszystko wskazuje na to, ze dzis w koncu moja fasoline zobacze:biggrin2: mój małż obiecał, ze wróci wczesniej i mam nadzieje, ze dotrzyma słowa... i w koncu odwiedze ginke:tak:
Jakos sie stresuje okropnie:zawstydzona/y:W ogole nie cierpie tego 1 USG dopochwowego... fle:baffled: ale jakos przezyje... :tak:

Miłęgo dnia!

Cześć mamuśki :cool2:!!!
Ja mam termin na 13 stycznia :-), i już się doczekać zimy nie mogę ...
Mam już sześcioletniego synka, któremu powiedziliśmy, że będzie miał rodzeństwo ale dopiero po świętach to teraz nic innego nie robi tylko zagląda w kalendarz i pyta czy to długo jeszcze do świąt :-p
aaaa i najważniejsze nasz groszek ma całe 5mm wielkolud co??
Pozdrawiam Was wszystkie ciepło !!!!!!

HEJKA:-)
A ja wiem juz na bank że do ginekologa ide we wtorek na 17 :tak:kurcze ja także nie lubie tych badań takich gdzie lekarz grzebia i te usg dopochwowe:baffled:no cóz ale trzeba;-)ja bede wtedy już kończyć 6 tydzień co może zopacze fajnie fasolke:-)

Witam Styczniówki 2010

życzę jak najlżejszej i szczęśliwej ciąży
pozdrawiam Stycznióweczka 2009 :)

Witam Was stycznioweczki:-)

Gratuluje Wam serdecznie:tak::-)Zycze spokojnych 9 miesiecy;-)Oby wszystko przebiegalo jak najlepiej;-)
Ja tez jestem mamusia ale ze stycznia 2007:tak:;-)Urodzilam cudnego synka Olivierka;-):tak:Ale ten czas leci...;-)
Pozdrawiam

Hejka!
Czy też mogę się dołączyć?
Według mojego gina termin mam na 02.01.2010 :)
Mam już synka który lada dzień skończy 2 latka :D
Pozdrawiam wszystkie brzuchatki :D

reklama
Hejka!
Czy też mogę się dołączyć?
Według mojego gina termin mam na 02.01.2010 :)
Mam już synka który lada dzień skończy 2 latka :D
Pozdrawiam wszystkie brzuchatki :D

witaj:-)pewnie ze możesz się dołączyc:-)

Wiecie co kobitki normalnie jak długo siedze boli mnie kregosłup ja tak nie miałam z Dominikiem i wogóle przed ciążą a teraz usioedzieć nie można w jednej pozycji:baffled:

Do góry