reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Oj tak ja też mam apetyt:-Dnp.teraz mój M kupił mi białą czekolade;-)no i tu problem bo tydzień temu mogłam się dopnąć normalnie w spodnie jak zawsze a teraz nie dopinam się już tak a mój M mówi że moja pupa też jest taka inna tzn. że albo już spuchłam lub super szybko przytyłam:szok:no i ten kręgosłup mnie męczy:baffled:co sobie czasem z wami tu posiedze a czasem poleże co wtedy mija ból;-)

PYSIA mnie też bolał ale już mineło tam coś poczuje ale rzadko co jest ok ,a ty się nie martw wszytko będzie dobrze :tak:

reklama
hej dziewczyny
ja juz angine zwalczam, gorączka ustała
teraz zaczynam coraz bardziej odczuwac dolegliwosci ciązowe, mdłosci , zgaga, i złośnica ze mnie straszna !
martwia mnie bóle brzucha, do dnia dzisiajszego pobolewala mnie jedynie lewa strona dzis jednak boli mnie w srodku jak na okres
niewiem czy tez tak macie, ale ja wciaz sprawdzam czy nie leci mi krew, jakos podswiadomie boje sie ze @ przyjdzie
chcialabym byc juz po wizycie u gina i wiedziec, ze jest juz oki
kobietki kiedy mozna juz sprawdzic czy bije serduszko?

Pysia wszystko bedzie dobrze,mnie tez boli co jakis czas podbrzusze,na poczatku strasznie mnie bolało ale teraz sie uspokoiło i boli tylko jak za długo siedze(tak ciągnie) dobrze ze masz te lekarstwa,tutaj nic nie daja na podtrzymanie albo na złagodzenie bolu:-(,nawet jak ostatnio plamiłam przez 7 tyg to mi nic nie dali bo twierdzili ze to normalne,durni lekarze :wściekła/y: no ale teraz to juz musi byc dobrze.
Apetyt tez mi dopisuje,najbardzej mnie ciagnie do kwasnego(ogórki kiszone mniam) wogole to juz takiego brzucha dostałam ze az samo jestem w szoku,to naprawde dziwne bo jeszcze nic nie przytyłam,chyba bede miała ogromny brzuch:-D

hej dziewczyny
ja juz angine zwalczam, gorączka ustała
teraz zaczynam coraz bardziej odczuwac dolegliwosci ciązowe, mdłosci , zgaga, i złośnica ze mnie straszna !
martwia mnie bóle brzucha, do dnia dzisiajszego pobolewala mnie jedynie lewa strona dzis jednak boli mnie w srodku jak na okres
niewiem czy tez tak macie, ale ja wciaz sprawdzam czy nie leci mi krew, jakos podswiadomie boje sie ze @ przyjdzie
chcialabym byc juz po wizycie u gina i wiedziec, ze jest juz oki
kobietki kiedy mozna juz sprawdzic czy bije serduszko?
elfa muszę cię uspokoić że bóle takie jak na okres, lub krzyża są całkiem normalne :)) Nie masz się czym martwić. Ja jak sobie przypomnę to mnie też tak bolało, nawet teraz czasami się jeszcze zdaża :)) Ja też miałam taki odruch że ciągle latałam do kibelka żeby zobaczyć czy nie ma nic na majtkach:-D Za niedługo będziesz odczuwała to żadziej :))

Witam,
Wczoraj byłam u gina. Stwierdził, ze nieco za wcześnie przyszłam bo to dopiero 5 tyg i 3 dni ;-) i ze szkoda ze nie w przyszłym tyg. bo by było lepiej widać i formalnie potwierdzić. Ale widziałam juz pęcherzyk na USG ;-) Fajny ;-)
Wg OM termin na 10 styczen.

Kolejna wizyta na 26 maja.

Nie odczuwam zadnych dolegliwości aktualnie. Ciągniecie brzucha juz mi przeszło. Brzuch troszke powiekszony i raczej taki twardawy ;-)

Pozdrawiam

Witam wszystkie stycznioweczki i bardzo serdecznie Wam gratuluje.Ja rowniez do Was dolaczam.Nie bylam jeszcze u ginekologa ale robilam dwa testy i dwa pozytywne dwie grube xczerwone krechy.Wg kalendarza ciazowego babyboom termin mam na ok 15 stycznia.Dla potwierdzenia wybieran sie do lekarza za ok 2 tygodnie kiedy wroce do Polski poniewaz teraz jestem we Wloszech.Objawy mam typowe jak wiekszsc Was czyli bol podbrzusza, bolace piersi, i brzuszek jakby mi ktos napompowal.No i brak miesiaczki od tygodnia, co mi sie wczesniej nigdy nie zdarzylo bo od zawsze byly nadzwyczaj regulrne.Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz gratuluje

Dziewczyny wpadam z watku Listopadowek zeby wam pogratulawac i zyczyc spokojnej ciazy ,oczywiscie szybkiego bezbolesnego porodu.
Sama urodzilam pierwszego syna w styczniu 2006 i sentyment do tego miesiaca juz pozostanie ,tez jakos tak z poczatkiem maja testowalam i zobaczylam 2 kreseczki :)

Pozdrawaiam serdecznie

reklama
elfa muszę cię uspokoić że bóle takie jak na okres, lub krzyża są całkiem normalne :)) Nie masz się czym martwić. Ja jak sobie przypomnę to mnie też tak bolało, nawet teraz czasami się jeszcze zdaża :)) Ja też miałam taki odruch że ciągle latałam do kibelka żeby zobaczyć czy nie ma nic na majtkach:-D Za niedługo będziesz odczuwała to żadziej :))

dzieki niunias za slowa uspokojenia !
może jeszcze doradzisz jak radzisz sobie mdłościami ? :)
ja od wczoraj mam prawie non stop mdlosci niewiem czy to tylko przyczyna ciazy moze tez przez ten antybiotyk...

Do góry