reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Oj tak ja też mam apetyt:-Dnp.teraz mój M kupił mi białą czekolade;-)no i tu problem bo tydzień temu mogłam się dopnąć normalnie w spodnie jak zawsze a teraz nie dopinam się już tak a mój M mówi że moja pupa też jest taka inna tzn. że albo już spuchłam lub super szybko przytyłam:szok:no i ten kręgosłup mnie męczy:baffled:co sobie czasem z wami tu posiedze a czasem poleże co wtedy mija ból;-)

PYSIA mnie też bolał ale już mineło tam coś poczuje ale rzadko co jest ok ,a ty się nie martw wszytko będzie dobrze :tak:

reklama
hej dziewczyny
ja juz angine zwalczam, gorączka ustała
teraz zaczynam coraz bardziej odczuwac dolegliwosci ciązowe, mdłosci , zgaga, i złośnica ze mnie straszna !
martwia mnie bóle brzucha, do dnia dzisiajszego pobolewala mnie jedynie lewa strona dzis jednak boli mnie w srodku jak na okres
niewiem czy tez tak macie, ale ja wciaz sprawdzam czy nie leci mi krew, jakos podswiadomie boje sie ze @ przyjdzie
chcialabym byc juz po wizycie u gina i wiedziec, ze jest juz oki
kobietki kiedy mozna juz sprawdzic czy bije serduszko?

Pysia wszystko bedzie dobrze,mnie tez boli co jakis czas podbrzusze,na poczatku strasznie mnie bolało ale teraz sie uspokoiło i boli tylko jak za długo siedze(tak ciągnie) dobrze ze masz te lekarstwa,tutaj nic nie daja na podtrzymanie albo na złagodzenie bolu:-(,nawet jak ostatnio plamiłam przez 7 tyg to mi nic nie dali bo twierdzili ze to normalne,durni lekarze :wściekła/y: no ale teraz to juz musi byc dobrze.
Apetyt tez mi dopisuje,najbardzej mnie ciagnie do kwasnego(ogórki kiszone mniam) wogole to juz takiego brzucha dostałam ze az samo jestem w szoku,to naprawde dziwne bo jeszcze nic nie przytyłam,chyba bede miała ogromny brzuch:-D

hej dziewczyny
ja juz angine zwalczam, gorączka ustała
teraz zaczynam coraz bardziej odczuwac dolegliwosci ciązowe, mdłosci , zgaga, i złośnica ze mnie straszna !
martwia mnie bóle brzucha, do dnia dzisiajszego pobolewala mnie jedynie lewa strona dzis jednak boli mnie w srodku jak na okres
niewiem czy tez tak macie, ale ja wciaz sprawdzam czy nie leci mi krew, jakos podswiadomie boje sie ze @ przyjdzie
chcialabym byc juz po wizycie u gina i wiedziec, ze jest juz oki
kobietki kiedy mozna juz sprawdzic czy bije serduszko?
elfa muszę cię uspokoić że bóle takie jak na okres, lub krzyża są całkiem normalne :)) Nie masz się czym martwić. Ja jak sobie przypomnę to mnie też tak bolało, nawet teraz czasami się jeszcze zdaża :)) Ja też miałam taki odruch że ciągle latałam do kibelka żeby zobaczyć czy nie ma nic na majtkach:-D Za niedługo będziesz odczuwała to żadziej :))

Witam,
Wczoraj byłam u gina. Stwierdził, ze nieco za wcześnie przyszłam bo to dopiero 5 tyg i 3 dni ;-) i ze szkoda ze nie w przyszłym tyg. bo by było lepiej widać i formalnie potwierdzić. Ale widziałam juz pęcherzyk na USG ;-) Fajny ;-)
Wg OM termin na 10 styczen.

Kolejna wizyta na 26 maja.

Nie odczuwam zadnych dolegliwości aktualnie. Ciągniecie brzucha juz mi przeszło. Brzuch troszke powiekszony i raczej taki twardawy ;-)

Pozdrawiam

Witam wszystkie stycznioweczki i bardzo serdecznie Wam gratuluje.Ja rowniez do Was dolaczam.Nie bylam jeszcze u ginekologa ale robilam dwa testy i dwa pozytywne dwie grube xczerwone krechy.Wg kalendarza ciazowego babyboom termin mam na ok 15 stycznia.Dla potwierdzenia wybieran sie do lekarza za ok 2 tygodnie kiedy wroce do Polski poniewaz teraz jestem we Wloszech.Objawy mam typowe jak wiekszsc Was czyli bol podbrzusza, bolace piersi, i brzuszek jakby mi ktos napompowal.No i brak miesiaczki od tygodnia, co mi sie wczesniej nigdy nie zdarzylo bo od zawsze byly nadzwyczaj regulrne.Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz gratuluje

Dziewczyny wpadam z watku Listopadowek zeby wam pogratulawac i zyczyc spokojnej ciazy ,oczywiscie szybkiego bezbolesnego porodu.
Sama urodzilam pierwszego syna w styczniu 2006 i sentyment do tego miesiaca juz pozostanie ,tez jakos tak z poczatkiem maja testowalam i zobaczylam 2 kreseczki :)

Pozdrawaiam serdecznie

reklama
elfa muszę cię uspokoić że bóle takie jak na okres, lub krzyża są całkiem normalne :)) Nie masz się czym martwić. Ja jak sobie przypomnę to mnie też tak bolało, nawet teraz czasami się jeszcze zdaża :)) Ja też miałam taki odruch że ciągle latałam do kibelka żeby zobaczyć czy nie ma nic na majtkach:-D Za niedługo będziesz odczuwała to żadziej :))

dzieki niunias za slowa uspokojenia !
może jeszcze doradzisz jak radzisz sobie mdłościami ? :)
ja od wczoraj mam prawie non stop mdlosci niewiem czy to tylko przyczyna ciazy moze tez przez ten antybiotyk...

Do góry