reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

ANIA bedzie dobrze:tak:nie przejmuj się cieszcie sie dzidzusiem a reszta sama przyjdzie;-)a co do zapłodnienia to nawet po @ można plemniczki długą mogą żyć w śluzie co do owulki wytrzymały i jest fasolka:-)

A u mnie to odkąd zobaczyłam dwie kreski to mi także obojetnie oby było zdrowe:tak:no ale sie nie da ukryć że jak mam juz mojego małego smyka to chciałąbym i córcie teraz ale to tylko wiecie takie małe marzenie największe aby zdrowe a imiona już mamy dla obu jak dziewczynka to Nikola a jak chłopczyk to Kacper lub Sergiusz:-)

reklama
Tak ja wiem, że to jest możliwe,ale wiecie ja myślałam, że znam swój organizm dobrze. Jest inaczej...no i dlatego myslę, że to będzie dziewczynka, mi to obojętne, ale mąż chciałby synka.

Tak ja wiem, że to jest możliwe,ale wiecie ja myślałam, że znam swój organizm dobrze. Jest inaczej...no i dlatego myslę, że to będzie dziewczynka, mi to obojętne, ale mąż chciałby synka.

hmm no jest duża szansa na dziewczynke ale wiesz też nic nie jest powiedziane;-)

GOSIA no faktycznie imiona troche już takie starsze:sorry2:my także myśleliśmy nad imieniem dla chłopca bo dla dziewczynki to od razu :tak:

Ja jakoś mam przeczucie ze bede miała synka ale to sie okaże troche pozniej.Imiona tez juz mam wybrane(o ile mi sie nie zmieni) ,dla synka Jonatan a dla córci Vanessa:-)Strasznie jestem dzis zmeczona,ide sie połozyc.Do jutra pa,pa

Haloo! Śpicie jeszcze czy pracujecie? Ja codziennie wstaje o 6.30 bo musze moja Sare do szkoły zawiesc albo sama do szkoły jechac(ucze sie na przedszkolanke:-)) i w sumie to codziennie czekam na telefon z przedszkola bo czasem dzwonia zebym przyszła na zastepstwo.o.k. widze ze jestem sama wiec znikam na razie;-)

Dzien dobry:tak:

Ojj, jak ja bym chciałam kiedys do 9 pospac:-DMarzenie:-p córa z reguły budzi sie ok 6:30 -7 niestety.

Dziewczyny, ja ciagle paskudnie sie czuje... Tak mnie okropnie mdli i to juz od poczatku, w ogole spałabym ciagle, nic mi sie nie chce... A najgorsze jest ta zmiennocieplność:-p Najpierw sie poce i ciepło okropnie, a dosłownie minute pozniej trzese sie z zimna:zawstydzona/y: W ogóle czuje sie jakbym 1 raz w ciazy była... wszystko nowe:-p

Chciałam isc wczoraj do ginki, ale mój mąż wrócił dopiero przed 20 do domu i nie miał kto z mała zostac,ale mam nadzieje, ze jutro juz uda mi sie pojsc:tak:
Martwia mnie te ciągłe pobolewania brzucha i chce to sprawdzic:tak:

Miłego dnia mamusie!

DZIEŃ DOBRY:-)
A ja nie jestem wyspana bo z M szłam spać o 23.30 gdzie juz o 1 się obudziłam bo Dominis chciał sie bawic i tak do 2.30 gdzie jeszcze o tej 2 tak mnie mdliło że myślałąm że spotkanie z klozetem zalicze ale tak sobie leżałąm że przeszło co jestem zmeczona bo juz o 8.30 pobudka co za dużo to nie pospałąm:wściekła/y:

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE:-)

reklama
Witam miłe panie ;-) ja od rana trampolinę dla młodszego brata skłądałam ;-) zamiast uczyć się...w sobotę i w niedzielę mam 4 kolokwia, a ta wiadomość o ciąży totalnie mnie poprzestawiała... Nic mi się nie chce...Boję się weekendu, mam zajęcia od 8 do 20:45 w sobotę i w niedzielę, a rano tak mi się chce wymiotować że masakra. kobietki nie wiecie może jak sobie poradzić z tymi nudnościami? No i przez 1,5 godziny będę musiała jechać do tej szkoły samochodem... hm... jak tu nie zwymiotować? Doradźcie coś kochane ;-)
Dziś wizyta u ginekologa...troszkę się boję, nie wiem w sumie czego ale...no obawiam się...Mam nadzieję ze wszystko ok...

Do góry