Paulinaa
Mama Adasia '2010
Ja kobietki lecę do pracy wejdę do Was jak wrócę
Miłego Dnia:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiem Ci że to mi wygląda identycznie jak u sąsiadki syna. Podano mu antybiotyk i 4 dni później pojawiła się wysypka, po zmianie antybiotyku zniknęła po 3 dniach. Jako że ma 8 lat można było mu wierzyć że to nic nie boli i nie swędzi. Po prostu była to reakcja alergiczna na penicylinę. Może Twój synio też jest uczulony na jakiś składnik antybiotyku. Trzymam kciukasy aby się wszystko wyjaśniło.Kaja też mam wrażenie, że to reakcja na antybiotyk (Amoxicilin), nie wiem czy nie za długo go przyjmował, bo aż 12 dni, ale z drugiej strony jeszcze ma to zapalenie płuc nie wyleczone i brać coś będzie musiał. Oby jutro coś zaradzili, bo normalnie oszaleję
A co do artykułu to zgadzam się z nim całkowicie, nam też lekarze powiedzieli, że całą tą histerię media wywołały, a to grypa jak każda inna. Za rok pewnie znowu jakiś kolejny rodzaj grypy wynajdą ;-)
Golanda nie swędzi go to, przynajmniej tak myślęZachowuje się całkiem normalnie, gorączki brak, tylko ta wysypka cholerna
![]()
Puściłam wczoraj dużego Lotka i jak zwykle wielka d***a. ;/;/;/;/
No kochane nawet nie zauważyłam a to juz dziś zaczynam piękne 23 tygodnie![]()
Brak mi pomysłów na co dzień, rutyna mnie dobija.... a jeszcze niewiele mogę robić bo zaraz brzuch boli. Więc nawet poodkurzać nie mogę.
Witajcie.
Bylam dzis na wizycie.Okruch wazy pol kilo:-)
Podczas USG pani doktor wyczula skurcz,podlaczyli mnie pod KTG..lezalam tak ponad godzine....Niestety skurcze sa za czeste,za bolesne,szyjka za miekka i znowu sie lekko skrocila....
Poinformowala klinike we Frankfurcie,do ktorej mam sie udac gdyby miala wiecej niz 3 bolesne skurcze na godzine....
Na razie biore uderzeniowa dawke magnezu i mam zalecony oszczedny tryb zycia.Tzn. moge sobie pomalu czlapac,ale nie moge nosic,odkurzac,dlugo stac,zadnego sexu,masowania okreznymi ruchami brzucha...Ogolnie moge nic.
Ale dam rade. Jestem w dobrych rekach i to mnie podtrzymuje na duchu:-)
Milego wieczoru:-)
na szkole rodzenia zaliczylyśmy karmienie piersią, kurcze, nie wiedziałam, że dziecko ma sutka aż w przełyku, bo tak zasysa pierś![]()
Agbar duzo zdrówka, a poleżeć i nic nie robić też jest fajnieWitajcie.
Bylam dzis na wizycie.Okruch wazy pol kilo:-)
Podczas USG pani doktor wyczula skurcz,podlaczyli mnie pod KTG..lezalam tak ponad godzine....Niestety skurcze sa za czeste,za bolesne,szyjka za miekka i znowu sie lekko skrocila....
Poinformowala klinike we Frankfurcie,do ktorej mam sie udac gdyby miala wiecej niz 3 bolesne skurcze na godzine....
Na razie biore uderzeniowa dawke magnezu i mam zalecony oszczedny tryb zycia.Tzn. moge sobie pomalu czlapac,ale nie moge nosic,odkurzac,dlugo stac,zadnego sexu,masowania okreznymi ruchami brzucha...Ogolnie moge nic.
Ale dam rade. Jestem w dobrych rekach i to mnie podtrzymuje na duchu:-)
Milego wieczoru:-)
Powodzenia z młodzieżą, nie daj się imWitam z kawusią ;-)
agbar - super, że magnez działa - cieszę się, więc na leżaczek zabieraj też polskie książki :-)
Karoli - spójrz na to tak, te tłumaczenia, wkuwania - twój synuś zapewne skorzysta jak ty się tak wyuczasz to on też
Zaprosiłam dziś koleżanki, mamy takie cykliczne spotkania, taka mała rada pedagogiczna:-) muszę przygotować jakieś jadła na popołudnie, narazie do pracy - czuję, że nie będę lubić piątku (wbrew pozorom bo się uwielbia) mam 5 lekcji bez okienka to dla mnie naprawdę duży wysiłek. Dobrze, że na boisku mamy nowe ławki
![]()
cześć dziewczyny ;-)
u mnie szaro i pewnie dziś będzie deszczowy dzień
Dorciaa zaszalej kup wózio taki jaki być chciała bo potem nie będziesz zadowolona
ja się dziś ważyłam i nadal mam 900g na plusie![]()