P
patrysia*
Gość
ANIA przed wstaniem z łóżka sucharek lub krakers i po 15 minutach wstac lub herbatka imbirowa itp.;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie!
Też będę styczniową mamą. Według moich wyliczeni moje maleństwo przyjdzie na świat około 15 stycznia, ale lekarz pewnie to zweryfikuje. :-)
To moze ja tez poczekam jeszcze tydzien, ale wiecie co... ja mam ciagle przypuszczenia, ze juz miesiac temu byłam w ciazy i miałam @ Potem sie okaze, ze becikowego nie dostane, bo za pozno poszłam do ginaNo i naprawde nie wiem czy pojsc juz jutro czy poczekac ten tydzien jeszcze...
Hejka!
Mam mały problem. W zeszłym tyg. strasznie bolał mnie żołądek a w tym tyg. mam co drugi dzień biegunki - na szczęście delikatne, ale męczą. Najchetniej bym cały czas spała a tu trzeba do pracy chodzić. Chyba pójdę sobie na zwolnienie lekarskie na troche nie daje już rady.